Gay trojka vo vlaku

30. 4. 2024 · 2 798 zhlédnutí nakedmanforyou

Dneska na obed som nastúpil v Budapešti do vlaku smerom domov do Bratislavy. Vždy chodím na stanicu skôr lebo viem že tam vlak už stoji a viem si vybrať kupé, kde nikto iný nesedí. Tak sa aj stalo našiel som si prázdne kupé, sadol som si a cakal kým sa pohne vlak.

Po pár minútach však otvorili dvere dvaja muži, cudzinci, a po anglicky sa ma spýtali či si môžu prisadnúť. Boli to dvaja tmavší muži, mali oblečené iba kratšie kraťasy, obtiahnuté športové tričká a vysoké ponožky. Môžem povedať že boli dosť sexy, nebola to žiadna otravná spoločnosť, bolo sa na čo pozerať. Prikývol som, vstúpili dnu, vyložili si veľké kufre na policu a sadli si ku mne. Ja som si riešil svoje veci v mobile, oni dvaja sa rozprávali ale nejak sme si nevenovali pozornosť.

Vlak sa pohol a po nejakom čase prišiel spievodca, ktorý nám chcel skontrolovať listky. Ja som mu svoj ukázal hneď a chalani chvíľu hľadali v emaili a neskôr mu ukázali email ktorý im prišiel. Sprievodca to však nevedel naskenovať lebo v emaili nebol QR kód. Bolo to celé veľmi chaotické lebo maďarsky sprievodca nevedel po anglicky, oni nevedeli po maďarsky. Po čase som sa pripojil do debaty a snažil som sa im pomôcť lebo napriek tomu že neviem po maďarsky, došlo mi kde je problem. Avšak problem sme ani po niekoľkých minútach nevyriešili a chalani si museli kúpiť listky znova.

Po celom tomto probléme sme zostali v kupé zase sami ale teraz sme už mali lady prelomené a začali sme sa rozprávať. Zistil som že sú to dvaja cestovatelia z Kuvajtu, ktorí práve prileteli a 40 dni budú cestovať po Európe vramci dovolenky. Bavili sme sa o všeličom možnom a ako prejdené kilometre ubiehali, témy začali byť tiež pikantnejšie. Zistil som že sú pár, len kvôli situácii v ich krajine sú neni zvyknutí hovoriť o tom verejne nakolko byt gayom v Kuvajte pre mužov je ilegálne.

Nechcel som z tejto situácie vyjsť úplne bez zážitku.. chalani boli sexy a dosť ma vzrušovali.. začal som teda zaťahovať závesy lebo “strašne mi svietilo slnko do oči” a trať mi hrala do karát lebo po chvíli začalo svietiť slnko aj z druhej strany vagóna, tak som zatiahol aj tu stranu :) Ocitli sme sa v príjemnom prítmí a cez škáry len občas prešli slnečné lúče do nášho kupé. Keď som si sadol naspäť videl som aké majú vyduté rozkroky že im skoro explodovala gombíky. Sadol som si a chytil som oboch za kolená. To bol asi moment na ktorý obaja čakali lebo hneď po tom sa na mňa obaja vrhli a začali sme sa všetci traja naraz bozkávať. Naše jazyky sa nám preplietali ako tanečnici a všetci sme dúfali že táto chvíľa nikdy neskončí.. Ich strnisko mi dráždilo ústa ale mne to vôbec nevadilo lebo bradatí chlapi sú proste najlepší. Rukami som chytal ich pevné telá, mohutné hrudníky ktoré zrejme podstivo cvičia vo fitku denno denne. Po 10 minútach adrenalínu som sa musel postaviť a zamknúť naše kupe lebo sme nechceli riskovať aby nás niekto vyrušil. Ako som sa otáčal naspäť tak mi začali rozopínať kraťasy, stiahli mi ich a jeden ma začal fajčiť už poriadne navretý penis a druhý mi začal robiť kvalitný rimming zo zadu. Cítil som sa ako v siedmom nebi kde ta dvaja alfasamci uspokojujú a ty nevieš čo máš robiť skôr. Po chvíli som si ich oboch postavil a ja som sa dal na kolena. Rozopol som im obom kraťasy a vyleteli na mňa 2 obrovské žilnaté vtáky, ktoré som si na striedačku strkal do ust a jazykom dráždil uzdičky. Ich pekne hrubé stehná boli nonstop napnuté a oni ledva dýchali. Keď som už mal dosť tak som si sadol na sedačku s kratasmi pri členkoch, jeden z nich ma fajčil a zadok mal nasmerovaný k jeho partnerovi, ktorý mu už pomaly ale isto zasuval svoj veľký penis do diery. Všetko to prebiehalo tak strašne rýchlo neviem či to bolo tým adrenalínom alebo to bolo tak neskutočne vzrušujúce. Prirážanie sprevádzalo tiché vzdychanie a pocit slasti.

Ked to na nás všetkých začalo prichádzať prvý sa spravil ten čo sukal svojho partnera priamo do neho, avšak tam jeho nadržanosť neprestala lebo hneď z neho vyšiel, dal sa na kolena a cakal kým si my dvaja staneme nad neho a celého ho ostriekame. Postavili sme sa teda nad neho a počas intenzívneho bozkávania a drazdenia bradaviek sme sa mu obaja vystriekali na tvar a jemu len sa len oci ligotali od slasti..

Poutierali sme sa a dali sme všetko do pôvodného stavu lebo už hlásili že sa blížime do ďalšej stanice čo znamenalo že by mohli pristúpiť ďalší ľudia.

Bol to zážitok ktorý sa nezaživa každý deň a nikdy by som nepovedal že sa mi stane niečo tak vzrušujúce ako dnes.. S chalanmi sme si vymenili kontakt a určite sa ešte niekedy uvidíme ;)

Podobné povídky