Oddaná ryšavka III.

16. 6. 2023 · 975 zhlédnutí Thowt

Keď vrátila kufor na svoje miesto, prikázal som jej: “Sadni si na posteľ, zakloň sa a zapri sa rukami.”
Jej chudé nahé telo v tejto póze krásne vyniklo. Nesmelo ma sledovala plná očakávaní. Trpezlivo som jej hľadel do očí. Boli fakt nádherné a ich farebná hravosť vo mne prebúdzala nekontrolovateľné vášne, no postupne som sa im učil odolať.

Do rúk som vzal svorky spojené tenkou retiazkou. V tom okamihu som si vôbec neuvedomil, že úroveň tlaku je možné nastavovať. Chytil som ju za jej drobný prsník s rovnako drobnými bradavkami. Pokúsil som sa ho pevne stisnúť, aby som vytvoril priestor na pevne uchytenie svoriek. Stlačil som svorku, išla celkom ztuha, založil ju a uvoľnil zovretie. Okamžite sa začala šmýkať po jej drobných dvorcoch až ju nakoniec zastavila špička jej bradavky a zahryzla sa do nej. Jej tvár sa premenila na bolestivý kŕč, no odolala bolesti a zrýchleným dychom rozptýlila bolesť do celého tela.
“Zvládneš aj druhú?” pokúsil som sa povedať súcitne, na čo zareagovala okamžitým prikývnutím. Zopakoval som rovnaký postup aj pri jej druhom rovnako drobnom prsníku.
“Ty si ale poslušná holka.” pochválil som ju, čo ju očividne potešilo a usmiala sa na mňa, hoci naďalej bojovala s výraznou bolesťou vyvierajúcou teraz už z oboch jej pŕs.
“Podaj mi ruky.” znel ďalší môj povel, ktorý okamžite ochotne splnila. Napriamila sa a vystrela predo mňa ruky. Na jedno zápästie som jej založil putá, potiahol za ne tak, že sa opäť musela zakloniť a keďže sa nemala o čo podoprieť, jej telo sa pomaly zosunulo k posteli. Ovinul som putá okolo rúrky, ktorá viedla k radiátoru, a pripútal aj druhú ruku. Po prvý raz bola vydaná napospas mojim túžbam bez akejkoľvek možnosti sa brániť.

Naše tváre zostali v tesnej blízkosti, študoval som jej oči, ale i líca bohato obsypané pehami. Zahrabol som jej do vlasov a pritiahol si jej tvár bližšie. Putá zarinčali, ale zostal nejaký priestor na to, aby sme dokázali navzájom ochutnať naše pery. Nemal som chuť ich nežne skúmať, túžil som sa z nich napiť plnými dúškami. A tak som aj urobil. Bolo príjemné zistiť, že táto submisívna duša sa nehanbí vášeň opätovať. Ak som mal nejaké obavy, že ona bude len poslušne držať, teraz sa úplne rozplynuli. Keď som sa skúsil vzdialiť od jej pier, nasledovali ma až do okamihu, keď ich zastavili putá. Jej výraz na chvíľu zachvátilo prekvapenie, potom sklamanie a naspäť túžba po ďalšom bozku. Skvelá možnosť ako ju trochu opäť potrápiť. Sklonil som sa bližšie k nej a ona sa pokúsila opäť na mňa dočiahnuť. Chýbalo málo, ale putá ju udržali v bezkontaktnej zóne. Keď si uvedomila, že nemá šancu, opäť som nespútane ochutnal z jej vášne a v tom najlepšom ju ukončil. Vychutnával som si obe fázy. Bozkávať sa s ňou bolo ako vypustiť Džina z fľaše a dovoliť mu plniť aj tie najtajnejšie túžby. V správny čas to zatrhnúť bolo zase ako sledovať ten najzaujímavejší mix emócií. Vtedy bola niečo ako plachá líška pripravená urobiť čokoľvek, aby sa dostala von.

Nevedel som sa jej nabažiť, no nevedel som ani odolať skúmaniu jej hraníc. Nič takto emocionálne som ešte nikdy nezažil a pri tom toto stretnutie nemalo byť o žiadnych emóciách. Túžil som ich spoznať zrazu všetky. Potiahol som za retiazku spájajúcu svorky, okamžite uvoľnila pery a prekvapene sa nadýchla. Ticho zadržiavala bolesť.
“Neprestávaj, bozkávaj ma.” prikázal som jej a popri tom udržiaval retiazku v napätí, miestami sa premáhala v prekonávaní bolesti, miestami bolesť premenila na nekontrolovanú vášeň. Bolo to veľmi inšpirujúce.

Vzpriamil som sa. Prešiel jej rukou po tele, po prsiach, plochom bruchu a stehne. Medzi jej stehnami sa zjavila vlhká mláka. Nie tak výrazná, akú predtým zanechalo moje vyvrcholenie vytekajúce z jej útrob na posteľ patriacu nič netušiacim nájomcov. Bola definitívne maximálne vzrušená. Presne po tom som túžil. Stačilo by jej trochu viac odtiahnuť kolená od seba a vniknúť do nej a pri prvom príraze by sa roztopila v záplave nekontrolovaného orgazmu.

Vložil som ruku až pod jej zadok. Okamžite ju omočilo jej vlhké vzrušenie, ktoré v malých kvapkách vyvieralo z jej lona. Jej drobný zadok akoby sa mi zmestil celý do ruky. Prostredníkom som nahmatal, kde sa rozdeľuje na dve polovice a pomaly prechádzal od samého spodku cez jej análik až k prameňu. Po ceste som nazbieral vlhký nektár, ktorý som priložil k jej perám. Netrebalo jej nič vravieť, oblizla ho z mojich prstov akoby to bol môj penis.
“Ešte.” dal som jej pokyn, aby s tým neprestávala a ona sa priam až nabodla pusou na moje dva vztýčené prsty. Po chvíli sledovania tejto zmyselnej hry s jej pusou som načrel do jej útrob vlhkej lastúry a opäť nechal vychutnať si jej vlastné plody vzrušenia. Priznám sa, že keby sa ma vtedy čo i len zmyselne dotkla, striekal by som. Nekontrolovane by som striekal na všetky strany. Tento pocit mi zväzoval ruky. Nechcel som ho do nej zasunúť a okamžite sa urobiť. Túžil som ju mrdať tak, že jej spôsobím toľko orgazmov, že každý ďalší bude už nepríjemnejší a nepríjemnejší. Túžil som otestovať všetky jej hranice.

Podobné povídky