Žmurkacia bábika - Suchý kúpeľ

24. 3. 2024 · 465 zhlédnutí storm_and_stress

Pokračovanie poviedky: Žmurkacia bábika - Ráno.
(Divoké orgie Katku zatiaľ míňajú a čitateľ majúci záujem hlavne o to, bude musieť vyčkať inú fázu dňa.)


Usmiata divožienka v zrkadle sa jej páčila. Odtlačky zubov na ľavom prsníku jasne dokazovali, že len nedávno prežila niečo vzrušujúce. Bez toho, aby sa im rozdelili pohľady pustila vodu a nastriekala si pár kvapiek do tváre. Muselo stačiť, lebo veď zmyť jej ružový zápal z líc by bola škoda. So zvukom tečúcej vody sa ozvalo aj volanie prírody. Uvoľnenie tejto potreby zmenšilo vnútorný tlak a Katka sa prestala cítiť ako pudmi riadené zvieratko. Umyla si ruky a mokrými prstami prehrabla dlhé orieškovohnedé vlasy. Opretá o umývadlo sa predklonila smerom k zrkadlu a počas umývania zubov sa celú dobu prezerala. Na to, že toho v noci veľa nenaspala, vyzerala celkom sviežo. Z veľkých nebovomodrých očí jej sršalo uspokojenie a zároveň živočíšna túžba. Po viacnásobnej vibrácii elektrickej kefky ju umyla, odložila a vypláchla si ústa. Niečo tomu ešte chýbalo. Stisla pery a zvnútra si do nich zahryzla. Perfektná malinovočervená, zažmurkala na svoj odraz. Takto bola pripravená opustiť kúpeľňu. Z vešiaka za dverami si prehodila olivovozelený saténový župan a cestou do kuchyne premýšľala o tom, ako dlho ešte musí poslúchať a čakať a hlavne na čo.

Na tichých bosých chodidlách sa krúživými pohybmi bokov odzadu nalepila na chlapa odetého iba v sivých teplákoch stojaceho chrbtom k nej pri kuchynskej linke.

„Som taká aká som, nadržaná, pojašená...“ zanôtila mu do ucha a oboma rukami ho objala okolo pása. Podsadila panvu tak, aby sa stretla s jeho perfektným zadkom a prstami mu putovala smerom k hrudníku. Na tomto mužovi bolo najúžasnejšie, že ju neodsudzoval, ak bola detinská. Naopak, podporoval ju v tom, aby bola spontánna a prirodzená. Taktiež ju vedel podporiť a podržať, keď mala pobláznené hormóny a ako bónus mal na bruchu úžasné tehličky. Nestačila však dôjsť ani k bradavkám a materiál v jej náruči, na ktorom by sa dal postaviť mokrý orgazmus, sa s pobaveným výrazom otočil a podával jej pohár vody. Adam mal rád kontrolu a pitný režim bola jedna z vecí,
v ktorých mu ju veľmi rada prenechala.

Ale aj on bol kreatívny: „Úlety, úlety - ach tie úlety...“ zanôtil tiež na jeden z hitov minulého milénia, zatiaľ čo Katka poslušne dopila. „Milujem tvoje úlety“, zašepkal a dal jej pusu na nos, čo neznačilo nič dobrého. Vášeň vyzerala inak. Ďaľšími slovami túto zlú predtuchu podporil: „Sprav mi kávu, bábika“, bola veta, ktorú vyslovil. Keby sa nebol hneď otočil k toastovaču, z ktorého práve vyskočili dve do chumkava zapečené hrianky, nebol by mu ušiel Katkin zvedavý pohľad. Ako by sa z pohybov dali vyčítať jeho plány, zostala stáť a iba ho pozorovala.

„Jediný tvoj pohľad ma dokáže nažhaviť, ale buď teraz poslušné, trpezlivé dievčatko a urob mi tú kávu“, odvetil bez toho, aby sa musela čokoľvek opýtať a venoval sa svojim toastom.

Naozaj od nej nechcel až tak veľa. Všetko ostatné už mal hotové. Na prestretom stole čakal biely jogurt a miska plná čerstvo nakrájaného ovocia. Na prvý pohľad rozoznala mango, kiwi, banán, jahody a čučoriedky, dokonca nezabudol pripraviť ani tabuľku horkej čokokolády. Na jeho strane maslo, syr a marmeláda. Katka sa pousmiala, aj keď raňajky pripravoval sám, chcel mať na výber. Adam položil na stôl dva poháre s pomarančovou šťavou. To ju rozhýbalo a stlačila gombík automatu. Keď káva dotiekla do veľkej porcelánovej šálky, pridala ešte dvojnásobné množstvo mlieka a veľkým gestom, akoby ho bola práve vo všetkom sama obslúžila mu šálku postavila vedľa taniera.

„Nech sa páči“, dobrosrdečným úsmevom a kývnutím ruky jej naznačil, že už sa môže aj ona usadiť. Preto si odtiahla bielu drevenú stoličku, sadla si a nohy prekrížila do tureckého sedu tak, že jej župan odhalil obe stehná. Do voľného výhľadu na jej rozkrok chýbalo už iba pár centimetrov. Katka, uvedomujúc si svoju nahotu, koketne zažmurkala a napravila saténový kus látky k svojej spokojnosti, teda tak, aby otvorenú mušličku bolo dobre vidieť. Reakcia prišla okamžite. Adamovi takmer zabehlo a strašne sa začal smiať: „Bábika, vidím, že máte obe obrovskú chuť, ale o chvíľu mám termín s kolegom, potom si pôjdem zabehať a okolo jednej môžeme spolu skočiť na obed.“ Natiahol ruku a skôr než ten župan napravil, pohladil ju na mieste, ktoré si žiadalo viac ako nežné dotyky. „Kým budem preč, môžeš sa aspoň dôkladne pripraviť“, žmurkol tentokrát on na ňu.

Po raňajkách bola kuchyňa rýchlo uprataná a Katka mala stále veľa času do avizovaného návratu. Ideálnym miestom na jeho strávenie a dôkladnú prípravu sa jej zdala byť vaňa plná horúcej vody a voňavej peny. Na rebrinový radiátor v kúpeľni prehodila najskôr svoj uterák a potom i Adamov. Určite sa poteší, keď sa po behu pôjde osprchovať. Dovtedy sa ona chystala potešiť samu seba. Kým sa voda plným prúdom napúšťala do vane a kúpeľňa zahaľovala do ľahkého oparu, na stoličku vedľa si pripravila veci, ktoré sa počas najbližších hodín chystala využiť. Holiaci strojček, mobil a malý vodotesný vibrátor. Nie že by bola neukojená, opak bol pravdou, s Adamom mali pestrého sexu viac než dosť, to však prebúdzalo nové fantázie a žiadalo sa jej ho stále viac.

Ľahká látka županu sa jej skĺzla z ramien a Katka ako bohyňa pokušenia vstúpila do vane. Na horúcu vodu bola zvyknutá a vedela si ju užiť. Celá sa ponorila do peny. Vykúkala iba jej hlava a kúsok ramien. Oboma rukami si najskôr začala hladiť prsia a dráždiť bradavky, ktoré mala poriadne citlivé a v teplej vode príjemne mäkké. Hlavu si oprela o uterák pripravený na jednej strane a chodidlá zaprela o druhý koniec vane. Takto sa nemohla zošmyknúť pod hladinu, ani keď hrudník jemne prehla do oblúka. Pravou rukou sa už dobrú chvíľku hrala s klitorisom a ľavou sa naťahovala za vibrátorom, keď jej mobil pípaním signalizoval príchod textovej správy. Uvoľnená a v dobrej nálade siahla teda naskôr po telefóne.

Odosielateľ Adam: „posluchas?“

Také zbytočné vyrušenie, prevrátila Katka očami. Jasné, že poslúcham. S ukazovákom stále na zdurenej perličke ľavou rukou vyťukala:

„Som vo vani... ;-)“

Mobil nestihla ani odložiť a znovu zapípal: „elektronicke hracky do vane nepatria...“

V zápätí nová správa: „ani vibrátory!“

Ako odpoveď Katka s povzdychom odoslala smajlíka s vyplazeným jazykom, vypla zvonenia a položila telefón naspäť na stoličku.Ešte stále mala dve zdravé ruky, desať šikovných prstov a dostatok času. S tým sa vždy dalo dostať k vrcholu. Ľavou rukou sa znovu začala venovať bradavkám a prsty pravej v príjemnom teple vody pomaly dráždili nedočkavú pičku. Bola taká vzrušená a sústredená sama na seba, že takmer prepočula dunivý zvuk klopkania o drevo stoličky. Nie, vibrátor nemal samospúšť. Bol to zase telefón, ktorý sa dožadoval pozornosti. Tentokrát hlasovka:

„Len aby si mi správne rozumela, až do odvolania máš zakázané orgazmy... a negúľaj očami, bábika“, zavelil s úsmevom Adamov hlas.

Ten sviniar ju veľmi dobre poznal a zjavne jej práve nechcel nedopriať ani štipku zábavy. Našťastie na holenie používala manuálny strojček a tak nič nebránilo tomu, aby sa s chuťou a naďalej plná očakávaní mohla pustiť do dokonalej prípravy. Poslúchať a čakať. Otázkou naďalej zostávalo na čo...