Oholila som si

19.2.2021 02:58 MissKiss

kundu.

Asi si poviete: A čo má byť?
Ona však v nebola vyše 5 rokov holená a celkom som si na ten stav zvykla. Žiadne nepríjemné pichanie vyrastajúcich chĺpkov, menej náročná údržba... Popravde, začalo sa mi to i vizuálne viac páčiť. Tie vyholené pipiny vo mne evokovali ošklbanú hydinu.

Ale nebolo tomu tak automaticky vždy. Kedysi by som sa hanbila stretnúť sa s mužom nevyholená. To nepripadalo do úvahy. Keď som za čias predpubertálnych objavila vymoženosť s názvom porno, nevidela som tam jedinú zarastenú buchtu. A tak som nadobudla pocit, že holiť si ju, je úplná samozrejmosť.
Až neskôr som si nechala zarastať aspoň venušin pahorok a reakcia mužov bola prekvapivo kladná. A potom (to je tých uplynulých 5 rokov) som mala partnera, ktorého chĺpky tam dole vyslovene vzrušovali a požiadal ma, nech sa v tých partiách prestanem holiť. Nerobilo mi problém vyskúšať niečo nové. A ako som už popísala v úvode, postupom času sa mi to zapáčilo. Dokonca natoľko, že som si tento strih pestovala aj po rozchode...

A bola som odhodlaná zaň bojovať i pri novom partnerovi. Našťastie, nebolo to nutné a partner s tým bol v pohode. Hoci sa netajil tým, že raz za čas ocení i zmenu.
A tak som si povedala, že za to všetko, čo robí on pre mňa, prekvapím jeho i seba a chĺpky pôjdu preč. Samozrejme, nie všetky. Na to som ešte nenabrala dosť odvahy. Teraz je to také ošklbané kura s pankáčom chlpov hore. Hneď sa cítim viac rebelsky. Pokožka je príjemne hebká a citlivá. Zatiaľ to nepichá. Akurát ho nabudúce možno požiadam o asistenciu pri odchlpovaní, aby som sa vyhla nepríjemným obštrukciám.

Takže za mňa oholená aj zarastená!

S pozdravom Vaša MissKiss