Mať tak svoj hárem (časť II)

28.1.2021 02:23 · 1 626 zhlédnutí MissKiss

Len na pripomenutie, prvá časť bola akousi alegóriou (na tému - po čom všetkom môže žena túžiť a aké rôzne nálady môže mať, že občas sa zdá nemožné, aby jej jeden muž stačil), kde som fantazírovala o realite mať každý deň v týždni iného muža. V tejto časti by som chcela prejsť k pointe veci.

Teda konkrétne ja som si istú časť života myslela, že nájsť muža, ktorý by bol mojou láskou, skvelým priateľom ešte k tomu zvrhlým a vášnivým milencom, je takmer nemožné. Niečo ako nájsť ihlu v kope sena.

Moje domnienky vyplývali zo vzťahov, ktoré som v danej dobe viedla. Áno, nazvala by som to vzťahmi, veď vzťahy môžu mať rôzne podoby.
Fungovala som v modeli viacerých "vzťahov" súbežne. V prenesenom slova zmysle by sa to dalo pokladať za hárem. Bol tu jeden, druhý blízky priateľ, s ktorými som podnikala najrôznejšie aktivity s výnimkou súlože. Chodili sme na prechádzky, dlho sa rozprávali či četovali, pozerali spolu filmy, chodili na výlety.... Takmer to vyzeralo, že spolu randíme. Bola to ale kamarátska láska.
A potom tu bolo pár kamarátov s výhodami, s ktorými som sa raz za čas, keď bola chuť, zišla (nie so všetkými naraz) a uvoľnila sexuálne napätie. Výhoda viacerých mužov bola tá, že každý z nich mal "úchylku" na niečo iné (anál, masturbovanie, hračky...) mohla som si vybrať podľa chuti. No zároveň to bola i nevýhoda. Každý bol v tom "svojom odbore" doma a bolo vidieť, že ho to baví a naozaj mu to ide. No mnohokrát som sa stretla s nepochopením, keď som chcela vyskúšať inú praktiku, ktorá by sa páčila mne. Z toho mi vychádza, že buď som príliš veľký úchyl alebo dotyčný nemal snahu robiť mi po vôli, veď nie som jeho životná láska... Preto som nadobudla pocit, že to bude sakra náročné nájsť niekoho, s kým by som bola kompatibilná v sexuálnej sfére, nie to ešte v tých ďalších oblastiach. Zdalo sa mi v tej chvíli jednoduchšie vyskladať si svojho vysnívaného milenca z viacerých mužov. Veď každý mal nejakú tú svoju prednosť.

A tak som na nejakú dobu prestala dúfať, že by pre mňa mohol existovať muž, ktorý sa ku mne parádne hodí - či už ako životný partner, tak aj ako skvelý milenec, nadšený pustiť sa do každej prasačinky, ktorú navrhnem. Ono natrafiť na normálneho a rozumného chlapa, ktorý by mi sexuálne vyhovoval nie je zas tak jednoduché. Obzvlášť keď som trochu zvrhlé hovado. Tak som si z toho začala robiť srandu. Že budem mať jedného na život a ďalšieho alebo aj viacerých na zvrhlosti. Veď mnohí to tak i reálne praktizujú. Veď aj ja som v takom móde fungovala pár rokov a bolo to fajn.

Bolo to fajn. Ale raz človek príde do štádia, kedy mu len to "fajn" prestane stačiť a chcel by niečo viac.
Čo si budem nahovárať. Chýbala mi v tom tá exkluzivita. Byť pre niekoho výnimočnou a jedinou. Bola vo mne túžba nájsť niekoho 7v1.
Je mi jasné, že nežijem v Narnii a môj vysnívaný princ na bielom koni mi nespadne z nebies jedného dňa pred dvere. Takisto neexistujú dvaja ľudia, ktorí sa zhodnú 100% vo všetkom a na všetkom. No verím, že keď je vo vzťahu prítomná dôvera, porozumenie a otvorenosť, nemusím mať strach hovoriť o svojich úchylkách a túžbach. Keď sa k tomu pridá ešte kus empatie, zvedavosti a túžby potešiť toho druhého, na mnohých veciach sa dá dohodnúť a je možné objaviť v sebe doposiaľ neobjavené. Toto presvedčenie do môjho života priniesol muž, ktorý je pre mňa tým jediným a exkluzívnym. Neberiem to ako samozrejmosť, no bez zbytočného zveličovania a preháňania dodávam, že je to muž 7v1.

S pozdravom Vaša MissKiss