Ranný pohľad do očí

1.9.2021 00:45 lnvictus

Poznáme to viacerí. Bujará celonočná firemná oslava v luxusnom hoteli alebo korporátne školenie v prenajatom rekreačnom zariadení ďaleko od sídla firmy, teambuilding v prírode či konferencia v známom kúpeľnom mestečku. Miesta kde sa často odbúravajú nahromadené hormóny. Obvykle úplne spontánne, bez príprav alebo bez toho aby sa človek v danom okamihu príliš zamýšľal nad následkami.

Tvoje vlasy voňajú tak nádherne.
Vdychujem ťa celú do seba. Nedokážem odolať tvojmu alabastrovému krku, ktorý postupne obsypávam ľahkými bozkami. Tlačíš sa na mňa a bradavkami mi prepichuješ košeľu. Sako a kravatu mám už dávno vyzlečené a hodené v niektorom kresle. Čoskoro svitá a my sme všetci príliš uvoľnení na to, aby sme riešili kto s kým a prečo. Naša šéfka cez nohavice masíruje vtáka hlavného účtovníka a jej manžel, majiteľ firmy, sa venuje poctivým päťkám internej kontrolórky v rohu miestnosti. Barman už dávno odišiel a nechal nám fľašu nedopitého značkového alkoholu. Konečne nájdem odvahu a pobozkám tvoje mäsité pery. Po divokej naháňačke jazykov mi oznamuješ, že tvoja dočasná spolubývajúca spí u firemného šoféra. Rukou zľahka prebehneš cez môj napnutý poklopec a šibalsky žmurkneš na mňa. Kopneme do seba posledného panáka kvalitnej írskej whiskey, ktorá aj po viacerých rundách stále chutí lahodne a kvetinovo kvôli viacnásobnej destilácii. Ťaháš ma za ruku do svojej izby, kde si ubytovaná.

Ťažké dvere sa zatvárajú za nami a my vieme, že čo sa stane za týmito dverami, navždy zostane za dverami hotela.

V budove panuje úplné ticho a iba nástenné hodiny na recepcii vedia, že raňajky už máme naservírované. Oblečiem sa rýchlo. Hodím posledný pohľad na tvoje nahé telo Afrodity a viem, že tiché cvaknutie zámku na dverách ťa určite nezobudilo.

Nalievam si horúcu a horkú kávu, do ktorej dnes nedám ani gram cukru. Lyžička úplne inštinktívne krúži vo voňavom nápoji a občas cinkne pri stretnutí s bielym porcelánom. Ticho premýšľam, že ako ťa pozdravím o pár hodín na prezentácii venovanej úspešnej histórii našej spoločnosti, ktorú bude mať sám generálny riaditeľ. V posteli si bola taká sladká a nenásytná. Robili sme spolu veci, za ktoré by sa určite nemohla hanbiť ani žiadna pornohviezda. Trápi ma otázka, či to bol iba jednorazový ošiaľ našich neukojených hormónov alebo to má potenciál na niečo viac.

Vzťahy vo firmách sú obvykle tabu, ako vieme všetci. Ale ako sa zachovať po úlete, aký bol ten náš ... behá mi stále po rozume.

Stala sa vám podobná "malá milá príhoda" mimo pracoviska ? Ako ste zvládli pokušenie mať aj ďalší pokus?