Už som to nevydržala (2. časť)

12.1.2019 18:53 · 1 925 zhlédnutí Pedagogicka

Prišla som na izbu. Vbehla som do kúpeľne a hneď som zvracala. Bolo mi zle zo seba. Začala som ľutovať, čo som urobila. Spomenula som si na manžela a deti. Ale vzápätí na A. Na to, čo možno príde. Čo isto príde. Bolo mi zo seba zle. Ale asi som skazená, zlá a pôjdem do pekla. Chuť na A. však vyhrala – teda moja ,,zvrátená“ časť premohla slušnú stranu. Umyla som si zuby a ústa. Sadla som si na posteľ. Zase som chcela, aby zaklopali radšej kolegyne. Po niekoľkých minútach, ktoré trvali kvôli môjmu vnútornému boju večnosť, som začula klopanie. Vedela som, že to bude on, pretože kolegyne by isto dačo za dvermi rozprávali. Opäť boj – otvorím, neotvorím, otvorím, neotvorím. Veď to môžem ráno zvaliť na únavu, že som spala a nič som nepočula. Nikdy by som však nepovedala, že to živočíšne vo mne dokáže poraziť mozog a zdravý rozum. Nemusíte ani hádať – otvorila som. Ak vám mám pravdu povedať, ani sama neviem, čo povedal a čo som hovorila ja. Hlas sa mu však triasol a mne tiež. Ale vedela som isto, že sa chce so mnou milovať a ja s ním. Milovať? Miluje sa z lásky, ja som však hlavne chcela v sebe cítiť jeho. Tentoraz zobral do rúk iniciatívu on a pobozkal ma. Najprv na ústa, potom krk, hral sa pritom s mojimi vlasmi. Ruky sa mu triasli, mne tiež. Ďalej to už malo rýchly spád. Ďalšie udalosti si pamätám len útržkovito – asi viete prečo. Už som sa len naňho posadila, zatvorila oči a... Neviem, koľko to všetko trvalo, ale konečne som po dlhšej dobe zažila tie celotelové ,,kŕče“. Viac vám o ,,milovaní“ s A. nepoviem. Iba dodatky a neskoršie postrehy od A.: 1.) Vraj mi skoro nedal dole nohavičky, také boli zlepené. 2.) Musel mi zakrývať ústa rukou a dávať prsty do úst, aby som nebola počuť na chodbu – azda to nebolo počuť. :) 3.) Nesmiem si zabudnúť umyť vlasy, tvár nestačí, aby som sa vyhla otázkam kolegýň o zle zaschnutých kúskoch tužidla. Ešte šťastie, že to môžem zvaliť na tužidlo. ;)
PS.: Môžete si o mne myslieť čo chcete. Nesúďte ma, nepoznáte ma. Áno, urobila a robím asi obrovskú chybu, ale už si nemôžem pomôcť. Nedokážem prestať myslieť na A., je to úplne niečo iné. Možno plytké – ale aj moje telo potrebuje opäť zažívať extázu a ,,dotyk neba“.
PS2: Toto je navyše, dopísané teraz, keďže ešte nemôžem pridávať komentáre. Neviem, ako píšu iné ženy, čo píšu, akú majú štylistiku a aké výrazy z oblasti sexu používajú. Ja píšem takto. Nezaujímajú ma vaše dohady o tom, či som žena, muž alebo dačo medzi. Vy ste anonymní, ja som zatiaľ anonymná. Aj keď som vo vnútri asi skazená, nechcem dávať svoje fotky na túto stránku. Ja si chcem mužov užívať súkromne, oni nech hodnotia. Pekný večer prajem všetkým.