Obycajni ludia vs studovani

12.7.2020 18:22 · 815 zhlédnutí Anybody154

Vsimol si niekto z vas rozdiel medzi ludmi co maju za sebou vysoku skolu a tymi co ju nemaju ? Ja vnimam tento rozdiel dost znacne. Ja som vysoku skolu nestudoval. Mam na to svoje dovody.

Tych co ju studovali, bohuzial vnimam velmi casto negativne, lebo ti ludia sa akoby citili nadradeni nam ostatnym. Prekaza mi to. Velmi mi to prekaza. Prekaza mi ked sa nejaky idiot vyvysuje nad ostatnymi, a pritom pride do roboty a nevie ani hovno. Teoretici. Nevie vyriesit problem, castokrat sa nevie slusne s respektom spravat, a hlavne nema ziadne prakticke a pouzitelne skusenosti. Takyto jedinec je casto slizky pokrytecky had, co sa votrie, byva neprijemny az otravny, a je tazke sa ho zbavit. Nastastie sa rychlo prejavi, lebo zvykne vyskakovat ako kohut na smetisku, lebo on je viac nez obycajni ludia. Obycajnych ludi povazuje za svojich sluhov, plebs, otrokov...

Mal som vsak jedinecne stastie aj na opacny pripad, a s tym clovekom sa viem porozpravat a priatelit. Mal som asi stastie. Drviva vacsina otitulovanych su vsak pre mna negativni hrdinovia. Ake su vase skusenosti ?