no hotovy poklad :-)

15.8.2014 08:45 hexina

hej, viem, ze povacsina chlapov (ba dalo by sa asi tvrdit, ze vsetci :-D) su pysni na to, co maju medzi nohami a este viac na to, co dokazu vyprodukovat z tej svojej "masinky lasky" ... nuz, ked clovek cita podobne clany ako tento, aj by im uveril.... tak nech sa paci, ak ste to este nevedeli, alebo aj vedeli, mozno sa dozviete aj nieco nove ;-)

Zdroj energieVedci sa zhodli, že mužský produkt lásky je nutrične veľmi vyvážený a sýty. Každý jeden výron obsahuje cukor, vodu, kyseliny citrónovú a askorbovú, enzýmy, tuky, fosfáty, bikarbonáty a zinok. Samozrejme, presné zloženie týchto látok závisí od mužovho jedálnička.

Proti nevoľnostiMožno sa teraz chytáte za hlavu, no je to naozaj tak. Čím viac semena v tehotenstve a tesne pred ním prijmete, tým bude vaše telo lepšie reagovať na tehotenské nevoľnosti. Prečo? Bude zvyknuté na inú DNA, presne tú, ktorú budete v sebe neskôr nosiť. Nevoľnosťami totiž telo dáva najavo akúsi „nekompatibilitu“ s cudzími bunkami, niečím novým, čo dovtedy vnútri organizmu nebolo. (pozn: iba ak by otec nebol ten isty, s kym si fajku uzivala)

Hodnota v mililitrochJedna „dávka“ obsahuje len dvadsať kalórií, no okolo 300 miliónov spermií. Ak hovoríme o mililitroch, predstavte si asi jdnu polievkovú lyžicu. Nie je ničím zvláštnym, že niektorí muži majú semena oveľa menej. Neznamená to však, že je menej hodnotné! (pozn. dobreho malo byva)

Náhrada antidepresívaNie je to vtip! Jeden seriózny výskum pred časom zdokumentoval, že ženy, ktoré majú nechránený pohlavný styk a dostáva sa im ejakulátu priamo do ich lona, majú lepšiu náladu ako tie, ktoré sexujú s kondómom. (pozn: a to ho nemusia ani hltat)

Čím viac onanie, tým kratší sex

Ak vám nevadí, že drahý sa venuje masturbácii viac ako vám, ukracujete sa o dobrú súlož. Čím viac ručnej práce muž odvedie, tým kratšie bude trvať vaše milovanie. A nie sú to výmysly, ale holé fakty overené rokmi a ženami.

Centrum všetkého...sa u mužov nachádza priamo v ich zásobárni na semeno – semenníkoch. Práve to, či je chlap pri sile, alebo trpí únavou, závisí od toho, či „vypustil kohútik“. Náš tip? Užite si ho večer, kedy nebude vadiť, že hneď po „tom“ odpadne do postele.

Alergia? Existuje!A vraj je poriadne nepríjemná! Niektoré ženy, ktoré ňou trpia, sa pri styku s ejakulátom takmer okamžite „vyhádžu“, svrbí ich pokožka a pociťujú nepríjemné pálenie. Chvalabohu, tento problém trápi len päť percent žien zdroj: internet