Sladkotrpká príchuť spomienky - súťažná

20. 3. 2024 · 1 005 zhlédnutí storm_and_stress

“zabudla si si u mladej hodinky, kedy si po ne prides? :-D”

Prečítala som text z displaya môjho mobilného telefónu. (pre pamätníkov - Siemens S55, pozn.red.) Hm hodinky, darček od otca k narodeninám. Za ten rok, čo som ich nosila sa poriadne ošúchali.

Ošúchané hodinky v ošúchanom byte na predmestí. Pár týždňov dozadu som v ňom strávila niekoľko hodín.

Mala som voľno a ako napotvoru ma bolelo hrdlo. Leto, teplo a ja v posteli. Asi tak nejako začala pokecová komunikácia s ním. Prišla vtipná odpoveď, čo mi vždy imponovalo a zrazu bola „reč“ o odbornom vyšetrovaní aj so sestričkou.. Slovo dalo slovo a dohodli sme si o dva dni rande v ich obľúbenom podniku.

Už cesta tam bola dobrodružstvo, lebo som akosi neodhadla čas a bratislavská MHD tiež nerátala s tým, že budem potrebovať podvečer prípoje na oba prestupy. Ok, meskať hodinu by som ani sama sebe neodpustila, takže som o chvíľu zadávala kontaktné údaje dispečerke taxislužby. Nervičky pracovali, ako možem byť taká neschopná? Keď sa o pár minút dovalil taxík, vhupla som z vystepovanej jamy rovno na sedadlo spolujazdca. Pánko vedľa ma cestou balil lacnými narážkami. Iba bežný smalltalk so zákazníkmi? Takže som si celkom vydýchla, keď sme po polhodine a len s malým meškaním, ktoré som stihla avizovať smskou, dorazili. Zaplatila som a tuším aj poďakovala za odvoz. Že mi nabudil sebavedomie a nebolo pre mňa až také zložité vkročiť do dvora, som mu už na nos nevešala.

Od jedného z tažkých drevených stolov na mňa kýval pán v stredných rokoch. Nižší, zavalitý, žiaden fešák, ale niečo zaujímavé na sebe mal (okrem obleku). Sadla som si na lavicu oproti a asi som bola aj trochu nervózna. Keď sa ma opýtal čo budem piť, zavelila som si Becherovku so Spriteom. Voda by bola asi trápna a nič iné ako obľúbený drink jednej kolegyne mi práve vtedy na um neprišlo. Trvalo minimálne dve, možno i tri kolá, kým sa dostavila “mladá”. Dievčatko o pár rokov mladšie ako ja. Vcupitalo v modrých vypasovaných pumpkách a bielej blúzke na opatkových sandálkach ku stolu. Fakt som tam sedela? V teniskách... Dalo mu pusu na líce, on vytiahol peňaženku, podal jej nejaké bankovky, ona vybehla vyplatiť taxík. Vedieť to, nemusela som cestou naháňať bankomat. Len či by mi to moja hrdosť dovolila?

Keď sa vracala naspäť, mala som možnosť prezriet si ju lepšie. Tmavé rovné vlasy, športová postava. Take maličké žieňa, pripomínajúce mi Lindu (tú s motorkou, čo po maďarsku naháňala kriminálne prípady a ovládala nejaké to bojové umenie).

Za ten večer padlo dvojciferné číslo Becherov na dno môjho prázdneho žalúdka. A ja som si robila približný obraz o ich fungovaní. On top manager v jednej elektronickej spoločnosti, ona študentka. On jej platil bývanie a ona sa na báze priateľstva s výhodami s ním vo voľnom čase stretávala. Obaja boli milí, otvorení, dobre naladení, vtipní a po toľkom alkohole (ono sa to nezdá, ale šchovnicový vzor na podlahe WC som bola skontrolovať minimálne 2x a som rada, že sa bolo čoho prichytiť) museli byť aj sympatickí. Hovorili o tom, že donedávna mali kamošku (proste on si vydržiaval takto dve), ktorá pochádzala zhodou okolností z rovnakého mesta ako ja. Tá sa ale prednedávnom vydala a odišla s manželom do zahraničia. Niekedy po polnoci, keď mi už v mojom tielku a zavinovacom svetríku bolo celkom chladno, sme “zatrúbili” na odchod. Bolo samozrejmé, že sme vsetci nastúpili do jedného taxíka aj že sme my dve vzadu jazykom skúmali ústnu dutinu tej druhej (moja prvá pusa so ženou). Dosť ma vzrušovali aj pohľady dvoch párov očí, ktoré som na nás spredu cítila. Viezli sme sa len krátko, ale dosť na to, aby som sa cítila nemravne, čo vo mne vnútorné iskrenie nehamovalo, práve naopak. Z výťahu sme “vypadli” ako tri nadržané zvieratká a po tom, ako za nami zapadol zámok na dverách sme boli o pár minút všetci traja nahí. Už ani neviem kto koho ako vyzliekal, ale pocit mať na sebe dva páry rúk, dvoje pery, dvojnásobné množstvo cudzej, spotenej pokožky sa mi páčil. V tú noc som prvýkrát počula o ženskej ejakulácii a dokonca som ju aj vlastnom tele zažila. Vraj to chce tréning, lebo ona striekala o poznanie viac.

Keď sme sa po čase (neviem odhadnúť akom) ukladali spať, už sa brieždilo a mne prišlo divné, že sa ona oblieka do pyžama. Ja sa rada túlim a tak to bolo zrazu také zvláštne, na odstup. Spala som ako sa na návštevu patrí v strede medzi nimi. Mne bolo čudné, že tých pár chvíľ spánku si dožičil kazdý pre seba (akoby tam tí ostatní ani neboli). Ráno, keď mu začali pípať hodinky sme sa zobudili len dvaja. On si ma pritiahol, veď jasné, bola som bližšie poruke a tentokrát som orálne uspokojovala ja jeho. To boli posledné pekné chvíľky v mojich spomienkach. Lebo potom sa s výčitkou v očiach i na jazyku otočila k nám ona. A čo som jej mala povedať na otázku prečo sme ju nezobudili tiež? Bolo mi to ľúto, pretože z nich dvoch to bola práve ona, kto ma brutálne sexuálne priťahoval. Lenže jednak som bola len o veciach nenepremýšľajúca návšteva a podľa nočného pokecu a môjho dojmu z neho som vôbec netušila, že by to mohol byť problém, ak sa každý z nich bude zabávať aj na vlastnú päsť. Nevedela som jej to vysvetliť, keďže to nadupané ego z večera sa vyparilo rovnako ako stopy po alkohole. Bola som tichým svedkom toho ako si to vydiskutovali, on sa obliekol a šiel do práce.

My dve sme ešte veľmi neutrálne trochu pokecali. Ja som si dala sprchu. A mala som aj možnosť v pokoji si obzrieŤ ten jednoizbový byt, v ktorom sme sa nachádzali. Keby som tam nebola s dvadsaťročnou babou asi by som si podla zariadenia myslela, že sa nachádzam v byte nejakej 80 ročnej babičky. Príbuzní sa po dedičskom konaní zrejme moc neunúvali a prenajímali ho zariadený v pôvodnom stave. Ošumelý, ako sídlisko na predmestí, z ktorého som sa iba vo svetríku (lebo tielko som mala z akéhosi dôvodu mokré) v to dopoludnie vracala domov emhádéčkou.

Kým som na to všetko myslela a opätovne prežívala svoje pocity, moje prsty vyťukávali na tlačítkach odpoveď:

“Kludne ich vyhodte..“



Štatistika krížikov za týmto príbehom:
2 - desaťročia odkedy sa to "presne" takto stalo
1 - vo vzťahu ja a požívanie alkoholu
1 - za skúsenosťou ŽŽM
1 - hodinky, ktoré som viac nevidela