Učiteľ a žiak Juraj Hokejista

22. 3. 2024 · 1 134 zhlédnutí Horny_lollipop

Mladý učiteľ na odbornej praxi má 10 žiakov. Samí chlapci, veď technický odbor. Mládežníci v čerstvých 18 rokov. Štvrtáci sú bujarí. Ako každý v puberte.

Jeden piatok sa skončilo na škole vyučovanie skôr. Kvôli nejakým poveternostným vplyvom, zrejme skrat. Vonku totiž luhalo dážď. Učiteľ chcel mať v dochádzke 6 odučených hodín, aby ich mal zaplatené. Tak ostal v kabinete a zjedol svoju Milu. Táto sladká tyčinka padla po piatich hodinách v škole úplne vhod.

Na dvere niekto zaklope. Učiteľ ešte s plnými ústami vraví: Ďalej!? Dvere otvára chalan vzrastlej postavy. Cvičí, má kratšie hnedé vlasy a ideálne črty tváre. A už má dokonca aj bradu. Tento mládežník má po svojom otcovi perfektnú genetiku. Učiteľ sa často zahľadeľ aj na jeho stehná a lýtka. Od prírody ich mal totižto kratšie, ale svaly mal dhšie. Výsledkom boli pekne vyzerajúce mužské nohy. Juraj je rozhodne kus chlapa. Hovorí sa o ňom, že je jeden z najšikovnejších útočníkov v miestnom hokejovom klube. O ženy núdzu určite nemá.

Juraj sa prekvapený nechá vojsť do kabinetu. Zatvára za sebou dvere a hneď vraví pomaly: Pán učiteľ, viete vy len aké je to sexy keď takto prežúvate s plnými ústami? Neskutočne Vám to pristane!

Učiteľ Novotný sa nad tým celým zamyslí a iba preglgne. Mysľou mu však už idú mnohé myšlienky. Na nevinný handjob? Na vzájomný blowjob? Doggystyle? Juraj však mal obľúbenú polohu - a to na psíka s vystrčeným zadkom. Takto sa vie celý uvoľniť a prijať cudzie teleso v podobe penisu do svojho tela. Trik spočíva v tom, že keď cítite, že ste nadržaní a uvoľnení, stačí tlačiť von zvnútra a snažiť sa preniknút telesom z vonka.

Ten Ďuro šibalský si namazal dierku už cez prestávku. Učiteľ sa aj čudoval kde sa tak dlho zdržal. Ušetril však teraz veľa času, pretože akonáhle Juraj videl ten žilnatý hrubý penis pána učiteľa Novotného - otca 5 dcér a 48 prežitých Vianoc. Novotného žaľuď je tak jemný ale zároveň veľký. Tvarovaný do tvaru helmy. Vidno v ňom silu splodiť ešte 20 ďalších dcér.

Učiteľ je po celý čas tvrdý ako kameň, zatiaľ čo Juraj je akýsi ochabnutý. Povedal, že to potrebuje nutne do zadku. Slovo dalo slovo a učiteľ sa pomaly vkĺzal do útrov Jurového ánusu. Jeho zadržanie dychu na takmer jednu minútu asi hovorí samo za seba. Následne to sú stony a vzdychy plné slasti. Obidvaja sa oddávajú vášnivému sexu až po kým učiteľ nezastaví.

Na pár sekúd sa hora svalov a kostí zastavila no v zápätí vráža plnou silou do vnútra útrob Jurajovho zadku a ten kríčí na plné hrdlo: Otec! Au to trochu bolelo, no bolo to príjemné!.

V kabinete je taký čierny gauč, na ktorom sa ľahšie prevádzajú sexuálne polohy. Z ničoho nič učiteľ začína jačať a Juraj cíti teplé semeno pulzovať do vnútra jeho zadku. Zatiaľ čo Jurajov zadok stále objíma penis Novotného, ten vystriekal dávku 5 ml! Dávka, ktorá zodpovedá priemernej dávky troch ejakulátov od mužov štyridsiatnikov. Začína to Jurajovi stekať po stehne. Na zem dopadá biela dávka.

Obidvaja sa začnú zviechať, berú si servítky a utierajú sa. Pozerajú sa posebe ale nerozprávajú. Iba sa usmievajú, ako malé deti, ktoré práve vykonali nejaké šibalstvo. Uspokojenie a radosť sršali z očí týchto chlapov, aj keď vekový rozdieľ je medzi nimi pekných 30 rokov.



- - - ďakujem za dočítanie až sem, ak sa ti poviedka páčila napíš koment.