Zo školských lavíc

28.9.2019 14:19 · 2 533 zhlédnutí yeliglans

Po letných prázdninách sme sa opäť vrátili do školských lavíc. Všetci sme boli o niečo vyšší a opálenejší, než pred prázdninami. Stará škola nás privítala v novom školskom roku. Prvou zmenou bola nová triedna učiteľka. Naša stará odišla do dôchodku a tak nám priradili čerstvú absolventku. Bola plnších tvarov. Veľký zadok a prsia, decentne schované pod šatami. Mala dlhé priezvisko a tak nám povedala aby sme ju oslovovali pani S. Vyučovala matematiku a fyziku. Prvé týždne sme si ju len tak oťukávali. Skúšali čo ešte znesie. V triede sme mali aj miestneho potížistu, bol ním Paľo. Furt niečo vymýšľal a nedával pozor. Raz tak vytočil pani S, že sa dala skoro do plaču. Bola to akurát posledná hodina a pani S si Paľa pozvala do kabinetu. S chalanmi sme ho čakali pred školou asi pol hodinu. Keď stále nechodil, tak sme si robili srandu ako tam sedí a píše sto krát, že už nebude vyrušovať.
Na druhý deň bol Paľo ako vymenený. Skoro vôbec nevyrušoval, a na otázky čo sa v kabinete stalo, neodpovedal. Z času na čas chodil pani S pomáhať do kabinetu, a čím ďalej sa radil viac k šprtom. Samozrejme jeho miesto neostalo dlho neobsadené. Peter, nekorunovaný triedny šašo sa čoskoro tiež dostal do hľadáčiku pani S. Raz si ho tiež zavolala do kabinetu. Na druhý deň bol šašo mŕtvy. Z Petra sa stal rovnaký šprt ako s Paľa. Nás ostatných chlapcov sa zmocnila neistota. Obaja opustili pôvodný kolektív a venovali sa len učeniu. Dievčatá sa nám smiali, ale len do doby, kým si do kabinetu nezavolala aj jednu z nich. Martina keď mala svoje dni, tak ju hoci čo vytočilo. Tentokrát to bola požiadavka pani S, aby šla odpovedať. Martina sa naučila a tak v strese urobila scénu. Pani S jej skľudom dala päťku a po vyučovaní do kabinetu. Martinu prepadol strach a ku kabinetu sme ju odprevádzala celá trieda. S výnimkou Petra a Paľa. Pani S ju vzala dnu a nám rozkazala ísť domov si robiť domáce úlohy. Keď sme odmietli, tak nám pridala ďalších desať rovníc. Tak sme ju tam nechali.
Na druhý deň bola Martina kľudná. Zjavne ju perioda opustila skôr. Aj ona nekomunikovala a o tom čo sa deje v kabinete nič nepovedala. A čo bolo horšie, rovnaké správy sa objavili aj z druhých tried. V decembri už po chodbách nikto nebehal. Vo februári nás riaditeľka potešila správou, že naša škola sa dostala do prvej desiatky najlepších. Zároveň vyjadrila túžbu byť na konci roka tou najlepšou. Preto nariaďuje celému učiteľskému zboru vzbudiť vo všetkých žiakoch maximálne úsilie.
Učitelia dávali viac úloh, času na zábavu bolo menej. Kto nestíhal alebo sa flákal, šiel do kabinetu. Takto som stratil dvoch najlepších priateľov. V máji nás ostalo už len pár, čo nepoznali interiér kabinetu. Okrem mňa dve spolužiačky, Martina a Lucia. Boli sme jednotkári. Úbytok priateľov nás zblížil. Spolu sme sa učili u Lucii. Jeden večer Martina nemohla a tak sme boli len sami dvaja. Hrala dobrá hudba, slovo dalo slovo a keď prišla jej mama zavolať na večeru, našla nás v objatí a bozkávajúcich sa. Jej rodičia nám problémy nerobili. Ale v škole dostala Lucia dvojku. Pani S si ju zavolala do kabinetu.
Nešla. Po vyučovaní sme hneď zmizli domov. Až do večera sme boli spolu všetci traja. Ja s Luciou v objatí a Martina nám bola morálnou podporou.
Na druhý deň pani S vytiahla Luciu z inej hodiny a chcela ju odviesť do kabinetu. Začal som ju brániť a odmietal ju tam pustiť samú. Najprv na mňa skúšali zastrašovanie, ako neospravedlnené hodiny a zníženú známku zo správania. Nič im nepomohlo. Tak ma fyzicky odtrhli od Lucii. Na to som vytiahol svoje eso. Povedal som, že ak ju odvedú, tak pôjdem do novín a poviem, že ma učiteľ sexuálne obťažoval. Pani S sa len usmiala, zapískala a do triedy vstúpil učiteľ telocviku. Skrútil mi ruky za chrbtom a už nás oboch viedli do kabinetu. Márne boli naše snahy. Nikto nám nepomohol, celá trieda tupo pozerala pred seba a Martina do zeme. Pani S odomkla kabinet a vstúpila dnu. Prvú dnu vtlačili Luciu a potom aj mňa. Okrem bežného zariadenia bolo v kúte niečo skované pod plachtou. Pani S strhla plachtu a objavilo sa kreslo, podobné tomu gynekologickému. Začal som sa silnejšie mykať a kopať. Zhodil som vešiak a podarilo sa mi zasiahnuť telocvikára do holene. Ten, ale použil zápasnícky chvat a dostal ma na kolená. Ruky vykrútené tak, že som musel byť v predklone. Videl som ako pani S vyzlieka Luciu. Lucia sa snažila brániť, ale bola v rukách dvoch silnejších žien. Čoskoro ju nahú vysadili do kresla a uviazli. Videl som jej upravený rozkrok a v nohaviciach mi hustlo. Pani S si začala odkladať šaty. Ostala len v spodnom prádle. Stiahla nohavičky a odhalila svoj do hladka oholený rozkrok. Začala sa hladkať po prirodzení a k mojej hrôze jej spod pyskov vyrastal penis. Nebol to úplne klasický penis. Bol hnedý, nemal žaluď, bol celý hladký a nevidel som v predu dierku. Svojimi rukami si hladila len pysky. Toho čudného penisu sa nedotkla. Vyrástol na asi pätnásť centimetrov. Bol lesklý a mierne pulzoval. Lucia ležala a nevidela čo ju čaká. Pani S pristúpila k Lucii, tá plakala a prosila, ale nikto na to nedbal. Pozeral som na zadok pani S medzi roztiahnutými nohami mojej milovanej Lucie. Pani S tam len tak stála, nerobila žiadne kopulačné pohyby. Lucia stíchla. Končatiny ochabli. Pani S odstúpila a otočila sa na mňa. Penis bol preč. Jej rozkrok bol hladký ako keď sa vyzliekla. Pysky boky stiahnuté, až teraz ma napadlo, že vyzerajú ako detské. Lucia bola odviazaná v tichosti sa začala obliekať. Potom bez jediného pohľadu na mňa vyšla von.
Telocvikár má zdvihol a obe učiteľky ma začali vyzliekať. Telocvikár ma chytil pod krkom a mierne pridusil. Nahého ma vtlačili do kresla a spútali. Tí dvaja odišli a ostal som sám s pani S. Pani S si začala hladkať rozkrok.