Treti den. (citaj dve casti predtym)

10. 11. 2023 · 1 086 zhlédnutí reflexpd



Prebudili sme sa rano nieco po desiatej hodine. ked som sa preberal zo sna, pocitil som vedla seba salajuce teplo holej pokozky. Este v polosne som si pomyslel, ach, Klaudia.. a obratil som sa ze ju objimem.
Lenze namiesto utleho telicka Klaudie som nahmatal velke vankusovite telo macka. Hned som sa prebral a spomenul som si na vcerajsi narocny den. Okamzite sa mi vratila bolest zbitej zadnice a drvenych guli.
Vyliezol som z postele a rovno do sprchy. Bol som este lepkavy od vcera.
Kym som sa sprchoval, vyliezol aj macko. Vosiel do kupelne a hned ma v sprche chytil za rameno a povedal klakni si.
Jaj jasnacka, rano sa mu chce mocit. Poslusne som si klakol a macko na mna vycural snad liter.
Po sprche som si urobil kavu a macko siel tiez do sprchy. Ako som popijal kavu, macko vysiel z kupelne. Podisiel ku mne, z ruky mi zobral salku s kavou a polozil ju na kredenc. Vtak mal stoporeny. Chytil ma za hlavu a vsunul mi ho do ust. Najskor jemne a postupne silnejsie prirazal az do hrdla. Po kratkej chvilke zavzdychal a ja som v ustach pocitil chut semena. Trochu chutilo vcerajsim vinom.
Uspokojeny macko len sucho povedal zatial cau, ja sa ti zakratko ohlasim a uz ho nebolo. Vybehol z mojho apartmanu holy, tricko si niesol v ruke.
Vydychol som si a semeno som zapil zvyskom kavy......
Povedal som si ze to chce este jednu kavu a nadychat sa ranneho morskeho vzduchu. Vysiel som s laptopom na terasu, prikrceny, aby z ulice nebolo vidno ze som celkom nahy.
Pozrel som spravy, jeden email od Klaudie a nejake dalsie somariny.....
Ach Klaudia, keby si sla so mnou, toto vsetko by sa neudialo. Odpisal som jej take neurcite kecy ako mi chyba a ako by nam tu spolu bolo dobre a vymyslal som co som vcera robil. Keby sa dozvedela pravdu, asi by ma prizabila. Kazdopadne, bol by to koniec medzi nami. Nuz, naozaj. Medzi nami, ani by som sa jej nedivil.
Dopijal som druhu kavu ked bez zaklopania vosiel macko. Uvidel ma ze sedim na terase tak prisiel tam za mnou. Nad tym ze tam sedim na Adama sa len pousmial. Prisadol si a pyta sa ma co dnes podnikneme. Co som mu mal povedat? Dobre sa mi sedelo samemu. Bolo nieco po jedenastej.
Hovori mi, ze ti traja su zas nadrzani. No ake prekvapenie, hovorim si.
Vravim mu : Musime sa porozpravat. To co sa dialo vcera, bolo naposledy. Ja som za kazdu srandu, ale odtial potial. Ked si chcete uzit tak bez bolesti a nasilia, ved ja ledva sedim. A ked si chcete uzit, tak pekne po jednom, nijake skupinove orgie, jasne?
Jasne, hovori mi, tiez sme si mysleli, ze nebudes moc nadseny. Poviem chlapcom co sme si tu slubili a zariadime sa podla toho. Odteraz teda len jemne a len po jednom.
Potesil som sa ako som to dobre vymyslel.
Ach aky som bol naivny. Neuvedomil som si, ze ked budu chodit jeden po druhom, tak kym pride ten stvrty, tak uz ten prvy bude znovu pripraveny na akciu. Mladikovi staci na regeneraciu pol hodina a chce aj moze znovu.
Macko siel za svojimi kamosmi a ja som vosiel do obyvacky, zavrel som dvere na terasu a pustil som klimu. Chcel som si v klude surfovat po nete a pocuvat pri tom hudbu ako tichy podmaz.
Lahol som si na brucho na gauc.
No nepresli dve minuty a vstupil jeden z tych stihlych. Kurnik a ja nahy na gauci. Ved ako doma.
Pozdravil na pol huby a sadol si ku mne na kraj gauca. Ruku mi polozil na zadok.
Myslel som si, ze pozeras dake pecko, a ty tu citas nejake somariny.
Kym som stihol zareagovat uz som citil jeho prsty ako mi masiruju dierku. Pokusal sa mi strcit prst dnu ale na sucho to neslo.
V kupelni je gel, povedal som mu. Tak ma nageloval a zacal ma prstovat. Ja som sa tvaril, ze si toho nevsimam a ze citam nieco velmi zaujimave na nete. Lenze v skutocnosti som nevnimal text na monitore a vychutnaval som si tu slast dvoch prstov v dierke. Ked mi tam zacal strkat treti prst, trochu som sa na gauci vzpriamil. Hovorim: nie je to uz trosku cufil? On na to len klud, roztiahneme. Skutocne, dierka sa po chvili poddala a slast zaplavila moje vnutro.
Co vam budem hovorit.... Po niekolkych minutach som uz v sebe citil jeho vtaka ohnivaka. Asi desat minut na mne rajtoval, ked silnejsie vzdychol ako povedal: otoc sa.
Kym som sa obratil na chrbat on sa uz ako kocur svihom premiestnil nad moju tvar a hned striekal. Dostali to obe oci a dost ostalo aj do ust. Vydychol si, vtakom mi utrel Salko z oci a vstal.
Hovorim mu: das si kavu?.... Nie, nie, hovori. Musim uvolnit miesto druhemu.
Mrkol som na hodiny na stene, blizila sa dvanasta.
Potom prisiel druhy, a po nom treti a po nom macko. ten sa zdrzal az do stvrt na dve.
Nebudem pisat co bolo, scenar viac menej ten isty. Chlapci plnili moje zelanie a nevystrajali. Vklude mi obrabali dierku a vystrek sa snazili smerovat do ust. Akurat macko trocu viac improvizoval a suloz do analu rozdelil na dve casti, medzi ktorymi mi chvilu sukal usta a daval mi do ust vajcia a dierku pred usta. Tak som si aj zalizal. Bolo to celkom zaujimave. aj on sa snazil striekat do ust, ale kedze je nemotornejsi, vacsina smotanky skoncila na tvari a krku.
Tak, pomyslel som si ked odisiel macko, mam cas do stvrtej, pozriem sa co mame na obed. No najprv si umyjem tvar.
Lenze nestihol som vojst do kupelne a uz prikvitol ten prvy. Hovorim: Co? Este? jasne ved som odisiel pred vyse hodinou. Uz stvrt hodiny mi stoji a neviem sa dockat repete. Lahni si na chrbat.
Z obedu nebolo nic ak neratam jeho davku smotany. Ako som lezal na chrbte lahol si na mna a v polohe 69 mi sukal usta. A dlho. Zdalo sa mi to ako vecnost.
Vtedy som si povedal ze musime zas zmenit rezim. Budu chodit po dvoch. Jeden do ust druhy do dierky. Takto to zracionalizujeme a usetrime cas. Ale dnes sme uz museli dobehnut odla stareho grafikonu..
Takto som uvazoval kym jeho vtacisko kmitalo do mojho hrdla a von. Po dobrej stvrthodine ho vytiahol a dokoncil sa rukou. Mieril vskutku dobre. Kde sa v nom berie tolko semena? Jeho druha davka dnes rano a skoro som nestihal prehltnut.
Skutocne potom prichadzali ostatni traja a kazdy sa tak pol hodiny cinil a ja som konzumoval..... Diere dali pokoj zato moje hrdlo si uzilo az az...
Posledny bol opat macko. Hned mi sadol na tu osemenenu tvar a skoro ma zadusil. Zliz mi to semeno zo zadku, povedal tonom, ako keby ho prekvapilo ze sediac na mojej tvari polovica semena znej prilnulak jeho velkym poloviciam.. Potom mi uz len opatrne sukal hrdlo.
Ked bol hotovy a ja nakrmeny, mobilom privolal ostatnych. Hnusaci schvalne predtym vypili kvantum vody aby ma mohli v sprche jeden po druhom ocurat. Hlavne do ust, ale tentokrat som uz tolko nehltal.
Odisli sa umyt a poprezliekat a kym som sa aj ja osprchoval a uviedol do poriadku, bol cas vyrazit na plaz.
Hladny som nebol, dopoludnajsie davky tekutej bielkovinovej stravy ma zasytili.
Chlapci vymysleli za sa ide do miesta vzdialeneho 10 km, vraj je tam divoka plaz, a 500 metrov od brehu je maly ostrovcek znamy tym, za tam chodia nahaci za dobrodruzstvom.
Hovorim ved macko nevie plavat a ja na to kaslem plavat 500 metrov k nejakemu ostrovu. Vyzeram snad ako Venclovsky?
Len lakonicky odvrkli nieco v zmysle ze macko nafasuje nafukovacku a mne opatria nejaky nafukovaci cln. Proste mladici... Svet gombicka. No to som teda zvedavy.
Po ceste sme zastavili na namesticku pri trhu s typickymi cinskymi smejdami a dvaja chudi sli kupovat nafukovaci cln. Po chvili sa vratili s takou malou krabickou. Spytal som sa ci kupili model ponorky na zlepenie alebo co ked sa to zmesti do takej krabicky. A vraj len klud, v tom je zbaleny dostatocne velky nafukovaci cln.
Hned mi bolo jasne kam ich poslem aj s ich clnom.
Divoka plaz sa ukazala byt strmym skalnatym utesom, pod ktorym som hlbku vody odhadol na sto metrov. teda.... tak sa mi to aspon zdalo.
Toto ma byt ta vasa plaz?
Noaco sak len skocime do vody a plavame k ostrovceku...... Nuz ako myslite, chlapci.
Mackovi nafukli nafukovacku, ktora pamatala pociatky prestavby hospodarskeho mechanizmu, ani Andropov by sa za nu nemusel hanbit. No a mne nafukli cln. Poviem vam, do toho by sadlo nanajvys 11 rocne dieta, aj to podpriemerne vyvinute. A retardovane, samozrejme. Nuz, chlapci, vela stastia, ja ostavam na utese.
Bol som zvedavy ako dostanu macka na tu nafukovacku. Vyriesili to bravurne. Jeden skocil aj s nafukovackou z utesu a zaparkoval ju rovno pod ten utes. A ti dvaja co ostali na brehu schmatli macka za lakte a smarili ho dolu takze tym velkym bruchom pristal na nafukovacke. Na chvilu sa aj s nou ponoril, ale po sekunde sa nafukovacka aj s mackom rozhodla dodrzat literu archimedovho zakona a obaja sa pomaly vynorili nad hladinu.
Mackov vytlak zjavne prevysoval konstrukcnu nosnost nafukovacky, takze z vody trcala len jej predna a zadna cast. Stred, aj s mackovym bruchom sa ocitli hlboko pod ciarou ponoru. Macko zacal hrabat rukami a aj s nafukovackou nabral kurz na ostrov . Ti dvaja skocili z brehu za nim a rukami ho postrkovali ako vedeli.
Tak toto keby videla Klaudia, pocurala by sa od smiechu.
Ja som si nasiel miestecko kryte z troch stran skalou asi 30 centimetrov nad vodou. vyzliekol som sa donaha, okolo nikoho nebolo. obcas som si zmocil nohy, do vody som nechcel ist, bal som sa ze nevyleziem.
Tak som tam v tom zavetri lezal na osuske, v tieni rozlozitej pinie. Asi som na chvilku zdriemol. Asi urcite.
Ked som sa prebral, uvidel som akehosi pupkateho dedka, sediaceho tak pol metra nalavo od mojej hlavy. mal dost velke okruhle brucho a bol tiez nahy. Plavky mal polozene pred sebou, asi aby som si toho vsimol. Jeho velky okruhly zadok tronil na malickom uteraciku, ktory ledva vykukal spod toho zadku. Kolena mal pokrcene, stehna hrube ako dva preswursty. Na hrudi mal riedke sive dlhe chlpy a na hlave temer plesinu s riedkymi sivymi vlasmi. Na tvari spokojny usmev. Urcite nemal menej ako 75 rokov. bol opaleny tak, ze bolo zrejme, ze sa opaluje naholo.
Dobre rano, zaspieval silnym madarskym prizvukom. Jo reggelt kivanok, odvetil som. Vyplestil trochu oci ale samozrejme podla mojho horehronskeho prizvuku poznal ze ja nem madar. Kazdopadne kontakt bol uspesne nadviazany.
Spomenul som si na tych styroch a zapatral som po hladine. Neboli ani v polovicke vzdialenosti k ostrovceku.
Macko uz nehrabal a ti traja ho postrkovali dopredu ako vedeli. Pomyslel som si , ked zaveje vetrik, tak vas odfukne az do Svedska. Ako toho Yossarianovho kamarata, co uz neviem ako sa volal.
Kym som ich sledoval, dedo sa postavil, otocil sa smerom ku mne, takze jeho ozdoba bola necely meter od mojich oci. Vtaka mal kratheho ale hrubeho. Zo stiahnutej predkozky vzykukal dost spicaty zalud, ktory bol na konci zuzeny. Pripominal mi predok dopravneho lietadla a tam, kde koncil pri stiahnutej predkozke bol velmi hruby, tak ze sa zdalo nemozne aby sa ta predkozka dala pretiahnut cez neho. Skratka zalud bol tak o centimeter hrubsi ako samotny vtak. Mohol mat tak 5 centimetrov v priemere.
Namalovat na ten zalud okienka a bol by ako maketa pilotskej kabiny vladneho Tupoleva.
Okolo korena mal riedke rovne dlhe sive chlpy, dlhsie ako samotny vtak. a okolo toho huste cierne brckave ochlpenie.
Jeho vtak tronil na vskutku obrovskych visiacich vajciskach. Hovoria, ze mam velke vajcia, ale tieto boli tak dvaapol krat vacsie. Ako slepacie vajcia rozmeru M. Do ust by sa mi nezmestili ani po jednom, pomyslel som si. Civel som na ten zjav, co neunilko dedovej pozornosti. Zacal sa tvarit, ze ho chvilu zaujima niec daleko na brehu a zas nieco daleko namori, otacal sa sem a tam a tie vajciska sa aj s vtakom majestatne hompalali. A ja som cumel dalej. Naraz sa dedo otocil chrbtom a poodisiel zo tri kroky vrtiac tym velkym gulatym zadkom. pristavil sa pri velkom kameni, kde mal tasku, predklonil sa a nieco v tej taske hladal, zjavne to nemohol najst, lebo sa hrabal v obsahu tasky pomerne dlho. Pritom sa trochu rozkrocil takze v tom predklone odhalil mojim ociam jeho dieru.
Vlasne neodhalil, lebo ta diera bola husto zarastena dlhymi ciernymi chlpami, ktore trcali daleko von aj ked mal polovicky pri sebe. Huste ochlpenie sa tiahlo az k vajciam. Zaujimave. Spredu a na vajciach nebol tak husto zarasteny. Konecne sa otocil a siel nazad smerom ku mne. stehna stiskal pri chodzi ku sebe, tak kadym krokom stehnami postrkoval tie gule dopredu a do strany. Vajcia aj s vtakom poletovali vlavo vpravo a ja som na to bezostysne civel. Dedo hodil na zem akusi kapsicku co vybral z tasky a presunul sa na kraj utesu chrbtom ku mne. stal asi dva metre priamo predomnou. Po chvilke sa otocil, urobil tri kroky ku mne a zastal tesne pri mojich pokrcenych nohach. To uz som bez akehokolvek ostychu s pootvorenymi ustami vyvaloval oci na toho vtaka a az po hodnej chvili som pomaly zodvihol zrak. Premeral som si pozorne okruhle velke brucho, chlpatu hrud s dost velkymi kozami a ocami som presiel z jednej velkej bradavky na druhu. Az potom som zdvihol zrak este o kusok a pozrel sa mu do oci.
Dedo mal na tvari blazeny usmev... Stes ho do ust?, povedal potichu. Pokyval som hlavou. Rozkrocil sa a podisiel ku mne a skrcil kolena takze som mal ten zalud rovno pred nosom.
Pomaly som ho vzal do ust a zacal som sat. Dedo zacal ticho vzdychat. Po chvilke sa vsak narovnal, vtak mi vypadol z ust. Ole jo nebudem vydruzat dluho tokto stoot, koenoo mi bolio....
Pochopitelne. Takto to neslo.
Hovorim tak ja si lahnem a vy si mi klaknite nad tvar.
Dedo si nadomna klakol, predklonil sa a rukami sa zaprel o zem. Jeho brucho som mal na cele. Zase som ho sal. Trochu sa mu zvacsil, ale nie velmi. Chvilu som sal len samotny zalud a chvilu celeho vtaka. Dlhe chlpy ma steklili na nose a okolo oci. Po chvilke sa vzpriamil a dal mi vajciska na usta. Olizoval som ich a pokusil som sa vziat aspon jedno vajce do ust ale moc mi to neslo. Dedo tomu pomohol a zatlacil mi vajce dnu. Mal som usta uplne vyplnene jeho jednym vajcom. Po chvilke vajce vytiahol a vsunul mi do ust vtaka a chvilu som mu sal zalud.
Potom sa otocil a zas mi strcil vtaka do ust. Tentokrat mi bruchom tlacil na hrud a vajcia mi prikryli nos tak som sa miestami dusil. Zacal mi sukat usta. Teda pokusil sa. Vtak sa mu trochu zvacsil, ale na poriadnu hlboku fajku to nebolo. Okrem toho ma dusili jeho vajciska a bruchom mi stlacal hrud ako keby mi chcel dat nepriamu masas srdca. Tazko som dychal a bolestivo stonal. Dedo pochopil, vzpriamil sa a posunul sa kusok dopredu. Jeho velka chlpata rit visela tesne nad mojou tvarou. Viac sa rozkrocil a trochu predklonil takze polky sa od seba vzdialili. Vtej chvili mi sadol na tvar. Dierou rovno na nos. Teda v jeho pripade ani nie dierou ale tou hustou stetkou. Zacal sa hybat spredu do zadu a drsno sa mi obtieral o tvar. Spociatku sa mi to nepacilo, pocitoval som odpor. Oci som mal silno zatvorene a pery som stiskal ako som vladal. Po chvili som sa uvolnil a otvoril som oci. Jeho chlpate polky boli snad centimeter od mojich oci takze som ich videl rozmazane. Zavrel som oci a este viac som sa uvolnil, stisk pier povolil. Dedo mi pravidelnym rytmom nemilosrdne smirgloval tvar. Objal som mu stehna rukami a siahol do rozkroku. Pocitil som ze si honi v rychlom rytme smirglovania. Pootvoril som usta a jeho chlpy mi vnikli dovnutra. Kupodivu mi to nevadilo. Otvoril som usta este viac a zacal som vysuvat jazyk. Citil som tie chlpy v ustach a na jazyku, citil som ich chut, ich tvrdost ako sa mi smykali po jazyku. Nakoniec som pocitil na spicke jazyka dieru. Pocitil to aj dedo, lebo prestal smirglovat a zacal len tak trochu krutit velkym zadkom abu si jazyk lahsie nasiel cestu pomedzi chlpy. O chvilu mala jeho diera plnohodnotny kontakt s mojim jazykom. Vtedy sa dedo prestal krutit a naopak ja som zacal kruzit jazykom po diere. Evidentne ho to vzrusilo lebo sa vzpriamil, trochu cuvol a stale si honiac vlozil mi zalud do ust sekundu predtym ako z neho zacalo vytekat semeno. vytekalo pomaly v piatich mensich davkach. Pomaly som prehltol.
Dedo bol zjavne rovnake prasa ako moji mladi kamarati, co dal najavo slovami: Da sa mi curot.
Hovorim dobre ale nie na mojej osuske ...
Vytiahol spodomna osusku, odhodil ju o kusok a zacal curat. Vacsina sla na hrud, iba trosicka na tvar. Znovu som pevne stiskal pery. Tvoje do ust veru nechcem.
Kym som sa spamataval uvidel som ze chlapci su uz na ostrovceku.
Co ma tu este caka s tymto dedom? pomyslel som si...
Moje obavy netrvali dlho, lebo od maleho mola na ostrove sa odputal cln a velkou rychlostou upaloval s merom k nam. Pri brehu zabrzdil a spoza kormidla na nas zavolal starsi nemec, aby sme nastupili ze nas odvezie za chlapcami.
Pobrali sme nase veci aj veci chalanov a preskocili na palubu. Nemeckeho lodivoda evidentne pobavila moja cervena vysmirglovana tvat. Vsetko mu bolo zrejme jasne. Dedo kludne sedel v clne so svolu taskou a plavkami v hrsti.
Ani nie o pat minut sme boli na ostrove.
Na to aky bol ten ostrov maly, bolo na nom dost ludi, k molu bolo priviazanych sest clnov.
Chlapci sa uz stihli skamaratit s niekolkymi mladikmi a dievcinami. Zaradoval som sa ze bude od nich pokoj. Ale bol to opat len moj chybny predpoklad. Chalani ma aj s dedom a tromi chlapcami a dvoma dievcatami odviedli na druhu stranu ostrovceka.
Co sa zacalo diat to vam ani neviem suvisle opisat. Chalani povedali aby som si lahol a o nic sa nestaral. Od toho momentu som mal stale nejakeho vtaka v ustach a ineho v diere, po chvili som pocitil na tvari rodidla, to si na mna sadlo dievca, tu som po chvili lizanim urobil, za co sa mi odvdacila davkou sladkeho mocu (fakt to bolo sladke, dodnes nechapem) a medzitym sa mi do diery urobili tri vtaky, ani neviem kto to bol lebo som ich cez dievca nevidel.
Vzapati dalsi vtak do ust dalsia davka a dalsie torpedo v diere. Najdlhsie ma sulozil macko, ten ma, potvora vydrz.
Ani neviem ako dlho to trvalo, lebo ked skoncili uz sa zmrakalo. Bol som zniceny jak wermacht pri Stalinggrade.
Trochou do mlyna prispel aj ten nemec s nejakym kamosom, ktori nas pozorovali a na zaver si vyhonili svoje male pera na moju hrud. Chcel aj dedo ale jemu uz nevydalo. Dnesny pridel akej takej potencie si vybral predtym na brehu. Aby som mu urobil radost, aspon som mu prelizol bradavky, pohladkal zadok a parkrat hrabol do chlpov okolo diery. Zdal sa byt spokojny, feferon stary.
Cely lepkavy som s ostatnymi presiel k molu, cestou mi z dery vytekalo semeno. Musel som ho tam mat snad liter.
Nemecki kamosi nas clnom hodili na breh, ja som si len osuskou utrel zadok a nastupili sme do auta. Do penzionu sme prisli po zotmeni.
Este som skocil do obchodu po nejaky alkohol, do kiosku po Meharisky a vecer sme u mna len s mackom popijali a ja som k tomu bafkal cigarka. Stale som citil ze mam dieru nenormalne roztiahnutu. Stastie, ze som posledne dva dni prakticky nic nejedol, okrem semena, urcite by som teraz mal problem udrzat to v sebe.
Macko uz nemal chut na nic tak ostalo len pri bozkavani a olizovani bradaviek.
Lahol som si spat opity a neosprchovany cize cely lepkavy od telesnych tekutin. Macko zaspal vedla mna.