Ona a 12 TOP mužov

Už dlhšie sme sledovali ako sa zabávajú chalani z nicku -gang-bang-sex- a veľmi sa nám to páčilo.
Rada si vychutnávam prevahu mužov a kľudne aj výraznú. Takže bolo len otázkou času, kým sme ich oslovili, že by som mala záujem o gang bang práve v ich réžii. Pretože nie každý to vie naozaj dobre zorganizovať, ako som sa v minulosti už presvedčila, ale títo chalani dokázali, že sú naozaj TOP špička.

Nakoniec som si ich na tento gang bang vybrala 12. Všetci dvanásti naozaj prišli (čo vraj nie je celkom zvykom) no a hlavne všetci boli úplne fantastickí. Vedeli presne aká je ich úloha, mali skúsenosti a samozrejme pevnú erekciu, výbornú výdrž, absolútne žiadny problém s prezervatívmi (to sa musí, lebo sa máme radi) a to najpodstatnejšie - veľmi pekné vtáky.

Neskutočne som si to užila, teda už vlastne cestou tam, ako je vidno hneď na prvej fotke :-) Bola to veľmi intenzívna takmer 4 hodinová v podstate nepretržitá erotická jazda, mala som nespočetne veľa orgazmov - hlavne mokrých. Aj keď ma vôbec nešetrili, presne vedeli ako to robiť, aby som si to perfektne užila, no a to je naozaj kus majstrovstva. Samozrejme, že za to dostali poriadnu odmenu, každý podľa toho čo si vypýtal *92**362**87**75**119**74*...

Fotky majú aj oni vo svojom profile -gang-bang-sex-. my ku galérií pridáme aj niekoľko videí.
Bolo to proste neopísateľne dobrá gang bang akcia!
:-) Vlhnem, keď si na to spomeniem... už sa neviem dočkať, keď si to budeme môcť zopakovať.

No a ak sa Vám to páči dajte nám "like" a pekný komentár.

307 831 zhlédnutí 18.9.2020 06:39
3 792 uživatelům se to líbí
Líbí se mi