Ranný čaj

9. 5. 2024 · 912 zhlédnutí Creativae

Ranný čaj
Aj deň neplánovaného voľna pred víkendom padne vhod v túto uponáhľanú dobu. Pôvodne som sa nechystala spraviť si predĺžený víkend no v konečnom dôsledku sa mi to aj vyplatilo...veď si prečítajte..
Štandardne som ráno zobudila seba i deti, spravila raňajky, kávu, odprevadila deti v ústrety školským povinnostiam, zapla amatérov a naplánovala rannú sprchu.
"Dobré ráno,vstávame Dorka,nespi toľko..." znela správa v inboxe od kamoša "M". Len som sa v duchu zasmiala a pokračovala v bežnej komunikácii ako počas pracovných dní zvykneme. V rámci skvelých kamarátskych vzťahov som mu narýchlo cvakla foto napeneného, citlivého poprsia, však nech si chlapec zrána zľahka aspoň poslinta, napadlo mi. Prípadne bude mať vhodnú inšpiráciu na rannú honku v práci na Wcku. Odpoveď prišla automaticky po jeho prezretí: " ..len mi ich poriadne vymydli,nech ich mám ako na podnose.."
Wtf? Čo zas tára, pomyslela som si. Náš kamarátsky humor už obaja poznáme, tak som ho nebrala vážne. Po sprche, vyčistení zubov a nakrémovaní čistého vlažného tela som sa chystala spraviť si čas pre seba v podobe uspokojenia oboch dierok, ktoré od vzájomnej komunikácie ostali ako na ihlách.
Z tohoto príjemného plánovania má vytrhol zvoniaci telefón a na displeji svietilo meno "M".
Nevoláme často, vždy len po dohode. "Čo sa deje keď mu chýbam", nahlas som si povedala. Zvedavo som prijala telefonát. "Kde mám zabočiť? Som vo vedľajšej dedine, kde to presne bývaš?" Haha, humorista, zas sa snaží byť vtipný - pomyslela som si.
Premohola ma panika i vzrušenie. On to myslí snáď vážne!? Či na niečom šlape? Neverila som, že svoju nečakanú návštevu zrealizuje, kým som ho nezahliadla vystupovať z auta zaparkovaného pred mojím domom. Chlapec má gule! A to poriadne...
Potrebovala som túto situáciu rozchodiť, rovnako ako moje mokré vlasy potrebovali ešte fén. Nenalíčená, s mokrými vlasmi, v legínach a priliehavom bielom tričku som mu otvorila dvere.
Priznám sa, že neviem čo som mu povedala, asi len nejaké slová privítania, zároveň som ho zvozila, že toto sa nerobí, takto nečakane a narýchlo a navyše u mňa doma. Ospravedlňoval sa a hneď mi dal do rúk bolestné s fľašou nealko šampusu, so sladkým potešením. Aká milá pozornosť, ktorá sa nejak už dnes nenosí. Opäť prekvapil. Tak sme sa usadili na gauči a nejak prirodzene išli do debaty. Ponúkla som mu bylinkový čaj, keďže kávu nepije.
Mal zvedavé oči, všade mu behali, najmä na mojom tele sa stracali. Bolo to naše prvé stretnutie. Nejak prirodzene som sa ho spýtala čo teda ideme robiť. Asi tak kamarátsky si vypomôcť, ako sme sa o tom už toľkokrát písomne bavili. Odvaha začať mu už ale chýbala. Skúsila som ja. Dotykmi a prvým bozkom. Nenamietal, naopak rástlo to v ňom. Až natoľko, že mi stiahol legíny s nohavičkami a ja som sa mu otvorila v ústrety jeho dotykom a jazyku. Vedel, že mi orálny sex chýba a naša dohoda znela presne v jeho vzájomnom naplnení. Každý sme iný, každý má iné vnímanie dotykov, senzitivity a aj techniku. Tešil ma, lebo sa ma naplno zmocnil. Prstoval, lizal, sal a hltal. Bol vo vytržení a ja tiež. Najradšej by som jeho penis už mala v sebe. No som zásadova, nejdem cez hranicu triezveho myslenia,hlavne po určitých prežitých skúsenostiach. Po nádherných mokrých orgazmoch, ktoré sme si obaja užili som sa vrhla naňho ja. Priznávam, že som sa chcela nabodnúť a cítiť jeho tvrdý, veľký kokot v sebe, vytiecť mu v spoločnom orgazme do lona a spokojne sa potom bozkávať. Chuť som si ale musela nechať zájsť. Dodržujem dohody. Teda som si pokľakla a začala ho fajčiť nadoraz. Rukami blúdiť po jeho hrudi a užívať si krásny očný kontakt, ktorý tak milujem. "M" si orál tiež užíval, nezaživa ho doma často. Chcela som mu dopriať,ako správna kamoška. Explózia jeho orgazmu do mojich hladných úst bola na spadnutie. Dodnes mi o tej fajke píše, ako o skvelom zážitku. Veď kamaráti si majú pomáhať.
A ten čaj, nakoniec mu aj vychladol...

PS: venované "M", môjmu uletenému kamošovi 😘