Ako som odpanila mladíka ll......

17. 2. 2024 · 3 830 zhlédnutí jadore31

Keďže prvá časť môjho stretnutia s mladíkom mala veľký úspech a žiadali ste pokračovanie,pokúsim sa Vám rozpovedat teda,čo sa odohrávalo na 2.stretnuti.

Celý deň pršalo,pochmúrne aprílové počasie a mňa z postele vyrušilo pipnutie sms v mobilnom telefóne,ktorý som mala napravo na nočnom stolíku.Nahmatala som mobil a čítala: "Dobrý deň,prepáčte,že tak skoro ráno píšem,ale strašne som nadržaný,túžim po stretnutí s Vami,ako sme si to sľúbili , aby ste ma naučili ďalšie veci z vášho sexuálneho umenia.Vsetko som vybavil,penzión je voľný pre nás od 14 hodiny.Cakam Vás pri vchode.
P.S.Dajte mi vedieť,či prídete.

Pretrela som si oči od úzasu, aká sms mi od tohto nesmeleho mladíka prišla a ako to rýchlo všetko vybavil a napísala som mu odpoved:"Dobre,budem tam o 14h".
Môj frajer bol celý deň v práci,takže mi to vyhovovalo a tak som mu na stole v kuchyni nechala len odkaz" Išla som na stretko s mladým."
Veď on už pochopi, o čo islo.

Popoludní začalo ešte viac pršať,takže som si zavolala bolt a keď sme prichádzali k penziónu , zbadala som pod dáždnikom prestupovať z jednej nohy na druhú môjho "žiaka".Stal pod dáždnikom a mokol.
"Prečo si nešiel dovnútra?"
"Chcel som vidieť zďaleka vaše krásne lýtka,"polichotil mi a vošli sme rýchlo dnu.

Boli sme v tom istom penzióne ako prvykrar a v tej istej izbe.
"To ty si tak vybavil?",pýtam sa ho.
"Ano,tu to bolo krásne a verím ,že teraz to bude ešte krajsie".

Moje oči po týchto slovách padli na jeho dvihajuci sa predok nohavíc a po vyzlečení sa okamžite pritisol k mojim perám,a naše jazyky začali dokonalú francúzsku hru.
"Pekne ti to ide, zasepkala som ,môžeš ma začať vyzliekať".
"Pôjdeme sa najprv spolu osprchovať".
Súhlasil bez slova a o chvíľu sme už obaja vchádzali do sprchovacieho kúta.

"Sprcha je vždy krásnou predohrou,keď pôjdeš sa s dievčaťom milovať" a podala som mu navlhcenu zinku sprchovým gélom.
Zobrala som jeho ruku a začala ňou umývať moje telo.Krasne som postupovala od krku,cez ramená, prsia kde som sa na chvíľu zastavila a jemnými oblúčikmi trela bradavky,ktoré mi začali tvrdnut.
Mladík má počúval na slovo a jeho penis stal už ako rura. Kvapky vody dopadali na naše telá,ktoré sa pomaličky prepletali a ja som sa na chvíľu otočila k nemu chrbtom a zodvihla nohu, aby mal lepší prístup k mojej picke.

Vopchala som mu ruku so zinkou dovnútra vaginy a začala sa zvijať od rozkoše,ktorú mi prinášala táto poloha.
Mladík ma pritisol ku sklu a začal zozadu makať moje prsia.Vyborne mu to išlo a cítila som,ako si druhou rukou honil penis.

"Bože,aká ste krásna ,hneď vás tu chcem pretiahnut".
"Ešte nie, vydrž, za chvíľu sme von".
Rýchlo som ho osprchovala aj ja a v osuskach sme sa pre miestnili na posteľ.
Bolo to krásne,obrovské letisko, takže priestoru sme mali habadej.
"Pri súloží je najdôležitejšie,aby si sa najprv venoval žene, jej kundicke a orál je najpodstatnejšia súčasť".

Ľahla som si na chrbát,roztvorila nohy a začala som si prstami trieť kundicku,resp.masturbovat.

Mladík klacal predo mnou na posteli a honil si vtáka.
Sledoval každý môj pohyb.Zase som mu zobrala ruku a nahmatala jeho prstom klitoris."Toto mi rozvibrujes jazykom,aby som sa poriadne vzrusila a pritom mi budeš robiť aj fisting.

"Áno,áno,chcem vašu picku a prisal sa jazykom ku klitaku.Druhu ruku som mu naviedla do otvoru vagíny a vsunula tam 3 prsty.
Chlapec sa chytil.Sialene začal cucat klitoris,naťahovať ho perami a fistovať ma. Pritom neskutočne vzdychal a ja s ním.
"Môžeš pridať aj ďalšie prsty do kundicky a pomaly som mala vo vnútri už celú dlaň. Začala som neskutocne tiect a roztiahla nohy ešte viac.
Mladík už nečakal a tvrdý ako skala má začal vášnivo mrdat a cmulat mi bradavky. Bol ako orkan a prirázal aj bez mojich pokynov poriadne,až mu vajcia plieskali o moje stehná.Vylozila som mu nohy na plecia, aby mal lepší prienik a o chvíľu som sa obrátila nabok, zdvihla som nohu, ktorú mi pridržiaval a posunul sa za mňa.Kokot mal stále tvrdý a keďže aj veľký a hrubý,dostatočne som ho cítila.Trtkal ma zboku a ja som krásne vzdychala a tiekla.
Nechcela som, aby skončil, tak som išla na štyri a on už bez slova našiel moju dieru a trtkal má zozadu. Trvalo to len pár minút a jeho teple semeno už vypĺňalo moju dierku.

"Ešte chcem,pokračujme,je to nádherné".
Keďže som videla ,že penis mu úplne neklesol,začala sa moja úloha fajčenia.Krasne som mu zlizala všetko semeno z kokota a stacilo pár krát ho ponoriť do mojich úst a zase stal ako stĺp.
"Pod,ukážem ti hlboký orál.Postavis sa za mňa, ja zaklonim hlavu z postele dole a ty mi vysukas ústa.To muži milujú ,ale máloktoré ženy to vedia dobre robiť."

"Ale ja ho mám veľký.Nevojde sa Vám celý do úst."
"Ale vojde ,neboj sa".
Zaklonila som hlavu a chlapec nesmelo začal mrdat moju pusu.Potlacila som mu zadok dopredu,aby mu kokot vošiel až po koreň a on pochopil ,co chcem od neho.
Nádherne nám to išlo, sam mi začal zase prstovať aj kundu a tlačil kokot ako mohol do mojich nadržaných úst.
"Bože, už to ide na mňa, urobím sa.Co mám robiť?" Prelaknuto sa má pýtal.
Ja som len pokývala hlavou, nech sa mi urobí do úst,majúc celý jeho kokot až po koreň. Davila som sa, ale chcela som,aby sa druhýkrát urobil.Semeno mi stekalo po brade,po krku, ale väčšinu som spolykala.
"Vy ste to......?
"Ano, máš ho chutnucke.To je najväčší dar pre muža, ale neviem,či mladé dievča ,ktoré budeš mať, to bude chcieť robiť.Len sa jej spýtaj či to chce,alebo už robila.Mozes sa jej vystriekať aj na picku,alebo prsia.Niektore chcú aj na tvár.Ja to nemám rada ".

Neuveríte, ale kokot mu aj po druhom orgazme stal ako rúra .Ja som sa už urobila po lízani picky a fistingu.
"Ešte chces pokračovať?".
"Áno,sľúbili ste mi ešte anál."
"No dobre.Anal je ošemetná záležitosť a nie každá žena ho chce robiť.Musi byť na to pripravená ,hlavne vyčistená klystirom a musíte mať veľa gélu a gumu. Zo začiatku, kým si nebudeš istý,že to chce naozaj a budete už dlhšie spolu chodiť.A hlavne,musíš byť veľmi jemný a empatický,všímať si ,ako s tebou spolupracuje.
Obrátila som sa k nemu chrbtom a vysunula zadoček hore.
Vytlacila som mu gél do 2 prstov a zaviedla ich do dierky.
"Najprv si musis pripraviť dierku na zasun penisu ,poriadne ju nagelovat a roztvorit.
Prsty mi vsuval do dierky a pomohli sme si aj análnym kolikom.Potom som mu navliekla prezervatív(ešte ho na penise nikdy nevidel),poriadne ho nagelovala, nastelovala riťku a žaluď priložila k dierke.

"Pomaly ním kruz a potom jemne vsuvaj do dierky".
"Nie,to vás bude bolieť."
"Neboj sa,nebude, len to rob jemne a pomaličky."
Cítila som.ako sa mu trasu ruky,ale poslúchali ma a pomaly vsuval svojho vtáka do mojej ritnej dierky. Ja som ho posmelovala, nech sa nebojí a pokračuje ďalej.Bol veľmi pozorný a jemný, aby mi neublížil,Všímal si každý môj pohyb.
Keď bol už celý vo mne, pomaličky začal kokotom v dierke pohybovať.
"Môžeš zrýchliť,neboj sa,neboli ma to".
Začal plniť moje prikazy a zrýchľovať.Citila som, ako sa mu to páči.Mal ho ozaj veľkého, ale coby som pre taký kokot neurobila.Drzala som a on krásne prirazal.Islo nam to ako po masle.
"Bože, zase to ide na mňa a ani nedopovedal a biela mlačka sa rinula z mojej rite.
"Prepáčte,to som nechcel".
"Nie,to nevadí,bol si perfektný.Aj do zadku sa môžeš urobiť.Vsade je to úžasné".

Plachta pod nami sa miešala so stavami z mojej picky a so semenom.
"Bol si dnes perfektny.Ani som ťa nemusela nič učiť.Vsetko si vedel sám."
"Vy ste perfektná a pacite sa mi.Mozme sa ešte niekedy stretnúť?"Ak budem mať čas,tak áno.Ale vies,že mám svojho frajera?.A je tak troška žiarlivý".

"Viete čo,pozyvam vás teraz na obed,lebo sme hladní ako vlci ,nie?"
"Nabudúce,teraz sa ponáhľam domov.Mám ešte prácu."

Rýchlo sme sa rozlúčili a ešte parkrát stretli.Mladik bol úžasný a myslím, že dostal dobre základy.Stal sa z neho vášnivý milenec.
Ale co ma nakoniec najviac prekvapilo,bola otázka mojho milenca po príchode domov: "Veď co si ho nepozvala do trojky? Aj ja by som ho priučil".
Skoro mi spadla celá sánka.

Ale o tom mozno niekedy inokedy...