Mliečne sklo

15. 5. 2024 · 2 123 zhlédnutí nudeartist

Po rokoch sa mi ozval kamarát či by som mu nevedel pomôcť s takou maličkostou. Prerábali so ženou fitko a dámske šatne majú po novom okná akurát smerom k bytovke. Potrebuje zabezpečiť diskrétnosť aby ich nebolo vidieť ale aj denné svetlo, nakoľko nechce z toho urobiť kobku. Roky som to už nerobil ale nalepiť zopár fólií na okno bude pekná nostalgia. Fólia dorazila a ja si vyzdvihujem na káve kľúče od fitka, vrátim sa tam neskôr keď tam nikto nebude, nech mám pokoj a kľud na prácu.

Posledný tréning má končiť o ôsmej takže o pol deviatej sa môžem pustiť do toho. Dostanem sa do vnútra a automaticky sa rozsvieti svetlo. Smer ženské šatne. Kiežby tu nejaká prdelka v legínach ostala aj pre mňa, samozrejme ako správny chlap hneď mám myšlienky na sex. Ešte som to nezabudol a teda práca odsýpa svižným tempom. Dnes je akosi teplo a dusno takže tričko ide dolu. Posledný kus je na okne. Pomaly a plynule vytláčam vodu spod fólie, keď v tom sa ozve ženský hlas.

No konečne sa tu môžeme špacírovať nahé. Myslel som si, že som tam sám a preto som sa zľakol až mi srdce poskočilo. Otočím sa a to kamarátova žena Linda. Práve mám pred sebou 40 ročnú udržiavanú sexy ženu, ktorá má oblečené športové ružové tielko a obtiahnuté legíny s dokonalými zadkom a nohami. Dala som si ešte do tela, dnes som potrebovala vypnúť hlavu. Podišla ku mne a dala mi malý bozk na líce s tichým ahoj. Znovu myslím na sex. Nevedel som, že si tu, prišiel by som aj neskôr. To je v pohode, mne to nevadí a keďže ty si bez trička ja sa pridám tiež.

Otvorila si svoju skrinku, otočila na mňa ten sexy zadok a vyzliekla si tielko. Jej kozy som ešte nevidel ale v tom tielku vyzerali pevne. Keď sa otočila zistil som že nie sú až také pevné ale to vôbec nevadí, veľkosť jej tmavých stiahnutých dvorcov ma doslova očarila. Wow. Hneď by som ich ochutnal. Už končíš? Spýtala sa ma a a ja som precitol. Prepáč zadíval som sa na tvoje prsia, veď vieš že nikdy neodolám pohladu, keď sa mi naskytne príležitosť pokochať sa takýmto skvostnými bradavkami. Áno už dokončujem, už iba upracem, pobalím sa a nechám ťa na pokoji.

V pohode si rob ja si dám sprchu a tiež pôjdem. Ako si balím veci zrazu začujem krik. Aaaau, aaaau! Pomóc prosím ťa, aaaau pomóc. Rozbehnem sa ku sprche pozrieť sa čo sa deje a Linda leží schúlená na zemi. Kŕč v lýtku uzemnil Lindu na podlahu. Vypnem vodu, a rýchlo jej vystriem nohu a zatlačím špičku smerom ku nej. Kŕč odznieva. Linde určite. Mne však pri pohľade na nahú Lindu, jej tmavý široký pásik nad pičkou a bielu pedikúru naopak začína. Mám sto chutí ju teraz vytrtkať ale teraz riešime niečo iné. Zbehnem ti za bar po magnézium. Po ceste k baru mám pred očami obraz nahej Lindy a erekciu.

Pokračovanie nabudúce...

Podobné povídky