Najzvrhlejsi februar-sutazna

11. 1. 2024 · 3 156 zhlédnutí jadore31

Na tie dva týždne vo februári som sa vždy tešila.Uz 4 roky som chodila do Rakuska robiť lyziarsku inštruktorku. Nie rakúskym deťom,ale anglickým.Z Brightonu.
Boli to stredoškoláci od 15-18 rokov, chlapci aj dievčatá,solventne,ktoré si to samé platili ,takze boli aj patrične "posh".

Ale načo som sa tešíla najviac,bola skupina inštruktorov,ktorí sme sa o nich každý rok starali..Sme úžasná partia.Presne na polovicu,4 baby a 4 muži z celej Európy,zväčša slobodní, ale pár žien aj mužov bolo aj zadaných. Vôbec to nevadilo ,pretože sme si rozumeli vzdy perfektne.Ja najmä s Jacekom z Poľska.Bol to mladý sracko,zajačik a vždy sme sa snazili vytvoriť si spolu 2 skupiny, radíme si potom na svahu a podporujeme sa.Pritom aj flirtujeme.

Tak to bolo aj minulú zimu, kedy sme už so skupinkou studentov vystupovali na snehom zasypané úžasné svahy neďaleko Innsbrucku a do očí nám prazilo nádherné zubaté slniečko.

Deň ako vystrihnutý z rozprávky.
Deti však boli dnes ako vypustené z reťaze.Absolutne nepočúvali, ohadzovali sa snehom,až kým som skrikla" Stop", a vtedy ma zaregistrovali.
"Everybody repeat after me" a spustila som sa dolu brehom snažiac sa ukázať im,ako sa robia obluciky.Mala som totiž skupinu začiatočníkov.
Tí poslušne schadzali jeden po druhom dolu kopcom a ja som ich pozorovala a navigovala,kde robia chyby a aby sa naučili začiatky lyžovania.

Jacek mal skupinu pokročilých,takže im dal " akože voľnosť" tak, že mohli sami chodiť na vlekoch a spúšťali sa po nádherných svahoch s čerstvo napadnutym prasanom.

Niečo úžasné.Vychutnavala som si to plnými dúškami aj za prítomnosti Jaceka, ktorý jedným okom pozoroval svojich zverencov a druhým zmurkal na mňa svojimi zelenými očami.Bol to brckavy blondiacik a čím viac sme sa rozprávali a boli spolu,tým viac som cítila,že mám motýliky v bruchu.Bol strašne príťažlivý,ale pritom si nič nedovoľoval,lebo videl veľký vekový rozdiel a bol ku mne veľmi slušný.
Cítila som ale nejako,že sa mu aj ja páčim.

Popoludnie zbehlo ako nič a o 16 hodine sa zavreli vleky,čo znamenalo,že sme pozbierali svoje skupiny a tešili sa na dobru večeru.
Deti boli z toho vzduchu total unavení, a ledva sa dotrepali do izieb, hneď zaspali,aj keď večierka bola až o 22h.

Na túto hodinu sme čakali ako na zmilovanie bozie,lebo znamenala pre nás oddych a samozrejme harasenie po dobre vykonanej práci.Kazdy z inštruktorov si našiel svoje miesto,niektorí sedeli pri stole a popíjali vodku s džúsom, dalsi chlapi boli rozvaleni na pohovke s pohárom vína a my baby sme debatovali o babských problémoch,pozorujuc pritom mužov a majuc nemravné myšlienky.Ale to oni ešte viac.
Zrazu niekto dostal úžasný nápad: " Počúvajte banda,keď mládež zaspí,môžme sa premiestniť tu nedaleko asi pol km do miestnej krčmy,kde podávajú super čapované pivko a uvoľníme sa tam. Čo poviete na to?
"No a kto zostane s deťmi?"spýtala som sa netrpezlivo.
"Veď najskôr dvaja dobrovoľníci z nás a potom sa všetci prestriedame.No panic" zasmial sa Miro z Popradu,poriadny macko a dal hlasovať.
Všetci boli za a v chate zostala len Zuzka s Lenkou.
Vždy to boli dve inštruktorky a dvaja instruktori, aby neboli žiadne pokušenia.
My ostatní šiesti sme sa vydali na cestu do krčmy.
Bolo tam veselo už pri vstupe a silno nafajcene miestnymi,ktorí tam mali normalny vstup.
Za barovym pultom som zazrela 2 čašníčky,štíhle baby,jedna bruneta a jedna blondína,ktoré viditeľné svojimi nadupanymi výstrihmi provokovali miestnych štamgastov.Pivo len tak tieklo potokom a chlapi boli čoraz hlučnejši ,až jeden po nemecky vykríkol" My chceme striptíz" a začal revať a hecovat ostatných,aby vyprovokovali čašníčky k akcii. Tie viditeľne tiež podgurážene sa len smiali a natrcali svoje prsiska okolitym chlapom.Ti sa začali zhromažďovať okolo nich a pomaly ich obchytavali.Jeden neváhal a vsunul jazyk do pusy prvej casnicke a rovno jej aj roztrhol celé šaty.Naraz tam stála nahá len v nohavičkách pred asi 30 chlapmi,ktorí vrieskali " Dole gaťky" a ťahali z nej jej tangaciky.Ked bola už úplne obnazena, jeden chlap ju schytil do náručia a položil na stôl,pri ktorom už stalo stado nadrzancov a honili si svoje vtaky..Casnicka viditeľné opitá sa dala jebat jedným za druhým.S druhou casnickou urobili to isté a kým boli vedľa seba na stole ,stacili sa ešte bozkávať,kým sa stádo chlapov menilo na nich, polievalo pivom,a nekompromisne jebalo zboku,zozadu a spredu.Dokonca dvaja svalosi ich zobráli do náručia a jebali zospodu držiac ich vo vzduchu.Ostatni ich povzbudzovali hlasnymi výkrikmi a rehotom.

Našim 4 mužom netrebalo veľa a zapojili sa do hry hneď ako už aspoň 27.striekal na tvár jednej z nich semeno a druhá ho pila z pohára.

Ale najväčší šok prišiel vtedy,keď ich v treskúcej zime dvaja mackovia vyniesli na sneh a trtkali zase druhé kolo jedna radosť.
Jacek najprv sedel ,ale potom ako zmyslov zbaveny ma potiahol tiež von a začal šialene bozkávať.Zvalil ma do snehu a začali sme sa valať dolu brehom .Chutil úžasné a ja som chcela byť potrtkana,osukana,takže som mu sama sťahovala gaťky a podprdu a takisto jeho nohavice.Vnikol do mňa rýchlo,lebo odspodu sa nám do zadkov tlačil sneh,ale chtic po sexe bol obrovský.Naraz som zacítila ako sa niečo studené tlačí do mojej pindy.
"Co si mi tam strčil,preboha? ",vrieskala som od rozkoše.
"Cencúľ zlatko,aby ti ochladla tá roztuzena picka " a makal mi prsia do zblaznenia.Boli sme ponorení do snehu, sukali sme o dušu,on sa urobil aspoň 3x a ja takisto.Penis som mu po každom orgazme vylízala do poslednej kvapky,stukajuc od zimy aj od vzrušenia.

Zrazu sme počuli, ako sa k nám približovali kroky.
"Kde ste,preboha?Hľadáme vás už dobrú polhodinu" vrieskala Zuza,ktorá prišla z chaty, aby sme ich vymenili.
"Sukame., zasmial sa Jacek a stiahol do snehu aj tie dve.Takze dokonalý harem si vychutnával svojim jazykom a 3 picky,boli krásnou odmenou za jeho orgazmy.Baby sa nebránili jeho prirazom a dokonca sa začali aj spolu bozkávať,lebo sme zistili,že počas pobytu sa tak zblížili,že sa stali z nich lesby.
Čašníčky pred krčmou stále sukali,úplne mokré,skoro v bezvedomí, už neviem ktoré kolo ,kým sme sa dostali ku krčme a nakoniec na chatu,kde sme vymenili Zuzu s Lenkou a tam už nasledovali len francúzske bozky a prstovanie.Bali sme sa,žeby sa niektorí zo študentov zobudili.Boli sme síce zamknuti na izbe,ale čert nikdy nespí.
Prepleteni jeden cez druhého sme spali až do rána a to som ešte stihla napraviť budík,aby sme boli prví na raňajkách,nikto nič nezbadal začali sme si plniť svoje úlohy.
Táto swingers párty pokračovala aj ďalšiu noc,ale už len v komornom zložení.My šiesti medzi sebou,každý s každým, boli tam aj bi chlapi,ktorí sa rozmiestnili do rohov a vychutnávali si jeden druhého.Boli to iba miestni štamgasti. Proste absolútne odviazana zábava.

O dva dni sme išli domov a potom som spala plných 14 hodín.Vytrtkana, vylizana, plná dojmov a čerstvého vzduchu.
Budúci rok sa to dúfam zopakuje znova..


Milí moji čitatelia,ak sa vám táto moja poviedka páčila,podporte má prosím lajkami a komentármi,ktoré zvýšia moju úspešnosť v súťaži, pretože každý hlas sa počíta.
Ďakujem vám už teraz veľmi pekne.

Podobné povídky