Já, šéf a zákazník - soutěžní

13. 3. 2024 · 5 498 zhliadnutí Sarabi

Prosím, odpusťte případné gramatické chyby a nedostatky. Psala jsem to během své práce :))


Sedím za stolem v kanclu už tak 3 hodiny a čekám, jestli ode mně bude šéf něco potřebovat. Už několik hodit má jednání s naším nejdůležitějším zákazníkem. Prý jde jen o přátelské setkání k upevnění vztahů. Takže oni upevňují vztahy a já tu trčím po pracovní době v prázdný firmě.
Po chvíli mi zazvoní telefon. “Hnedka přijďte do kanceláře, vezměte vychlazený šampaňské a tři skleničky. Máme co slavit”. Ani nestihnu odpovědět a zavěsí. Tři skleničky? Pochybuju, že bych měla být já ta třetí osoba. To si spíš objednali na oslavu nějakou krásku z escortu.

Vcházím do kanceláře. Šéf sedí na kožené tmavě hnědé sedačce pro dva. Naproti němu sedí v podobném křesle zákazník. Položím šampaňské a tři štíhlé sklenice na stolek mezi nimi. Zákazník ani nezkouší předstírat, že mi nekouká za výstřih. “Představte nás, Petře.” Můj šéf, Petr, nás vzájemně představí. “Říkejte mi Davide.” Zákazník mi podává ruku a vtiskne polibek na tu mou.
“Proč jste celou tu dobu skrýval tak krásné stvoření, Petře?”
Stvoření? Pfff.

Po úvodním seznámení šéf nalévá šampaňské. Chystám se k odchodu. Zarazí mě otázkou, pro koho podle mě je ta třetí sklenka. Jen se otočím, neodpovím. Podává mi sklenku šampaňského. “Jsem ráda, že je co oslavovat a že toho mohu být součástí.”
Po přípitku si sedám na sedačku vedle šéfa. Jsem dost nervózní, oba dva mě pozorují, jsou to oba pohlední chlapi, mohli jít slavit někam do centra, nedalo by jim práci někoho sbalit. V těhle padnoucích oblecích by jim to trvalo tak 5 minut, než by šli na hotel v doprovodu sexy slečinek.

“Dejte si ještě skleničku, vypadáte nesvá.” David mi podává dolitou skleničku. Moje fantazie běží na plné obrátky. Co se sakra bude dít? Šéf prolomí ticho “Říkal jsem tady Davidovi jak jste šikovná. Neuvěří tomu dokud to prý sám neokusí na vlastní kůži”. Oba dva se koutkem úst usmívají. Naznačují to co si myslím? Tohle bude asi zajímavá oslava úspěšného jednání.

Ani nevím jak se to stalo, ale najednou sedím na šéfovi. Jsem o něj opřená zády. Roztáhl mi nohy, tím mi sukně vystoupala vysoko nad stehna. David má teď úžasný výhled na moji kundičku. Vidí, jak jsem vzrušená? Šéf mě líbá na krku, rozepíná mi halenku. Pomalu knoflíček po knoflíčku dokud nedávám svá prsa na odiv. Stojí mi bradavky z toho vzrušení a očekávání co se bude dít.
Pokládám si hlavu na šéfovo rameno, jednou rukou mi přejíždí po kozičkách, druhou rukou mě pevně drží pod krkem. Líbí se mi to. V tom cítím další pár rukou na mém těle. Nejdřív na lýtkách, pak výš a výš až cítím ruce na vnitřních stranách stehen. Jedna ruka se zastaví, mačká mi stehno, druhá putuje dál. David mi přejede palcem po kundičce. Pomalu roztírá moje vzrušení až na můj vrcholek. Chvilku mě jen dráždí dokud nejsem krásně vlhká, pak ucítím dva prsty, jak je zasouvá pomalu dovnitř a začíná s nimi pohybovat. “Líbí se ti to?” Jen kývnu. Nakáže mi ať se mu podívám do očí a řeknu jestli chci aby přestal. “Ne, prosím, nepřestávejte.” Spokojeně kývne. Petr mi dál dráždí bradavky zatímco mě David svými šikovnými prsty přivádí na pokraj orgasmu. Během pár chvil se svíjím v orgasmu a vytékám našemu klientovi na ruku. “Opravdu šikovná holka”.

Oba mi pomáhají vstát, otáčí mě čelem k šéfovi a zatlačí na mě abych si klekla. Petr si rozepíná kalhoty. “Víš co máš dělat. Dej si záležet.”
Vyndávám šéfovo péro z kalhot. Je už krásně tvrdý. Celého ho přejedu jazykem. Od kořenu až po žalud, kde se chvilku zdržím a hraju si, než ho vezmu celého do pusy. Mezitím cítím jak si za mě kleká David. Slyším zvuk zipu, sukni mi rukama posouvá až nad boky. Špičkou péra mi přejíždí po mé vlhké citlivé kundičce. Vzdychám během toho co už pěkně hluboko kouřím šéfovo péro. Během pár chvil jsou oba ve mě až po koule. Jeden mě dusí svým pérem, druhý mě pevně drží za boky a tvrdě přiráží. Po pár minutách pouští mé boky, chytne mě za vlasy a zvedá mi hlavu… “Já bych taky chtěl poznat, jak moc šikovný máte jazyk”. Sedá si do křesla, já se obrátím k němu, olizuju z jeho péra svojí chuť. Zasouvám si ho pomalu do pusy, on ale tvrdě přirazí. Drží mi hlavu a šuká mě do pusy. Cítím jak mi tečou slzy po tvářích, mé sliny stékají mezi jeho stehna na křeslo. Do toho cítím šéfovo jazyk, ale nekrouží kolem mé kundičky. Krouží kolem jiné dirky. Vniká do mě prstem, roztahuje mě. David pouští ruce z mé hlavy, ale dál poslušně saju. Nakloní se přese mě, ruce pokládá na můj zadek a roztahuje ho. Šéf už mě neroztahuje pouze prstem, cítím jak do mě tlačí jeho tvrdý žalud. Ve chvíli kdy do mě pronikne slabě vykřiknu. Bolest postupně ustupuje a začínám si to užívat. Po stehnech mi stéká vlastní vzrušení. Nemůžu uvěřit, že zezadu cítím šéfovo péro hluboko v sobě zatímco do pusy mě šuká náš klient David. Ale je to skvělý.

“Zvládneš nás v sobě oba, holčičko?” Zeptá se mě šéf. Řečnická otázka. Nečekají na odpověď. Vytáhnou mě na nohy, které jsou slabé a sotva mě unesou. Šéf si lehá na pohovku, já si na něj nasedám, jsem k němu čelem, prohlíží si moje prsa, kouše mě do bradavek. Jeho penis do mě snadno zajede, párkrát se zavlním v bocích, než mě Davidova ruka, který je za mnou, zatlačí na zádech dolů a já celou vahou spočinu na šéfovi. David mi zezadu tlačí na anál svým tvrdým pérem. Šéf mě chytá za zadek oběma rukama a roztahuje mi ho, aby do mě mohl David lépe vniknout. Cítím jak mě roztahuje, pomalu se do mě dostává až na doraz. Šéf pouští z ruce z mého zadku, okolo zápěstí pravé ruky si omotává moje vlasy a zatáhne. Zvrátím hlavu dozadu, dívám se do očí svému šéfovi, chytá mě za bradu. “Jsi moc šikovná asistentka.”

Šéf má stále jednu ruku v mých vlasech, druhou mě pevně drží, nemůžu se pohnout zatímco si mě David bere tvrdě zezadu. Plácá mě přes zadek. Při každém plesknutí syknu bolestí. Jeho přírazy jsou rychlé a tvrdé. Mé vzdychání se pomalu mění ve výkřiky. Přirazí naposledy a zůstává ve mě. Plní mě svým výstřikem. Pomalu ho vytáhne a já cítím jak ze mě vytéká jeho vyvrcholení. Šéf se zvedá i se mnou a obrací nás. Teď já ležím na zádech a on je nade mnou. Zvedne mi nohy a hodí si je přes ramena. Začíná pomalu přirážet, mačká mi bradavky mezi prsty. Přiráží rychle a tvrdě. “Udělej se znovu, pro mě.” Moje tělo ho poslechne a celá se začínám chvět v nastupujícím orgasmu. Šéf mě po pár chvílích následuje. David nás u toho celou dobu pozoruje.

“Jaké to je mít obě dirky ošukané a vystříkané?” Jen se na Davida usměju. Šéf mi podává oblečení. Rozloučili se spolu a já zůstala v kanceláři sama s Petrem.
“Odvezu vás domů, jistě byste uvítala horkou sprchu”. Podává mi ruku a vede mě z kanceláře…