Prosím, vyplňte si profil.

6.9.2020 05:21 MissKiss

Dnešný BLOG bude primárne venovaný ľuďom, ktorí síce s veľkou pravdepodobnosťou blogy a ani vyplnené profily ľudí nečítajú, čo je každopádne na ich smolu, lebo škodia len sami sebe!

Včera som mala taký pohodový deň a strávila tu na Amatéroch viac času, ako bežne zvyknem. Výsledkom z toho bolo potešenie, že stále sa tu nájdu milí a rozumní ľudia, s ktorými sa dá nájsť spoločná reč na akúkoľvek tému, ale aj rozhorčenie nad väčšinou písajúcich. A o tých by som dnes chcela pojednať...

Pretože keď už som dostala XYtu správu typu "Ahoj", a s malou dušičkou ešte klikla na profil takéhoto trúfalca a tam našla absolútne NIČ, už som sa nezdržala a na jednom takom šťastlivcovi som sa vyzúrila. Ani mi na to neodpísal. Ups!

Dobrí ľudia, píšem to sem s tým najlepším úmyslom pomôcť Vám.
A hoci nespasím celý svet, mám nádej, že aspoň pár profilov tu na Amatéroch zachrániť môžem.
Preto Vám skromne radím, vyplňte si aspoň to MINIMUM, čo sa dá v profile zaškrtnúť. Verte mi, pomôžete tým nielen sebe, ale aj veľa ľuďom, ktorí si dajú tú námahu a otvoria si Váš profil so záujmom niečo sa o Vašej osobe dozvedieť. Ak niekoho práve svojimi záujmami, záľubami či popisom výzoru zaujmete, máte hneď bod k dobru a tá osoba sa ku Vám bude zaručene správať prívetivejšie (aspoň do doby, kým ju možno neodradíte niečím iným, čo o sebe prezradíte). Ale s tým sa treba zmieriť.

Ja si veľmi rada prezerám osobné profily užívateľov, hlavne tých, ktorí mi napíšu - pomáha mi to filtrovať. A nepoznám väčšie sklamanie, ako keď tam o Vašom profile nájdem len údaj o dátume registrácie. Neviem, či si dotyčná osoba predstavuje, že na jeho skromné "Ahoj" potom veselo odpíšem zmysluplný dlhý odstavec, aká som nadšená, že sa mi ozval, a že presne na neho som čakala????
Je to bezočivosť a mňa osobne urážka, keď mi niekto napíš len "ahoj" (keďže mám album a profil vyplnený dostatočne), že nie je dotyčný schopný chytiť sa čohokoľvek v mojom profile, aby začal zmysluplnú konverzáciu. Aha, to možno preto, že si môj profil ani NEPREČÍTAL. Tak čo potom odo mňa takéto indivídum chce?

...........................................................................................................................................

Všade by ale mala fungovať rovnováha, preto ja chápem, že takýto jedinci sa tu budú vždy vyskytovať a je to aj dobre. Aspoň popri nich vyniknú tí, ktorí majú trošku viac v hlave a na jazyku. Len keby tu takých milých bolo aspoň o trošku viac.

Takže úprimne Vás prosím, ak si tento blog prečítala nejaká tajomná osoba, ktorá vo svojom profile nemá ani mäkké F, urobí mi obrovskú radosť, ak to pôjde napraviť.

Všetkým Vám prajem krásnu nedeľu.
S pozdravom Vaša MissKiss