Prvy zazitok s muzom (BI)

25.12.2018 04:20 · 2 078 zhlédnutí Bi-Dom-Pas-Brno

Tento pribeh je o mojom prvom bi-sex zazitku, absolutne realny a stal sa viacero rokov dozadu. Mozno bude pripadat vela ludom „nepekny“ no pre mna bol neskutocne vzrusujuci.
Isiel som vlakom do BA na istej stanici som vystupil. Vo vlaku bolo minimum ludi tak som tam vystupil takmer sam. Potreboval som ist sa vycurat a tak som nasiel wc. Na wc nikto nebol a tak som sa postavil ku korytu ktore bolo ako pisoar. Ako tak curam nedalo sa nevsimnut velke mnozstvo vzkazov a krasne nakreslenych penisov na stene. Velkych malych so zadkami striekajuce, proste cela vyzdoba penisov s roznymi odkazmi. Uz som bol davno vycurany ale stale tam stojim s penisom v ruke a citam. Zacalo ma to neskutocne vzrusovat a tak sa mi samozrjme postavil honil som priamo pri tom pisoare v tom otvorenom priestore a netrvalo dlho a velke davky semena zo mna lietali az nad pisoar na stenu. S hlbokym tlkotom srdca som odtial vybehol a dufal ze ma nik neviedel ani vychadzat zo stanice. Zabudol som na detajl mal som cca 16-17rokov.
Prisiel som domov z BA (cca 20min vlakom) vecer. Lahol som si do postele a honil pri tej predstave co som zazil na tom wc. Najblisi vyjazd do BA a...nedalo sa to vydrzat a musel som ist na to wc. Opat tam nikto nebol tak som si mohol napisy odkazy typu (Budem tu honit a datum a vek) ma zacali viac zaujimat ze co sa tam asi v tych terminoch deje. Srdce mi bilo az v krku a samozrejme znovu som sa velmi intenzivne vyhonil. Babu som v tom case nemal (inak som 95% na baby). Po tychto zazitkoch som si vzdy na wc aj inych vsimal ci tam nieje nejaky napis alebo obrazok ktory by naznacoval ze tam niekto vzruseny chodi. No nikde to nebolo take ako tam na tej stanici.
Po par tyzdnoch honenia som to nevydrzal a siel zase do BA aj ked som tam tentokrat nemal ziadnu inu cinnost. Proste tuzba ma dohnala tam. Vosiel som dnu a vsimol som si ze tentokrat je jedna kabinka obsadena tak som neriskoval pri pisoaroch ale zasiel do kabinky. Boli tam 4 krajna nefunkcna a on sedel v strednej takze som siel do vedlajsej. Posadil som sa a cakal ci neodide aby somsa mohol vyhonit. Pozeram na steny a waw este krajsie obrazky napisy. To sa nedalo vydrzat a tak som si ho vytiahol a zacal jemne honit. Chlapik vedla si odkaslal az ma trhlo a v tom som si pozrel malu dierku cca 8mm v priemere.Neodolal som a nenapadne som sa pozrel. Zbadal som oko! On ma sledval ako si honim. Ako ma videl ze sa pozeram cukol prec a ja som sa teda po chvili pozrel. No honil aj on! Neskutocne vzrusujuce dostal som obrovsku chut sa honit pred nim predvadzat sa a tak som si stiahol nohavice pod kolena a pred tou malou dierkou som sa zacal honit. On zrazu popod stenu plechovu mi prstom naznacil ze mam ist k nemu do kabiny. Krvy by sa mi nedorezal ale tuzba po niecom novom bola silnejsia. Vysiel som s kabinky cvakla jeho a jemne sa pootvorila vosiel som dnu. Bol tam asi 40r muz s briadkou. Hned si ma pritiahol a zacal ma super fajcit. Cely som sa triasol a ked mi lizal gule a citil som jeho chlpky z tvare bolo to neuveritelne. Potom ma nabral do ust a fajcil honil uzasne netrvalo to ani minutu a uz som mu ladoval davky mladeho semena do huby. Chcel som vytiahnut pred vystrekom nevedel som ci smiem ale on ma pritiahol tak ze ina moznost nebola a dokonale ma vysal. Po vystreku som mal chut zmyznut pod zem utiect a on len s usmevom ked som rychlym tempom odchadzal povedal „ked budes chciet este rad budem“ myslel tym dalsie moje fajcenie ale to uz som ja utekal kade lahsie.
Pri tomto zazitku som sa este vela krat urobil ale trvalo dost dievcat kym som opat nieco s muzom zazil. Dnes mam 38r a rozhodol som sa tento zazitok napisat. Musim priznat ze som zas nadrzany ked si na to spomeniem. Ak by sa tu nasiel mldy chalan co by rad zazil nieco podobne...je mozno cas odmenit sa za moj prvy zazitok nejakemu mladikovi rovnkym sposobom. Diskretne bez slov s tlkotom srdca az v krku a riadnym vzrusenim.
Ak moj pribeh niekoho urazil omluvm sa ak niekoho potesil ci vzrusil napiste mi.
Ps: zijem v Brne