Prítomná situácia

8.4.2021 03:08 AldebaranZA

V mojom predchádzajúcom blogu som uzavrel a ujasnil minulosť.
Teraz spíšem aká je prítomnosť.

Napriek rokom trvajúcim neúspechom v rozvoji intímneho života s manželkou, nevyhasol môj oheň a chtíč po sexe.
Momentálne je uzavretý a vedome potlačený no stále dosť silný aby ovplyvňoval moju stabilitu, pocity a rozhodnutia v životných situáciách.

Sex pre mňa stále nieje len o mojom uspokojení, keď si ho telo žiada. K vlastnej spokojnosti potrebujem dokázať ženu priviesť k slasti a pocitu že sex je skvelý. Neustáli neúspech pri jedinej žene s ktorou mám možnosť sa milovať však zanechal silný pocit neschopnosťi.
Tá sa najčastejšie ukáže, pri samotnom milovaní v podobe prichádzajúcich myšlienok a neistoty: má to vôbec zmysel,  schladne keď jej teraz poviem aby sa otočila, vydržím keď plne preberiem iniciatívu...  Už samotné premýšľanie napokon ničí atmosféru, čo vedie zas len k neúspechu.
Neúspech zase k zníženiu sebadôvery. A nízka sebadôvera k neschopnosťi nielen reálne prežívať vzťah ale aj nadväzovať kontakty s príťažlivými ženami. Pri nich sa vo mne automaticky prebudí časť osoby, ktorá túži vyriešiť túto situáciu vyhľadaním milenky, pri ktorej budem mať možnosť konečne dokázať , že oprostením od nezáujmu a citových blokov viem uspokojiť ženské túžby, potreby, emócie... a že kvalitný sex není len v mojich predstavách. Tieto myšlienky ale bojujú s vedomím, že pri stávajúcej úrovni sebadôvery, doterajšieho pristúpu a schopnosťami v komunikácii nie som pripravený využiť príležitosť, ktorú poskytne náhoda. Zároveň je tu rozhodnutie, že pred tým ako prístúpim k takému kroku, skúsim všetko čo viem aby som prebudil záujem v manželke. Ak raz totiž týmto mostom prejdem už nebude cesta späť. Potom by už len čas mal vo svojej moci ukázať či to bol krok, ktorý môjmu manželstvu pomohol alebo bol začiatkom jeho konca.

Preto momentálne nehľadám ženu na zoznámenie ale na rozhovory v ktorých môžem vyjadriť svoje myšlienky názory, pocity, vedomosti, potreby... A hlavne dostať realistickú a úprimnú spätnú väzbu. Na jej základe, by som hádam mohol začať budovať väčšiu sebadôveru ale aj ziskať nové názory, nápady a pohľady na moju situáciu.

Vzhľadom na to, že niesom úplne zbehlý v nadväzovanií komunikácie cez internet a vymýšľaní oslovujúcich správ. Je táto forma písania blogov pre mňa jednoduchšia. Každá žena či muž, kto si ho prečíta, sám uzná či je ochotný venovať mi svoj čas a záujem.

Na záver len dodám, že slušnosť s akou tu komunikujem je odrazom povahy nie nesmelosti.