Oči čarodejníc

4.6.2021 16:27 · 806 zhlédnutí lnvictus

Považujem sa racionálny typ. Dnes ma niečo úprimne a hlboko zasiahlo. Úplne nečakane.

Čarodejnice sú tak trochu zvláštne bytosti. Sú silné a veľmi krehké zároveň. Žijú skromne medzi nami, ale iba zopár štastlivcom sa podarí pozrieť sa im priamo do očí.

Som naozaj dieťaťom Šťasteny?

Prezradia ich obvykle oči, keďže s prútikom mávajú v poslednom čase tak trochu pomenej. A ak, tak možno tíško použijú nejaké zaklínadlo, ale iba v úplne beznádejnom prípade. Nikomu však nechcú ublížiť.

Možno ste teraz zvedaví, ako ich prezrádzajú oči. Ja už poznám to tajomstvo, ktoré je úplne jednoduché. Majú vždy láskyplný pohľad, ktorý sa občas, akoby zázrakom mení na zelený smaragd. Tomu lesku smaragdu neviete uniknúť. Ak sa do tých iskier raz pozriete, nebudete chcieť uniknúť už nikdy. Vo vnútri duše vás opantá akoby večný kľud. Chcete byť iba pri nich a tíško počúvať a pozerať sa do tej magickej hĺbky. Je zvláštne cítiť, ako sa duša napĺňa slovami čarodejníc. Pozor, ten pocit je úplne návykový! Zasiahne vás nečakane v okamihu a stačí jediná dávka po ktorej už niet úniku...

Krehkosť čarodejníc je pre mnohých z nás nepochopiteľná. Milujú biele aj čierne, ale zároveň nosia v sebe ten najfarebnejší svet. Sú ako jarné cibuľky. Už tá vonkajšia vrstva vás podmaní svojou chuťou a vôňou. Iba deti Šťasteny majú jedinečnú možnosť ochutnať ten sladký stred. Je tak je jemný a krehký ako ich nespútaná duša. Neopatrný pohyb ich rozbije na milión kúskov, ktoré naveky zostanú zavreté v dokonale ukrytých horcruxoch, ktoré nájde a opätovne spojí už len ten najmocnejší čarodejník so srdcom po okraje naplnenom pravou a nefalšovanou láskou.

Milujem čarodejnice a nechcem žiť vo svete, kde už nebudú !