Autá v plameňoch

10.6.2021 14:06 lnvictus

Vraj veľkí chlapci by už mali vedieť, s ktorým autíčkom by sa chceli hrať a tiež pekne sa dohodnúť, koho ktorá krásavica bude.

Páči sa mi tá nablýskaná červená, s dokonalým lakom a takmer ešte nejazdená?

Či chcem radšej tú zachovalú, spoľahlivú a bezpečnú sivú?

Nebodaj vyhrá tá športová, smaragová s dokonale tvarovanou karosériou a výkonným motorom?

Ponuka je obrovská, tak rozhodovanie až také jednoznačné a jednoduché nie je, aj keď si chápavo pripustíme platnosť prvej vety. Hrať sa s autíčkami v spoločnosti iných chlapcov je občas veľkým adrenalínom, ale niektorí máme radi adrenalín aj oheň. Občas ho vyslovene vyhľadávame. Nebojíme sa ho, fascinujú nás tie vyskakujúce iskričky a teplo blízko ohňa, ktoré ako keby hrialo až našu dušu. Sme fascinovaní nebezpečnosťou tej hry, ktorá sa nám ponúka. A rozdúchavame ohník zdanlivo bezpečnými prvými odkazmi spolu s niekým, kto by sa tiež rád zohrial v našej spoločnosti. Podliehame spoločnej zničujúcej pyrománii, ktorú dokážu vyvolať iba dve telá túžiace po sebe. Ako dôkazy potvrdzujúce naše odhodlanie si vymieňame fotografie, na ktorých sme pekní. Teda sme o tejto lákavej ilúzií aspoň skalopevne presvedčení. Sme dobrí šoféri, vybrali sme si správne autíčko a najmä máme inteligentný navigačný systém, na ktorý sa spoliehame.

Spaľujúca nebezpečnosť tejto hry dospelých nie je nám zrejmá od prvých okamihov. Tak sa nebojíme a prisunieme sa spolu čo najbližšie k ohňu. Ignorujeme pri tom aj staré popáleniny, dúfajúc, že už nebudú boľavé. Dostávame sa do gravitácie hypnotických vôní parfémov a blízkych dotykov tiel. "Cítim jemné záchvevy tvôjho tela, ako ti bozkávam krk a posúvam sa ku jamke nad claviculou. Voniaš tak krásne a počujem zrýchľujúci sa tlkot tvojho srdca", šepkám ti do uška. Mojou okamžitou odmenou sú tie viditeľné zimomriavky na tvojom ramene. Si taká nádherná a aj z blízka úplne dokonalá. Letné slnko ti vykreslil jemný zamat na šiji. Nasávam ťa očami, nosom, svojimi rukami a chcem hneď vlastniť všetko. Vdychujem sladkosť tvojich pier a chcem, aby sa teraz s nami naveky zastavil čas. Som šťastný chlapec, ktorý má svoje vysnené autíčko. Môj navigačný systém hlási "Došli ste do cieľa".

Takto je to úplne dokonalé!

Okolo nás horí už hádam celý svet.Tancujú plamene vášne, ktoré neopatrného rýchlo spália na popol. Nechcem pustiť z rúk to smaragdové autíčko a pravú nohu opatrne prekladám na stredný pedál. Máme bezpečné autíčko, lebo ho takým chceme mať obaja. Dôverujem ti a ty mne, GPS signály sú nespochybniteľné.

Naše autíčko nesmie zhorieť v plameňoch, lebo plánujeme dlhú spoločnú jazdu. Vieme obaja, že bude plná vzrušujúcich prekvapení, ktoré na nás odteraz čakajú za každou zákrutou.