Oslava 1.mája - súťažná

8. 5. 2024 · 1 309 zhlédnutí zase12

V prvý májový deň som sa zobudila po divokom, erotickom sne taká "nesvoja".Poznáte to.Niečo vám stále vŕta v hlave a v podbrušku.Skrátka, bola som nadržaná ako pes.Manžel bol mimo domu a ja som bola sama doma. Pípla správa. Písal mi ON.Muž, ktorý nás občas navštívi a ukájame si naše sexuálne túžby.Milenec?Neviem ako ho nazvať.
Opísala som mu, že mám dnes neskutočné chute na sex.
Využil to a keďže prísť nemohol, dráždil ma celý deň správami, čo by so mnou povyvádzal.Chcel by mi pičku pumpovať vákuovou pumpou a byť pánom situácie, pri jej pumpovaní.Chcel by ma vidieť, ako sa tak urobím a vytečiem a podobné prasačinky.
Popoludní prišiel domov´manžel. Videl hneď, že som nadržaná. Tak som mu porozprávala, o mojich erotických vypisovačkách s NÍM.Ako som mu to rozprávala, stiahol mi dolu legíny a prstoval ma.Ale iba chvíľku.Nedprial mi orgazmus."Poď, nahoď si niečo sexi a pôjdeme na námestie, stavia sa tam dnes máj, môžeš isť trochu podráždiť mládencov.A večer si to užijeme, popreťahujem Ti tu nadržanú pičku!"Vie, že to mám rada a ešte v tejto nálade veeeeľmi rada flirtujem.
Dala som si obtiahnuté športové šaty pudrovej farby, nenápadné a zároveň veľmi sexi, výstrich som si "prifarbila" podprdou a gaťky zostali doma.Na to rifľová bundička a tenisky.
Prišli sme na námestie, prepletali sme sa pomedzi ľudí.Občas som sa usmiala na dajakého fešáka a občas sa mi podzdravili muži, ktorím sa zapáčilo moje "oblečenie".Bola som už nadržaná na maximum. Aspoň som si to myslela.
Rozviazala sa mi šnúrka na teniske, tak som sa zohla , že ju zaviažem.Ups...niekto, komu som nechtiac skrížila cestu narazil do môjho zadku.Hneď som sa postavila s ospravedlnením na perách.Stál tam ON a usmieval sa na mňa tým jeho provokačným úsmevom.Vraj sa nič nestalo.
Tak teta to netušil, že sa stalo.Moja pička spoznala ten hlas a cukla.Ešte nikdy sme sa nestretli mimo postele.A ja som si hneď predstavila, čo všetko som si s ním užila a moja nadržanosť bola na vrchole.Opodiaľ stál môj muž a usmieval sa .
S NÍM sme sa od seba diskrétne vzdialili.Iba povedal"vidíme sa ešte!"
Snažila som sa , nestretnúť sa s jeho pohľadom. ON tam bol s kamarátmi a keď sa nám stretli pohľady, iba pridvyhol obočie. Vie, že ma to dráždi.A ja som mala plnú hlavu predstáv, ako by som ho pretiahla a on mňa.
Pípla správa:Keď budeš chcieť odísť, napíš mi.Prídem k vám a pojebem si ťa, štetka nadržaná.Mám ťa rád, takto nadržanu pri sebe a môjho vtáka v Tebe.
Prvomájové, erotické vyznanie pod čerešňou ako sa patrí,to mi preletelo hlavou a pousmiala som sa."Dobre, píšem.Nebudeme tu už dlho."
Odpoveď:Už si hladná na kokot?
Moja odpoveď:Aaano.
Odpoveď:teším sa.Pozerala som sa , keď mi odpisoval.Usmieval sa a pozrel na mňa. Jeho pohľad bol nadržaný. Mal tie iskričky o ktorých jeho kamaráti nemali ani tušenia.
Prišiel asi polhodinu po nás, k nám domov.Mala som na sebe iba také dierované tričko a mini tangá.Bozkali sme sa vášnivo, vlhko krásne.Srdce mi bilo ako dívé."Poď, dáme si spolu sprchu, vyzvala som ho!Vyzleč sa,prikázala som mu!"
Vyzliekali sme sa, ale ja som bola nahá prv a masírovala som si klitoris,dokedy sa vyzliekal ON a sledovala ho.Vošli sme do sprchy.Vyumývali sme sa a dotýkali všade, bozkávali ako zmyslov zbavení.Krása.Kľakol si pred moju pičku, vyložil si jednu moju nôžku na chrbát a prisal sa mi na ňu.Napätie, z celodenného nadržania sa pomaly blížilo k vrcholu.Môjmu vrcholu.Pohľad na neho, ako mi ju slstne saje, líže a pohľady do očí , to ako som sa dotýkala jeho vlasov a chlpkov na ruke, to všetko ako esencia erotickej scény vo mne spôsobili, že mi pička vystrekla ako fontána.Fontána, z ktorej pil ON."Ooooch, toto milujem" iba povedal, a mne sa podlomili kolená, skĺzla som k nemu dolu a iba sme sa objímali.
Ale iba chvíľku. Môj manžel iba pozoroval živé porno jeho ženy a usmieval sa.Vták mu stál ako kolík.
Zobrala som ich do spálne.Muž ma iba zohol, vyšpúlená pička už čakala.Vrazil mi ho dnu, ale neurobil ma ani sebe.
"Si neskutočne mokrá, krásna", povedal a nechal nás dvoch napospas naším chtíčom.
ON ma položil na chrbát a opäť sa prisal na moju mokrú pičku, sál, cmúľal a láskal klitoris, vie to s ňou veľmi dobre a ja som ho iba upozornila, že opäť budem.
Prisal sa ešte viac a iba som počula, ako pije.Blažený výraz jeho oči, ako na mňa pozeral spomedzi mojich stehien, bol pre mňa veľmi vzrušujúci.Je to moje afrodiziakum."Krása, milujem to"povedal.Vzal ma do náručia a bozkávali sme sa a vychutnávali si svoje telá dotykmi a bozkami všade.Potrebovala som si prežiť ten krásny, orgazmus.Bolo to ako keď som aj nie som zároveň, ako by som cítila iba tú rozkoš ale prítomnosť akoby zmizla.Nádhera.
Otočil ma na brucho, vyšpúlila som na neho riťku. Vkĺzol mi do pičky a šukal ma rýchlym tempom, jeho telo ležalo na mojom a bozkával mi chrbát, našla som jeho ruku a držala sa ho ako kotvy .Pička sa mi začala sťahovať do orgazmu.Urobila som sa.Vždy mám s NÍM veľa orgazmov.
Potom som si chcela zajazdiť ja.Ľahol si na chrbát. Zbozkávala som mu cele telo, stehná, brucho,krk a obtierala som sa o neho mojím telo.Zatváral oči od rozkoše.Napichla som sa na jeho tvrdý kokot.Krása.Pomaly, pomaličky som na ňom jazdila. občas som sa k nemu zohla pre bozk, občas som sa iba nad ním a na ňom krútila. Vychutnávala som si ho celého.Zohla som sa opäť pre bozk a nadýchať sa jeho vône.Pomaly kĺzal vo mne jeho vták ako v mede a cítila som, že budem.Stále bol vo mne, stále sme sa bozkávali a pritlačil si moje telo k jeho ešte viac, cítil, že sa mi pička sťahuje. Orgazmus , ktorý prišiel ma vystrelil asi až k mesiacu.Moje telo sa začalo triasť, pička iba jemne tiekla.Privinul si ma k sebe a hladkal, pokým bol jeho vták ešte vo mne.Potom som sa z neho vytiahla a iba sme sa bozkávali.
Po chvíľke "triezvenia" z prežitého orgazmu, som zavolala na manžela, aby ma prišiel preiahnuť.Odpoveď bola krátka."šukaj a nestaraj sa o mňa!"
ON to zobral doslovne, striedali sme všetky môžné polohy a miesta v byte.Všade bolo cítiť vôňu sexu a vášne.
No už som bola ukojená, spokojná a tento pocit som chcela dopriať aj JEMU.
Uložila som si ho do postele, ktorá vyzerala, akoby prešlo po nej tornádo.
Bozkala som mu pery a potom som si vzala do úst jeho vtáka, bol už citlivý.Sala a lízala som ho iba jemne, netrvalo to dlho a začala som cíť, ako mu v ňom pulzuje semeno.
Nechala som si ho v puse a pomaly ma plnil jeho šťavičkou.Chutil dobre.Pre neho to bol "božský" pocit, ako mi povedal.Presunula som sa k nemu hore. Ľahla som si k nemu a iba sme takto oddychovali, bozkávali sa a driemkali.Večer sa prehupol do noci. Ráno sa ide do práce. Rozlúčili sme sa ešte vlhkými bozkami ako by sme si ich dali málo, počas nášho milovania. Ale tak nám to chutilo.
Keď odišiel, manžel mi kázal kľaknúť si pred neho, honil ho, strčil mi ho do úst a nastriekal mi plnú pusu semena.
"Viem, že už máš dosť, ale musím a potrebujem sa odbaviť aj ja" povedal a zvalili sme sa do prešukanej postele a zaspali.
Bol to krásny, erotický prvý máj. Tak ako sa na máj patrí.