Mokrý piatok.

18.10.2015 13:03 · 2 070 zhlédnutí sex_student

Na tento piatkový večer nemal sex_student žiadne plány. Nebavilo ho však sedieť na byte, tak sa rozhodol že sa pôjde aspoň vyvetrať. Obliekol sa a vyšiel do chladného večera. Mrholenie mu najskôr vyhovovalo, no po chvíľke sa začal obzerať kde by sa mohol na chvíľku zahriať. Naproti cez ulicu zazrel kníhkupectvo spojené s kaviarňou a tak dlho neváhal. Vošiel dnu, dal zo seba dole kabát a poobzeral sa. V kaviarni bolo úplne plno, ale v časti s knihami bolo len pár ľudí. Zašiel teda tam a začal sa motať medzi knihami. Vzal si z regála knižku s erotickými poviedkami, s tým, že si ich pár prečíta a vráti sa naspäť na byt.

Šiel si sadnúť do najbližšieho tulivaku, na ktorého jednej polovici už síce sedela jedna dáma, no to mu nevadilo. Ako okolo nej prechádzal, všimol si ju podrobnejšie. Bola od neho zjavne staršia, mala aj trochu plnšie tvary, krásne modré oči, blond vlasy, oblečenú dlhú sukňu a obtiahnutý sveter, ktorý lichotil jej prednostiam. Na tvári mala neskutočne sexy výraz, od napätia a vzrušenia z knihy si zahrýzala do pier. Sadol si za ňu, trošku sa napravil, vtedy si uvedomila aj ona jeho prítomnosť, tiež trošku pohýbala, do novej polohy na sedenie a obaja sa pustili do knižiek.

Niekde v polovici druhej poviedky sa natiahol rukou k rozkroku, potreboval si to tam trochu uvoľniť. Pri pohybe ruky spať však nechtiac prevrátil nápoj, ktorý tam mala položená dotyčná. Obaja sa hneď postavili, dali to do poriadku a ostali oproti sebe stáť, boli vyvedení z mieri, on sa ospravedlňoval, ona vravela tiež trošku zmätene o tom, že je to v poriadku. Oboch náhle odtrhnutie od knihy prekvapilo. No po tom si ona už len vzala veci a odišla na toalety. On trošku sklamaný sadol naspäť, dočítal poviedku a následne sa vybral k východu, že pôjde domov.

Vonku v ten čas už riadne lialo, no vrátiť do kníhkupectva sa nechcel. Chvíľku tam ešte váhavo stál, no povedal si že ide. Ako spravil prvý krok ozvalo sa spoza neho: „Mladý pán, a dáždnik máš kde?“. Bola to ona. Keď sa otočil už bola pri ňom a on stál pod jej dáždnikom. Spýtala sa ho kam ide a ponúkla mu, že ho ten kúsok odprevadí. Prijal to. Po ceste sa rozprávali, bolo to už oveľa uvoľnenejšie a príjemnejšie. Keď prišli k jeho vchodu, tak ju pozval hore na drink. Prehodila vtip o tom, že také pozvania nezvykne prijímať, ale keďže jej dnes jeden vylial, tak sa nechá prehovoriť.
Vošli dnu, zložil jej kabát. Usadili sa v kuchyni, nalial im každému pohár vína. Pokračovali v debatovaní. Cítil, že dnes z toho bude viac ako len pokec pri víne. Asi po pätnástich minútach sa postavil a ospravedlnil na toaletu. Keď prišiel povedala mu, že musí aj ona, že to zadržiava už hodiny. „Ale tak dlho to nebude, veď viem že si bola pred časom na toaletách v kníhkupectve.“. Trošku sa začervenala a priznala sa mu, že tam vtedy vykonala iné, sexuálne, potreby. Opísala mu to, neveril čo počúva no vedel čo spraví ďalej. Hneď potom ju začal bozkávať, vyzliekať, vôbec sa nebránila. Oprel ju o vchodové dvere a prechádzal rukami po celom jej tele. Mala na sebe už len podväzky, nohavičky a podprsenku, keď ho prerušila a povedala, že naozaj musí cikať. Celkom isto vykročila k dverám, kde bola toaleta a pýtala sa, či tam. No on ju chytil za ruku a povedal nie, tam chodí on, ona musí ísť cikať sem a otvoril dvere do inej izby.

Bola tam tma, zatvoril za sebou, dvere a zatiahol veľký zrkadlový rolldoor. Zažal svetlá a ona si začala obzerať izbu, v ktorej sa ocitla. Pred ňou bola veľká nafukovacia posteľ, za ňou obrovské zrkadlá. Keď skončila s prehliadaním izby uvedomila si, že vedľa nej už stojí úplne nahý muž. Znovu ju začal bozkávať, ľahol si na posteľ a povedal: „Môžeš.“ Ona sa na chvíľu zasekla, trvalo jej kým pochopila čé od nej žiada. No potom sa nad neho rozkročmo postavila, odsunula nohavičky jemne bokom, kvokla nižšie k nemu a spustila zo seba vodopád moču. Prešla ním od jeho nôh až po tvár. Oprela sa rukami o jeho hruď a zvyšok už vypustila na jeho prirodzenie. Znovu sa bozkávali, dotýkali sa telami, obchytkávali rukami.

Ležal stále na chrbte, ona sa na chvíľu postavila, otočila chrbtom, stále rozkročmo nad ním a začala klesať dole k jeho tvári, pyskami vagíny zachádzala k jeho jazyku a zase vyššie, dráždila ho tak, hrala sa s ním. Jeho jazyk pri každom dotyku spolupracoval. Znovu sa postavila, stiahla dole nohavičky a hodila ich na jeho už tvrdý penis. Následne znovu klesla, no tentokrát si už rovno sadla na jeho tvár a nedala mu poriadne sa nadýchnuť, on ju lízal, vášnivo sal, vsúval do nej jazyk. Ona si to Užívala, jeho bezmocnosť a oddanosť situácii, pevne si pri tom držala a dráždila prsia. Zavzdychala, prešla ňou triaška, celá sa chvela no držala, on len ďalej pokračoval a čerstvo spravenú mušličku znovu vylízal. Keď sa trochu upokojila, nahla sa a aj ona ho začala orálne uspokojovať. Oblizovala jeho tvrdý penis, chvíľu pohonila a zase znovu do pusy. Dokázala ho tam vložiť skoro celého. Takto sa navzájom hodnú chvíľu orálne uspokojovali, až sa znovu spravil. Tentokrát už z neho zliezla a vyčerpane ľahla vedľa.

Tentokrát na ňu vyliezol on, sadol si na ňu a začal sa hrať s jej prsami. Až teraz jej dal dole krásnu čipkovanú podprsenku a uvidel jej vnady v plnej kráse. Mala veľké výrazné dvorce, čo ho prekvapilo a veľmi vzrušilo. Lízal a stláčal jej ich veľmi dlho. Potom sa posunul vyššie na ňu a dal jej ho medzi prsia. Tie k sebe rukami pritlačil, opľul a začal sa medzi nimi robiť. Šukal ich. Sem tam to prerušil, nadvihol jej rukou hlavu a vložil špičku penisu do úst, potom zase medzi prsia, a zase do úst, takto to striedal niekoľko krát. Zintenzívnel rytmus, blížil sa k vyvrcholeniu, posledných niekoľko krát prirazil medzi prsia, potom uvoľnil, ona mu ho chytila do ruky a začal striekať. Cítila ako mu penis v jej v rukách pulzuje pri výstrekoch a na jej prsia a telo dopadá teplé semeno. Keď skončil vymačkla z neho aj to posledné a to vysala pusou. Ľahol si vedľa nej, bozkali sa a on jej rukou chodil po celkom jej tele a tak semeno ešte viac rozotrel.
Bol rád že v ten večer navštívil kníhkupectvo.