Moja chvíľka slasti

17. 2. 2024 · 1 458 zhlédnutí PlayGirl99

Mala som daň blbec, nič sa mi nedarilo, nielen v práci, povadila som sa s priateľkou a na trhu ma šmykli o dákych 100 eur. Proste deň blbec. Bola som bez nálady a depka mnou lomcovala.
Dúfala som, že zaspím a všetko zlé bude preč. No po nejakých 2 - 3 hodinách prevaľovania v posteli som vstala šla si po pohar vody.Snažila som sa nevyrušiť zo spánku môjho sexi svalnatého Macíka.Vždy spiaceho v plnej kráse nahoty - vraj je to zdravé...Avšak sa prebral a prekvapene hladel na mňa .Bezradne s poharom v ruke som naňho hladela a po chvíli som sa úplne zlomila a začala tíško fňukať. Mimo sa prekvapene opýtal, čo sa stalo. Vtedy cez slzy zo mňa vyhŕklo všetko, čo ma gniavilo a na záver som ho poprosila, či sa k nemu môžem pritúluť.
Odhrnul paplón aby som si ľahla k nemu. Otočil sa na bok a vystrel ľavú ruku. Uložila som sa na ňu, oprela hlavu  o jeho hruď. Chvíľu som ešte fňukala.Mlčal, len sa na mňa pozeral a po chvíli ma pohladkal po líci. Jeho dotyk bol upokojujúci, prestala som plakať a tíško ležala.
Poláskal ma po tvári, krku, pleci a potisol, aby som si ľahla na chrbát.  Otočila som sa  a pomaly rozdýchavala ťarchu dnešného dňa. Zacítila som jeho ruku... ako sa presunula medzi moje prsia a jemne mi hladel hruď cez košieľku. Vystrel dlaň, položil mi ju na prsník a jemne, veľmi jemne ho stisol...Striaslo ma a rýchlo som zavrela oči, aby som si ten dotyk užila čo najviac. Hral sa mi s prsami, klopkal po nich prstami, ľahučko brnkal po bradavkách, až od vzrušenia stvrdli a vztýčili sa.Jemne ich hryzkal a s vačšou a väčšou silou stískal moje vzrusene bradavky. Potom pomaly, veľmi pomaly začal ruku posúvať dole k brušku. 
Nezastavil sa, pokračoval dole, až sa dostal na okraj košieľky. Položil mi ruku na stehno, jemne stisol a začal sa posúvať hore, odhrnúc jemnú látku. Bolo to neskutočne vzrušujúce, teplá dlaň na mojej pokožke, ktorá sa pomaličky posúvala k cieľu, mojej pičke, ktorá vlhnúca nedočkavo očakávala dráždivý dotyk. Oči som mala stále zatvorené a plne som sa sústredila na tú úžasnú ruku, ktorá sa so mnou hrala. Macko sa neponáhľal, cítil, že som sa jeho hraniu plne odovzdala a vedel, že sa na mne vyšantí a privedie ma do raja vyvrcholenia. Priblížil sa k pičke, neodolala som a mierne som roztiahla nohy, čakajúc, ako do mňa vnorí prsty. No on sa rozhodol predĺžiť moje vzrušenie, obišiel vlhkú a nadržanú pičku a po stehne prešiel k brušku. Položil naň dlaň a jeho pohyby ma privádzali do šialenstva .Od rozkoše som si až zahryzla  do pier a potlačila hlasný vzdych. Jeho ruka sa konečne posunula nižšie a prst zatlačil na miesto, kde sa spájajú lupienky a skrývajú hrášok rozkoše. V tom momente som sa zachvela a nohy som automaticky ešte viac roztiahla. Moj Macík vždy vedel čo ma uspokojí.Pomaličky prstom prešiel po celej škáročke až k zadočku ,ktorý zľahka pomasíroval a keď sa vracal, jemne zatlačil na dierku. Mušlička ho vzrušene prijala a zaliala šťavičkou vzrušenia. Prekvapilo ma, keď som začula jemné praskanie bubliniek, ktoré sa v mojej kundičke vytvorili zo šťavičky rozkoše. Prst do mňa slastne vnikol a palec zatlačil na dráždec. V tom momente sa mi vtiahlo bruško a prebehol mnou blesk vyvrcholenia.
Roztriasla som sa, zhlboka som dychčala a prsia sa mi začali dvíhať. Rozkoš sa mi rozlievala po tele a vlny slasti prúdili po tele. Bola som prekvapená, ako som mohla tak rýchlo dosiahnuť orgazmus. Však sa ma ledva dotkol, hral sa so mnou len malú chvíľku. Bolo jasné, že moje telo,  hladné po uvoľnení, vystresované depkou a ťažkým dňom DOSLOVA POTREBOVALO ZÁPLAVU ENDORFÍNOV , SLASŤ A ODREAGOVANIE .Nádhera. Celá som sa chvela. Úplne uvoľnená a odovzdaná Jeho svalnatým rukám som si ho plne užívala a s napätìm očakávala čo bude nasledovať.
Macik nepripustil ani jediny okamžik, ktorý by prerušil moje vyvrcholenie, rozkošne sa prstami hral v mojej striekajucej pičke a pri tom sa prehupol medzi moje stehná a medzi nohami  som zacítila jeho horúci dych.  Končekom jazyka brnkol na dráždec, silno vzrušený od prebiehajúcich vĺn rozkoše. V tom okamihu som zacítila v celom tele výbuch slasti a nedokázala som zadržať vzdychy rozkoše. Prsia sa mi dvíhali a napätie v bradavkách bolo na nevydržanie. Nutkalo ma ich stisnúť, pomädliť, no vydržala som bez pohybu a plne sa sústredila na rozkoš. Aby som ho neprerušila v láskaní, zaborila som ruky do plachty a len ju pevne zvierala. Na pičku sa mi prisali pery, pevne ju zovreli a jazyk sa predieral do dierky. Telo sa mi chvelo pod novými a novými vlnami rozkoše. Macík šikovne objavoval moju micku, preskúmal lupienky, ponaťahoval perami buchtičku a hlboko sa jazykom zavŕtaval do dierky. Zmietala som sa od rozkoše, už som nevydržala ležať bez pohybu a začala som dvíhať boky hore, k rozkošným ústam.Pery a jazyk našli aj ten najtajnejšie zákutia mojej šušky a obšťastnili ho silnou dávkou rozkoše. Zmietala som sa neskutočnom vyvrcholení a vtom som zacítila, niekde hlboko v sebe, túžbu po úplnom vyplnení šušky. Chcela som ho mať v sebe, objať ho v buchtičke a pomaznať vzrušenými pyskami. Chytila som ho za hlavu a jemne potiahla hore. Pochopil, posunul sa hore a jeho tvrdý úd sám, bez pomoci našiel moju hebkú, vlhkú pičku. Bol to krásny pocit, ako do mňa pomaly vnikal, šuška ho priťahovala ako magnet a slastne ma celú vypĺňal. Položila som mu ruky na zadok a   dvihla boky, tak, aby ho  rýchlo celého do mňa zasunul. Až po koreň čo najhlbšie ako sa dá.celeho ho vraz do mojej pičky tak ako to máš rad.Vyplň moju dieru celu celučičkú.Nezaváhal a pár rýchlymi ťahmi zaútočil na úplné dno mojej diery... Vyvrcholenie sa okamžite vrátilo, šuška sa mi stiahla a celá som sa rozochvela od slasti, ktorú mi kar vo mne spôsoboval. Nekonečne dlho som sa pod ním zmietala, pevne som ho objímala a užívala som si spojenie dvoch nahých tiel. Pridal na priražaní a po chvíli som cítila v sebe to krásne pulzovanie a pičku mi zalievalo jeho sladučké semeno. Ostali sme v silnom objatí, až kým zo mňa, úplne vyžmýkaný nevykĺzol. Dlho sme ostali bez slova ležať vedľa seba, naše telá si povedali všetko čo bolo treba.
Bez slova zapalili a vyfajčili cigaretu.A ja som spokojná a odreagovaná od stresu a nabitá pozitívnou energiou v pokoji zaspala na jeho hrudi v jeho objati