Čokoláda, sexshop a Praha

16.12.2020 05:27 MissKiss

Znovu sa Vám po pár dňoch (týždňoch) prihováram. Moju menšiu absenciu spôsobili jednak povinnosti v škole, kedy som venovala svoj čas a pozornosť, namiesto písania blogu na amatérov, eseji z angličtiny ohľadom mojej dizertačnej práce. A tým ďalším dôvodom mojej zaneprázdnenosti sa stal výlet do Prahy.

A práve spomínaná cesta do hlavného mesta ČR, ako to už z nadpisu vyplýva, bude ústrednou témou tohto blogu.
Zažila som tu pár "poprvé" a chcem sa s Vami o ne podeliť. Navštívila som múzeum sexu. Až tam, pri pohľade na všetky tie fetišistické predmety a vynálezy, som si uvedomila, že vôbec nie som taký veľký úchyl (z čoho som trochu smutná). Bola som prvý raz v sexshope. Čo tiež v podstate pripomínalo múzeum. Veľa z tých vibrátorov, kolíkov a hračiek som však videla na aliexpresse za zlomok sumy. Máte niekto skúsenosti s porovnaním hračiek zo sexshopu a z aliexpressu, či je v tom rozdiel? (Pretože ja mám zatiaľ všetky len z Ali a fungujú, no nemala som to potešenie testovať veci zo sexshopu. Hoci keby mi niekto ponúkol takúto príležitosť, rada vyskúšam a napíšem recenziu :))
Napokon sme zvolili úspornejší variant oproti predraženým predmetom zo sexshopu a zadovážili si banány a čokoládu.

Nenapadlo by mi, že nevinne myslený kupón s ponukou horúcej čokolády podávanej z môjho bruška, ktorý som zastrčila môjmu Drahému do adventného kalendára, sa môže tak zvrhnúť.
Doteraz nedokážem zhodnotiť, pre koho to bola väčšia slasť a odmena...
Klasicky som pripravila horúcu čokoládu, naliala ju do hrnčekov a nahá si ľahla na posteľ. Môj Shaolin si ku mne kľakol a lyžičkou tú čokoládu aplikoval z primeranej výšky najprv na moje brucho, potom aj na prsia, bradavky a podbruško. To okrem príjemného šoku z teploty spôsobilo i zaujímavý tlak hustej hmoty pri dopade na pokožku. Špičkou jazyka zbieral pomaly tuhnúcu čokoládu všade tam, kam ju pred chvíľou nakvapkal a pravidelne mi uštedroval čokoládový bozk. Bola to zmyslová explózia. Čokoláda najskôr pálila, potom príjemne hriala na tele i v ústach, vo vzduchu sa niesla jej vôňa zmiešaná s vôňou čajových sviečok, ktoré žiarili svojím nežným plameňom, kam sa človek pozrel a dotvárali intímnosť atmosféry. No ešte krajší pohľad bol na jeho plné pery, ktoré si vychutnávali moje bradavky a zbavovali ich čokolády. A keď namiesto svojich úst využil na naberanie čokolády banán, ktorý mal síce len izbovú teplotu, no v kontraste s teplotou čokolády mi pri každom dotyku spôsoboval triašku a husiu kožu. Celé telo sa mi chvelo. Ruky som zatínala za hlavou do vankúša, aby som nepodľahla tomu nevydržateľnému vzrušeniu. Čokoláda bola doslova VŠADE. A ja som bola vláčna a roztopená - už len na chlieb natrieť....
Aj tento zmyslový zážitok s čokoládou bol po prvý raz. Samozrejme, potom som dostala i ja chuť na čokoládu, ale pokračovanie nechám na Vašej fantázii :)

S pozdravom Vaša MissKiss