Tvoje poprvé

25.11.2020 11:05 · 6 355 zhlédnutí Love1as

Zacneme nevinne pitim kavy, zatimco se ti posadim na klin. Zlehka se ti vrtim na rozkroku, zacinas me hladit, libat na krku a septat do ucha nemravnosti o tom, jaka jsem krasna kurvicka. Citim tvoje ruce na mych bocich, jak me pevne drzi... a na mych nohach, jak je hladi po silonkach... prejizdis od lytek pres stehna az k podbrisku, lehce jakoby omylem obcas zavadis o moje vzruseni, ktereho uz jsou plne kalhotky. Jsem stale oblecena a pripadam si neuveritelne sexy... citim tvuj jazyk na mem krku a jemne i zuby, jak stiskavaji moji jemnou kuzi... Citim intenzivni teplo na svem zadecku, ktere prichazi z tveho rozkroku a uz me silne tlaci tvuj vzdouvajici se curak. Postavim se pred tebe, zady k tobe... Predklonim se, abych ti schvalne ukazala svoji kulatou prdelku v sexy minitangach... a pomalu ti svleknu triko a kalhoty, abys byl jen v boxerkach. Potom budu kolem tebe chodit, budes mit ruce za zady, nebudes se dotykat sebe ani me...

Chci pozorovat tvoje vzruseni a chtic, ale smis se jen divat. Chci videt, jak se ti dela mokry flek na boxerkach. Budu klapat na jehlach po podlaze a svymi mrstnymi prsty se budu osahavat po svem tele... Zajedu si rukou pod kalhotky a krouzivymi pohyby budu masirovat svuj velky tvrdy klitoris naslinenymi prsty. Budes sileny chuti na me. Prijdu k tobe, sednu si na tebe celem k tobe, obkrocmo... Tvuj ptak se zapichne presne mezi moje pulky a pomalu se o nej tru pohyby sem a tam, zatimco muj postevak uz citis zabodnuty na tvem brichu. Drzim te kolem krku, libam te na nem a potom na rtech... Vsechno velmi pomalu a nezne. Rty sjizdim smerem dolu, po tvem lehce opocenem tele, olizuju z tebe touhu a bavi me, jak se lehce treses.

Zastavim se mezi tvyma nohama a oblicejem se zacnu otirat o boxerky... Uz pres ne citim vuni tveho vzruseni, aaaach! Nadherne voni. Pomalu ti stahnu boxerky, at si muzu privonet zblizka a naprimo. Ach, neodolam a hned oliznu tvuj mokry žalud. Budu si s nim hrat, lizat ho, honit, nezne i rychle... Parkrat te hluboce pokourim a nadavim se s nim, jak mi pronikne pres mandle az do krku. Citim jak se mi vzrusenim chveje moje analni kundicka a potrebuje proliznout. Polozis se na zada, presunu se nad tebe do 69, odhrnes mi prouzek od kalhotek a zacnes mi lizat tu ruzovou uzouckou dirku. Lizes me jako sileny a citis, jak se ti pod jazykem podvoluje moje dirka.

Odhodis vsechny konvence, hodis me na postel, nastavis si me do polohy na kocicku, abych se prohla v zadech a vyspulila zadecek do vysky. Parkrat mi jen zasunes prsty do picky a uz citim tlak tvyho zaluda, jak se dobyva pres venecek do me. Nejdriv jen zaludem, aby si zvykla na tvoji sirku. Pomalu zasouvas kousek po kousku dovnitr az jsi ve mne cely! Jsem nabodnuta na tvym kulu a ted mi ukazes, kdo je tady pan a kdo devka. Plesknes me pres zadek az mi tam zustane otisk tve ruky. Chytnes me hrube za boky a zacinas jizdu na zivot a na smrt! Soustas me jak panbuh, uzivas si moje hlasite stenani a vychutnavas si pocit, jak ti moje tesna picka svira tvuj uplne tvrdy ocas. Postavis se na slapky, abys do me mohl zeshora uplne nadoraz...

Pleskas o me tvym telem, jsme oba uz silene zpoceni a v cele mistnosti je citit nase vune a nase vzruseni. Muj postevak je tvrdy a chce se ti predvest... Lehnes si na zada, sednu si na tebe celem k tobe a budu se na tobe ojizdet, zatimco ti bude placat o bricho, protoze budu skakat divoce a dosedat vzdy az nadoraz. Mezitim mi ho jeste strcis do pusy se slovy, at ochutnam svoji kundu z tveho muzstvi. Nez si na tebe nasednu, tak mi ocumlas postevak... Mam to rada jemne, lehce jako kdyz skutecne sajes klitoris. Budes si ho brat mezi rty a kmitat po nem jazykem.

Celou mistnost zaplavuji nase vzdechy, zvuky od divokeho prcani, treni nasich mokrych tel o sebe a mix nasich vuni. Je to neuveritelne eroticka vune a atmosfera! Busis do me jak stroj a nemuzes to uz vydrzet, jak ti muj analek pevne svira ptaka, vytahnes ho ven a zahy mi ho vrazis do krku! Takovy vybuch sopky jsem jeste nezazila, nestiham to vsechno ani spolykat a tvoje horke semeno mi tece ven z pusy a kape mi na prsa. Uplne citim, jak se cela tresu, ty me drzis a spokojene oddychujeme.

Za par minut se ale probouzi dalsi vlna vzruseni a zacina nova hodina euforie...