Túžba byť hore

16.9.2021 09:47 lnvictus

Je prejavom dominancie byť hore - vždy a všade?

Asi nebude veľmi objavné, ak napíšem, že byť hore je realizovateľné mnohými spôsobmi. Asi najmenej sporný bude jeho význam pri akte samotnom alebo pri hrách, ktoré k aktu dovedú.

Partner, ktorý je hore, má aspoň dočasne priebeh diania pod vlastnou kontrolou. Ak však kontroluje nielen samotné pozície ale aj diriguje koncert dvoch nahých tiel, ide o skutočný prejav dominancie. Nemusí pritom povedať jedno jediné slovíčko. Ak máte občas príležitosť oprášiť dávno nadobudnuté vedomosti zo spoločenských tancov, viete že muž, ktorý má partnerku naozaj viesť po parkete, robí to úplne prirodzene iba tým, aký pohyb urobí so svojím telom. Pri sexe detto. Osobne nemám rád dialógy a povely v posteli, napriek tomu dosiahnem čo potrebujem ako aj partnerka dostane po čom túži.

Byť hore v pracovnej hierarchii je najmä o zodpovednosti a o tom, že isté veci iniciované nadriadeným sú tabu. Teda mali by byť. Páni, ruku na srdce, kto netúžil byť zvedený so svojou nadriradenou? Pretože ONA bola neodolateľne sexi alebo neodolateľne prísna a túžili ste po sladkej pomste v podobe jej mozgových závitoch, ktoré by ste jej vyšukali z hlavy na JEJ písacom stole šéfky. Byť hore, byť nad ňou aspoň chvíľu a potrestať ju za nespravodlivé nadčasy alebo iné skrivodlivosti, ktoré ste vychytali opäť vy!

Milé dámy, naše manažérky, dokázali ste odolať zakázanému ovociu, a boli ste hore aj pri akte so svojím podriadeným, hoci aj o niekoľko VEĽA rokov mladším, a preto stále nadržaným? Navyše, keď sa jeho stále tvrdý vták spájal aj s jeho vysokým sebavedomým, hraničiacim sa drzosťou až urážkou "majestátu" ? Išlo naozaj o drzosť, či o fakt, že niektorým alfasamcom nedokážete povedať nie?

Napokon poslednú otázku smerujem do našich spisovateľských radov. Byť hore je celkom dobrý pocit. Snáď mi to potvrdíte všetci. Aj keď prvotným cieľom nie je túžba obsadiť prvé priečky najčítanejších, či najviac diskutovaných príspevkov. Ale celkom dobré pocity vie vyvolať živá diskusia pod článkami, či poviedkami. Kamarát "analytik ľudských duší" hovorí, že byť hore v rebríčkoch je to akási virtuálna forma "nadvlády" alebo ak chcete prejav mentálnej dominancie. On sám však účet na AM nemá. Je tu však veľa iných, celkom čítaných dominantov, takže možno nejaká súvislosť tam bude!

Čo si myslíte o tejto teórii, vidí to správne môj kamoš alebo máte úplne iné vysvetlenie?

Nahlásit komentář