Moja závislosť

29. 4. 2024 · 2 264 zhlédnutí bodka01

Vždy sa mi páčili potetovaní muži. No nikdy som žiadneho nemala.
Môj muž tetovania má, nie nevybrala som si ho preto, niečo som úplná piča.
No aj jeho kamoš tetovania má. Extrémne ma na ňom priťahujú tri veci - spôsob ako sa od začiatku so mnou baví, jeho potetované ruky a jeho kkt v mojom hrdle. Celkový dojem na mňa pôsobí ako magnet.
"Ste doma? Vybavím veci v meste a prídem na kávu" Cinkla mi správa. "Pre teba sme doma vždy: ) " Zlato zastaví sa u nás Adam cestou z mesta. Iba som infiormovala muža. Počula som známy hlas tak som prišla som obývačky. " Dáš si kávu?" Neuhla som jeho pohľadu " Veľmi rád"
Keď môjmu mužovi zazvonil telefón, iba som zdvihla zrak od notebooku. Vedel, že má zostať.
"Zlato musím ísť" Bral kľúče od auta "Vykopni ho potom a zamkni sa" A bol preč.
Stále som sa pozerala na monitor ale videla som, ako sa pohol smerom ku mne. Začal mi bozkávať krk "Myslíš, že by nás nechal doma ak by vedel, čo s tebou teraz urobím?" A vyzliekol mi tepláky aj nohavičky. Roztiahol mi nohy, čupol si predomňa a začal sa so mnou hrať. Nikdy som nemala rada lízanie ale od neho, je to niečo úplne iné: )
Prinútil ma kľaknúť si pre neho "Fajči! Kurva moja" A strčil mi ho až do hrdla. Vybral ho a zasa strčil hlboko do hrdla "Pozri sa na mňa zlato" A zasunul najhlbšia ako sa dá a ja som cítila ako mi to tečie po stehnách. " Milujem keď sa takto urobíš, nerozumiem ako sa to dá" A pobozkal ma na pery. Prudko ma od seba otočil, vlasy si omotal okolo zápästia a nastavil si ma "Dnes ti vysúkam všetko, tentokrát som na teba čakal dlho" A začal mi ho striedavo zasúvať do kundy a do zadku. Prikázal mi, aby som sa robila rukou a keď som po chvíľke začala tiecť, chytil ma okolo hrdla a natlačil na seba "Buď iba moja" A ja som nedýchala.