Cesta na chatu

15. 4. 2024 · 1 714 zhlédnutí mladyparik61

Pojdeme na víkend mimo bytu. Bolo teplo a na byte sa nedalo vydržať. Pobalili sme veci a hneď v piatok ráno sme vyrazili na chatu.
Pri nakladaní veci do kufra som spozornel pri jednom ruksaku. Pýtam sa ženy čo v ňom je zabalené? Odpoveď bola veľmi vzrušujúca.
Boli tam naše všetky hračky a všetky oblečenia.
Už len z toho počutia mi začal tvrdnúť.
Nasadli sme do auta a vyrazili na cesty.
Došli sme na dialnicu a kúsok za Bratislavou sme už stáli v kolóne. Sedeli sme v aute a snažili si nejako krátiť chvíle kým sme sa pomaličky posúvali.
Zbadal som ako si začala treť nohu o nohu. Pýtam sa jej čo pozera v mobile. Nepovedala čo ale pridala zvuk na mobile a z neho vychádzali vzdychy niekoľkých ludí. Áno pozerala porno. Nenechalo ma to v klude a znova mi stál ako stĺp. Nedalo mi vyskúšať či to aj s ňou niečo robí a tak som z rukou chytil jej stehno. Na to vyhrnula šaty a dovolila mi rukou zájsť do jej jazkyne. Tá bola tak mokrá že to chcelo doslova vytekať z nej.
Obom nám bolo jasne že to nesmie ostať len tak.
Podarilo sa nam po chvílke odbočiť z dialnice a šli sme neďaleko k lesu. Zastavili sme a ani som nestihol zareagovať už som mal gate dole a rukou mi ho začala hladiť. Bozkávali sme sa tak vášnivo, že sme obaja chceli čím skoršie šukať. Chytil som ju za hlavu a stlačil ju dole. Hneď pochopila a klakla si predomňa. Otvorila ústa a pocit jej jazyka na žaludi mojho tvrdého penisu bol neskutočný.
Hneď na to jej zapadol celý do úst.
Po chvilke riadneho oralu som ju odtiahol ale zo slovami, že ho ešte chcela znovu do úst.
Ale nedostala.
Otvoril som kufor, všetko som povyberal von a povedal som žene aby si tam lahla.
Lahla si a okamžite roztiahla nohy. Pohlad na jej mokrú kundu mi hovoril aby som ju hneď okamžite vylízal. Neváhal som a s jazykom som začal brázdiť jej mušličku. Doslova vykríkla. V mojej hlave sa odohrávalo aby som neprestával. Pokračoval som ďalej, z jazykom od hora až po análik. Tak mi chutila že som nevedel prestať. Lízal som ju a jej šťavu som mal po celej tvári. Kričala a držala mi hlavu v jej rozkroku tak silno že som nechcel aby prestala.
Uvolnila mi hlavu a hneď som so žaluďom prešiel po jej mušličke. Híkala, kričala od vzrušenia. Začal som pomaličky do nej vnikať.
Ako som bol v nej som myslel že explodujem ihneď. Vytiahol som ho a znovu chvílku začal lízať. Tá chuť bola dokonalá hneď po prvých oliznutiach.
Po chvílke som ju znovu začal šukať. Ale tento krát poriadne tvrdo som prirážal do nej. Kričala a vzdychala a ja s ňou. Užívali sme si náš sex plnými dúškamy. Šukali sme a popritom si začala dráždiť klitoris. Netrvalo dlho a začala striekať plným prúdom. Odtiahol som sa od nej, klakla si a začala ma prudko fajčiť a hlboko. Ani to netrvalo dlho a začal som jej pumpovať teplé semeno do úst. Postavila sa a dala mi bozk. Jej ústa boli plné semena, bozkávali sme sa dĺho a jazykmy sme si dávali semeno z úst do úst.

Bolo to neskutočne. Celý spotený ale šťastný sme sa poutierali, napili sme sa vody a sadli sme do auta aby sme pokračovali ďalej. Po ceste bola ďalšia zastávka ale to v ďalšom pokracovaní ak budete chcieť.