Synergia okamihu

5. 2. 2024 · 593 zhlédnutí Lustboy

Už dlhšie sme po sebe v práci vzájomne poškuľovali, usmievali sa, ale nejak sme sa obaja ostýchali spraviť ten prvý ťažký krok.

Jedného dňa som si spomenul na psychologický trik "požiadanie o láskavosť", ktorý je v svojej podstate veľmi jednoduchý, milý ale účinný. Ide o to že požiadanie o láskavosť podvedome vyvolá spojenie s touto osobou, ktorá si veľmi rada vypočuje čo poviete. Ja som zvolil veľmi jednoduchú láskavosť ktorá vyplynula zo situácie. Stretli sme sa v kuchynke, B si akurát išla pripravovať svoju rannú kávu, využil som príležitosť a spýtal som sa *Ahoj, nevadilo by ti keby si zalejem tú svoju z vody čo ti zostala?, jasné, nie je problém* odvetila...

Pár dní sme sa „náhodne“ stretávali na chodbe, v kuchynke, v jedálni a vždy z toho vznikla príjemná a častokrát vtipná konverzácia, žiadne ťažké témy, obyčajný small talk, no bolo to príjemné spestrenie pracovného času. Nakoniec som sa odhodlal a pozval som ju von. Vravela že má rada prechádzky a tak sme sa boli prvý krát prejsť. Bolo to zvláštne, baviť sa zrazu o normálnych, bežných veciach mimo práce, v úplne inom, novom prostredí...poviem Vám pravdu užíval som si to. Našli sme si kopu spoločných tém o ktorých, som ešte pred pár dňami, netušil že máme. Počasie tiež vyšlo na výbornú a vlastne celé popoludnie bolo úžasné, vnútorne obohacujúce a naplňujúce.
K večeru sa už mierne schladzovalo a všimol som si že jej už začína byť trochu zima, ponúkol som jej svoj kabát, ktorý však odmietla. Chcel som jej navrhnúť nech sa presunieme niekde do tepla, do baru napríklad. No na moje počudovanie ma predbehla s návrhom, ktorý sa mi popravde prehrával na pozadí mojej mysle od nášho zoznámenia.
„Ak by si mal chuť môžeme ísť ku mne domov, je to blízko, mám tam teplo, a určite sa nájde aj nejaké víno“ spýtala sa s úsmevom, z ktorého sa mi roztriasli kolená. Bola nádherná, hnedooká s krásnymi jemne naružovanými perami. Jej dlhé vlasy zapletené vo vrkoči jej dodávali nevinný výzor, no ako som o pár chvíľ zistil, bolo to len zdanie.

Bolo vidieť že obaja sme boli trochu nervózni, no akonáhle sa zavreli vchodové dvere sme sa na seba vzájomne vrhli, vyzeralo takmer ako pudové konanie, ktoré už ani jeden z nás nedokázal zastaviť.
Ďakujem za to.
Popri bozkávaní a zhadzovaní prebytočného oblečenia ma smerovala do obývačky. Pred dverami som ju zastavil, pozrel sa jej do očí a povedal *toto je môj splnený sen*. Vrhla sa na mňa ešte vášnivejšie, rukami sme si vzájomne hladili telá, ja jej boky, a ona moju šiju. Od bokov som plynulo prešiel na jej zadok, krásne tvarovaný, plný, presne taký ako mám najradšej, chytil som ho do oboch rúk a ešte viac si ju tým pritisol. Vtedy som už nedokázal skryť moje vzrušenie, všimla si to okamžite, prestala ma bozkávať, len sa usmiala, vzala ma za ruku a konečne sme prešli do izby. Sadla si na gauč postavila si ma rovno pred seba, dala si dolu tričko a začala sa hrať s prsiami. Vedel som že je obdarená, no pohľad na ňu iba v podprsenke ma dostal do kolien. Hrýzla si do pery, hrala sa z vrkočom a ja som pred ňou stál ako omámený, omámený jej krásou. Zrazu si ma pritiahla za rifle, ktoré ihneď, spolu s boxerkami, stiahla dole. Chvíľu len pozerala, no vzápätí si vzala môj stoporený úd do úst a všemožnými pohybmi sa s ním hrala. Bolo to pre mňa priam nadpozemské, stále som neveril že to nie je len sen. Hrala sa s ním tak vášnivo, že som ju musel prerušiť, pretože by som to už nevydržal. Ľahla si na gauč a inštinktívne si stiahla gate, chcel a si dať dole aj krásne, čierne, čipkované gaťky, no zastavil som ju, chcel som ju najskôr dráždiť cez ne. Bol to dobrý nápad, no stálo ma to veľa úsilia, pretože ani ona už neskryla to že bola roztúžená na maximum. Jej vzrušenie presakovalo cez jemnú látku, presunul som sa k nej, začal ju opäť bozkávať, a rukou ju pri tom dráždil na šuške, jemne...pomaly...veeľmi pomaly. Jej stony, ktoré boli síce tiché, napriek tomu zapĺňali celú miestnosť, a hlavne moju myseľ naplno. Do ruky vzala môj roztúžený penis a podvedome, alebo aj náročky zosynchronizovala s pohybom mojej ruky v jej lone, bola to dokonalá súhra, synergia prítomného okamihu.
Na nič som už nečakal, nebol čas dávať ich dolu a tak som jej čipku iba odhrnul, a za vzájomného pohľadu do oči som sa do nej celý veľmi pomaly vnoril, obaja sme slasťou hlasno vzdychli. Skúšal som rôzne tempo a pozoroval čo v nej vyvoláva najväčšie vzrušenie. Napriek tomu ako nevinne vyzerá som veľmi rýchlo zistil, že práve rýchle tempo je to, čo v ten moment chcela, potrebovala... to obaja...
Telo mi začalo brnieť a moja myseľ bola v totálnom vzrušení, preto som musel prestať, nechcel som aby to skončilo tak rýchlo, chcel som aby to trvalo čo najdlhšie. Prestal som, svižne ju otočil na brucho, pritiahol na kraj gauču , a ona sa už automaticky dala na kolená a lakte. Kľakol som si na zem a začal si vychutnávať jej prekrvenú šušku. Moje sliny a jej tekutina sa už úplne premiešali, dvomi prstami som do nej vnikol a takmer okamžite nahmatal zvrásnenú časť v jej šuške, prstami som kmital hore a dole v pravidelnom rytme, v návale rozkoše som jej začal lízať zadok, hneď na to zvolala „Ó áno presne tak to mám rada“ za malú chvíľu som počul ako sa jej zrýchľuje dych, hlasné vzdychy sa zrýchľovali a jej telo začalo strácať kontrolu. Šuška jej začala pulzovať, vzdychala už úplne hlasno, oxytocín zaplavil jej telo... a zrazu ticho, to krásne ticho, no po pár sekundách prišiel ten najhlasnejší vzdych. Pohľad na ňu bol nádherný a ešte chvíľu som zostal ako omámený, no uvedomujúc si situáciu som sa postavil, chytil ju za zadok a vnoril do nej môj prekrvený penis, stačilo len pár krát zasunúť a všemožné hormóny zaplavili aj moje telo, penis mi začínal pulzovať, vytiahol som ho, a práve vtedy ma zaplavil ten najsilnejší orgazmus.

„Och Bože, to bola nádhera“ povedal som z posledných síl
„Bolo to neskutočné“ odvetila.

Ďakujem ak ste to dočítali až sem, a dúfam že sa vám poviedka páčila. A ja som rád že som pri jej písaní mohol celý tento zážitok prežiť ešte raz.

Ženy ste krásne, ďakujem že ste, krásny deň Vám prajem.