Fascinacia svokrou

21.5.2024 11:26 · 410 zhlédnutí TMVSOM

Casto si tu citam blogy ci poviedky, v ktorych sa vyskytuje svokra. A uprimne priznavam, ze tomuto vobec nerozumiem. Nemozem povedat, ze by som mal zlu svokru. Je asi taka normalna, jasnacka, ze ma nema rada, a samozrejme, ze len jej nazor je ten spravny. Dokonca moja svokra vypadala neskutocne dobre. Pamatam si, cca 15 rokov dozadu, isiel som s dvoma kolegami po nakupnom centre, pred nami zenska, dlhe vlasy, pekne nohy, vyformovany zadok v sukni. Oni hned, ze dobehnime ju .. a to moja svokra. Oni dvaja automaticky, ze aku mam neskutocnu svokru, to musi byt parada. Ale .. fuj, ved je to svokra. Nieco take, ako len myslienka na akukolvek sexualnu radovanku s nou je mi cudzia a .. strasie ma.

Nikdy som nemal v hlave myslienku, ze by sa mi pacila niekoho mama. Spominam si, ze ked som mal 17 rokov, zacal som chodit s jednou o rok mladsou od nas z gympla. A boli sme dlho spolu. Bavime sa o roku 1993. Ona zila len s mladsou sestrou a mamou. Rozvedenou. Ta mama ich zboznovala, kazde dievca malo svoju vlastnu izbu a mama spavala na rozkladacom gauci v obyvacke, aby mali komfort. Ta mama bola relativne mlada, narodila sa o den skor ako ja, a o 19 rokov skor. Raz sme spolu oslavovali u nich jej a moje narodky. Mala 36 rokov. A dnes, ked si spravne spominam, vypadala dobre. Bola stihla, bola prijemna. Skvele vonala. Mala stihle prsty s cervenym lakom na nechtoch. To som na nej obdivoval a opatrne naznacoval frajerke, ze aj ona by mohla mat cervene nechty.
.. ale vazne nikdy som ani len nepomyslel, ze by sa mi svokra pacila. Nemusite verit, ale nikdy som nesnival o nejakej erotickej chvilke, kde by bola ona. Proste to bola mama mojej frajerky. Total No Go Zone.

Preto dost casto, ked si tuna citam nejaky text, poviedku kde chlapik sniva o tom, ako si rozdava so svokrou, nerozumiem tomu. Som ja ten cudny? Som ja ta vynimka, ktora svokru poklada za osobu, s ktorou sa netrtka? Alebo je to len mala skupina osob, ktora sniva o svokrach a my ostatni si o nich rozpravame vtipy?