Známy

6. 5. 2023 · 1 566 zhlédnutí Rejter

Ahojte. Prvá a možno aj posledná moja poviedka. Odpustite gramatiku.
Ešte cez starí nick som spoznal na foto a videách mojich známych. Podľa popisu by radi skúsili trojku s mužom. Boli o niekoľko rokov starší ako ja. Žena pekná, športová postava. To som vedel už aj pred tým, ale na fotkách som mal možnosť vidieť viac. Pevné prsia, pička krásna. Napísal som im. Pochválil manželku, ale na viac som zatiaľ nenabral odvahu.
Až raz som to riskol a napísal som, že sa poznáme. A či by bolo možné stretnúť sa so ženou. Odpísali, že keď poznám ich nech sa ukážem aj ja. No to mne moc nevyhovovalo. Tak som sa odmlčal. Po nejakej dobe ma napadlo napísať opäť a dať návrh, že by som sa stretol so samotnou ženou a ona by rozhodla čo ďalej. Či by niečo bolo alebo nie. V prípade, že by odmietla, povedala by mužovi kto som a keby nie tak by sme natočili video a až na ňom by videl s kým písali. Odpísal, že sa dohodne s manželkou pretože nie je momentálne s ňou.
Na druhý deň správa - Či viem, kde manželka pracuje. Jasné, že viem. Tak sme dohodli deň, kedy sa tam zastavím. Pracovala sama v jednom obchode. Prišiel deň "D" a ja som sa vydal na cestu. Cestou som rozmýšľal či to nevzdať, čo ak tam nebude sama. Ale nakoniec som išiel. Vstúpil som do obchodu, pozdravil som sa no ostala zaskočená, že mňa by teda nečakala. Tak som sa ju rozhodol trošku natiahnuť a opýtal som sa, že prečo veď aj ja chodím nakupovať. Vyzeralo, že jej trochu odľahlo. Ale keď som ani nevedel čo pozerať tak som sa jej priamo opýtal ako by sa rozhodla. Zas ostala len pozerať, ale nakoniec sa usmiala. Už s istotou vedela, že som prišiel na dohodnuté stretko. Stres kúsok opadol. Išla k dverám zavrela a zamkla. "Tak dnes už máme zatvorené" to už som vedel, že spravíme nejaké zábery. Prišiel som k nej bližšie a pohladil ju po jej vyšportovanom zadku a dal jej pusu na zvítanie. Bozk opätovala, to už mi začínalo byť tesno tak som sa k nej pritlačil aby cítila ako ma to baví. Bozkávali sme sa, stláčal som jej zadok a jednou rukou som sa blížil k zapínaniu podprsenky. Rozopol som ju a začal sa venovať jej pevným prsiam. Boli naozaj parádne. Vyzliekol som blúzku a zhodil na zem podprsenku aby som si ich mohol pozrieť naživo. Mačkal som ich a lízal bradavky. To už mi aj ona začala kontrolovať penis. Myslel som, že mi stretli. Za blúzkou išla na zem už aj sukňa a hneď aj nohavičky. Celé sa to zrýchlilo. Ja som jej zašiel medzi nohy, bola krásne vlhká a ona mi stiahla nohavice. Začala mi ho honiť a ja som naznačil aby išla na kolená. Neprotestovala. Zobrala si ho do úst a začala fajčiť. Aj na zábery pre manžela sme skoro zabudli. Podala mi zo stola telefón a ja som začal točiť. Druhou rukou som jej trochu pomáhal aby si ho zobrala hlbšie no nechcel som to preháňať. Musela prestať lebo by som sa jej hneď vystriekal do úst. Postavila sa, otočila a prehla cez stôl. Na ten zadok bol úžasný pohľad. Vošiel som do nej od zadu a prirážal akoby to bolo posledný krát Zo zadu som ju držal za krk a tlačil na stôl. Dych sa jej ešte o niečo zrýchlil, netrvalo dlho a urobila sa. Potom sa otočila a zobrala si telefón aby mohla natočiť ako spolu šukáme a nakoniec aj mňa. Keď som to už nevydržal vytiahol som penis von, ona si kľakla a nechala si ostriekať tvár a niečo skončilo aj v jej vlasoch.
No a taká by bola predstava. Neistota a strach z narušenia vzťahou mi nedovolili písať im ďalej.