Čokoláda, sexshop a Praha

16.12.2020 06:27 · 1 413 zhlédnutí MissKiss

Znovu sa Vám po pár dňoch (týždňoch) prihováram. Moju menšiu absenciu spôsobili jednak povinnosti v škole, kedy som venovala svoj čas a pozornosť, namiesto písania blogu na amatérov, eseji z angličtiny ohľadom mojej dizertačnej práce. A tým ďalším dôvodom mojej zaneprázdnenosti sa stal výlet do Prahy.

A práve spomínaná cesta do hlavného mesta ČR, ako to už z nadpisu vyplýva, bude ústrednou témou tohto blogu.
Zažila som tu pár "poprvé" a chcem sa s Vami o ne podeliť. Navštívila som múzeum sexu. Až tam, pri pohľade na všetky tie fetišistické predmety a vynálezy, som si uvedomila, že vôbec nie som taký veľký úchyl (z čoho som trochu smutná). Bola som prvý raz v sexshope. Čo tiež v podstate pripomínalo múzeum. Veľa z tých vibrátorov, kolíkov a hračiek som však videla na aliexpresse za zlomok sumy. Máte niekto skúsenosti s porovnaním hračiek zo sexshopu a z aliexpressu, či je v tom rozdiel? (Pretože ja mám zatiaľ všetky len z Ali a fungujú, no nemala som to potešenie testovať veci zo sexshopu. Hoci keby mi niekto ponúkol takúto príležitosť, rada vyskúšam a napíšem recenziu :))
Napokon sme zvolili úspornejší variant oproti predraženým predmetom zo sexshopu a zadovážili si banány a čokoládu.

Nenapadlo by mi, že nevinne myslený kupón s ponukou horúcej čokolády podávanej z môjho bruška, ktorý som zastrčila môjmu Drahému do adventného kalendára, sa môže tak zvrhnúť.
Doteraz nedokážem zhodnotiť, pre koho to bola väčšia slasť a odmena...
Klasicky som pripravila horúcu čokoládu, naliala ju do hrnčekov a nahá si ľahla na posteľ. Môj Shaolin si ku mne kľakol a lyžičkou tú čokoládu aplikoval z primeranej výšky najprv na moje brucho, potom aj na prsia, bradavky a podbruško. To okrem príjemného šoku z teploty spôsobilo i zaujímavý tlak hustej hmoty pri dopade na pokožku. Špičkou jazyka zbieral pomaly tuhnúcu čokoládu všade tam, kam ju pred chvíľou nakvapkal a pravidelne mi uštedroval čokoládový bozk. Bola to zmyslová explózia. Čokoláda najskôr pálila, potom príjemne hriala na tele i v ústach, vo vzduchu sa niesla jej vôňa zmiešaná s vôňou čajových sviečok, ktoré žiarili svojím nežným plameňom, kam sa človek pozrel a dotvárali intímnosť atmosféry. No ešte krajší pohľad bol na jeho plné pery, ktoré si vychutnávali moje bradavky a zbavovali ich čokolády. A keď namiesto svojich úst využil na naberanie čokolády banán, ktorý mal síce len izbovú teplotu, no v kontraste s teplotou čokolády mi pri každom dotyku spôsoboval triašku a husiu kožu. Celé telo sa mi chvelo. Ruky som zatínala za hlavou do vankúša, aby som nepodľahla tomu nevydržateľnému vzrušeniu. Čokoláda bola doslova VŠADE. A ja som bola vláčna a roztopená - už len na chlieb natrieť....
Aj tento zmyslový zážitok s čokoládou bol po prvý raz. Samozrejme, potom som dostala i ja chuť na čokoládu, ale pokračovanie nechám na Vašej fantázii :)

S pozdravom Vaša MissKiss

Přezdívka
Region
Jeff17 Jeff17
Czech Republic
lnvictus lnvictus
Slovakia
Calm0cean Calm0cean
Slovakia Bratislavský kraj
poteseniemoje poteseniemoje
Slovakia Banskobystrický kraj
Oliwer5 Oliwer5
Czech Republic Zlínský kraj
henrick henrick
Czech Republic
Morw Morw
Czech Republic Zlínský kraj
Anybody154 Anybody154
Slovakia
Johny.cz Johny.cz
Czech Republic Hlavní město Praha
pmk001 pmk001
Czech Republic
stonygirl stonygirl
Czech Republic Hlavní město Praha
arrow262 arrow262
Czech Republic Ústecký kraj
letec6 letec6
Slovakia Banskobystrický kraj