Sexi jedlo!

30.8.2021 01:44 lnvictus

Pozerám sa na tú nádheru a doslovne mi tečú slinky. Okamžite chcem cítiť famóznu chuť a tiež aby mi nos pošteklila jej neodolateľná vôňa.

Jazykom zájdem priamo k chutnej šťave, ktorá sa tak krásne leskne na ružových kúskoch. Mám pocit, že mi chute explodujú medzi perami. Áno, to je ono! Trochu pritlačím zubami a už cítim tú vytekajúcu mokrosť, ktorá mi strieka priamo do úst. Práve prežívam ľahkosť bytia v siedmom nebi.

Usmievaš sa na mňa a tešíš sa z môjho gurmánstva. Holými rukami mi dávaš ďalšie sústo do úst. Olizujem ti prsty. Jazykom masírujem tvoje krásne tvarované tenké prstíky a pozerám sa ti priamo do očí, ktoré sú magické ako farba mora v Karibiku. Máš rada túto hru. Vieš, že môj jazyk bude o chvíľu skúmať tvoje telo a už ho chceš cítiť tam, kde mám exkluzívny prístup iba ja. Zdvihnem orosenú čašu suchého bieleho vína a podávam ti ju. Po prvom dúšku ochutnávam kvapky moku bohov priamo z tvojich pier. Máš ich vlhké, hebké a horúce. Cítim však aj chlad a trpkú chuť studeného vína. Rovnako ako teplo a tlak tvojej dlane v mojom rozkroku. Jedlo nás opäť vyprovokovalo a pokračovanie bude ešte lepšie ako spoločné vychutnávanie chutí.

Jedlo a sex. Dobrý sex a gurmánske jedlo sú nerozlučné dvojičky odkedy je svet svetom. Farby, vône, chute a dotyky v dokonalom súlade, ktoré spúšťajú aj túžbu tiel.

Mám rád útoky na všetky zmysly a keď takúto blízkosť prežívam s milovanou osobou, vyvoláva to vo mne veľmi silné intímne emócie. Zaiste aj tvrdá rýchlovka nalačno má svoje čaro, ale pre celonočný maratón nie je nič lepšie ako vybudenie túžby ľahkým, výživným jedlom. Úplne najlepšie, keď je pripravené z prírodných afrodiazík, aj keď mnohé z nich majú skôr iba psychologický účinok.

Dokáže vás dobré jedlo a kvalitné pitivo naštartovať tak, aby ste ako zákusok mali telo partnera či partnerky ? Prípadne používate jedlo pri erotických hrách?