Nahí

28.9.2021 06:46 · 1 664 zhlédnutí lnvictus

Sme všetci nahí a zároveň zahalení .....

Všimli ste si už aj vy, akí dokážeme byť niekedy rozporuplní? Je príliš jednoduché napísať, že sa narodíme nahí a presne tak aj odchádzame z tohto sveta. Pomaly končí obdobie, keď šaty ukážu viac, než zahaľujú. Obdobie opálených ramien, krátkych sukní a bosích nožičiek.

Vo svojej podstate všetci milujeme nahotu. Podaktorí sa dokážu a chcú so svojou nahotou verejne podeliť na nudapláži či vo wellnesse. Zážitok z dotyku chladnej vody a nahého tela je neopísateľný. Samozrejme všetci máme svoje hranice. Niektorá sa napríklad rada opaľuje s roztiahnutými nohami, aby ani kúsok jej tela nezostal neopálený. Nájdu sa aj takí, čo si takúto lásku k nahote a slnku zle vysvetlia a neodolajú vizuálnemu pokušeniu a uvoľnia pretlak v "podvozku". Chápem a súhlasím, že je to pre väčšinu z nás v polohe "no go". Športovejšie naladení si užívajú nahú cyklotúru či prechádzku v lese na Adama a Evu.

Posúvame si hranice, keďže nám to meniaca sa klíma doslovne imperatívne prikazuje. V čoraz dlhších a intenzívnejších letných horúčavách spíme v noci bez akéhokoľvek oblečenia. Milujeme dotyk chladnej periny v rozpálenom nočnom byte alebo si užívame jemný prievan v spálni na pokožke pri vychádzajúcom slniečku. Tí odvážnejší vyrážajú do práce či na nákupy "naostro" a celkom ich baví pocit byť tak trochu obnažený, o čom netuší človek stojaci o kúsok ďalej v preplnenom hromadnom dopravnom prostriedku mesta. Je zvláštny pocit sedieť v kancelárii a vedieť, že kolegyňa sedacia naproti nemá dnes pod minisukňou ani len tangáče, najmä keď vám to "nenápadne a hlavne nevinne" pošepká pri kávovom automate. Márne skúšame byť sústredení pri tom na prácu. Alebo naopak, prísť do roboty v šortkách naostro, využijúc dočasnú neplatnosť "dresscodu" a užiť si akože náhodný letmý dotyk rúk kolegyni v rozkroku, keď nám podáva tak veľmi potrebný šanón. Delí nás pri tom iba tá tenká látka, cez ktorú sa rysuje úd v celej svojej kráse.

Po práci nás čaká dohodnutá masáž. Na lehátko si líhame nahí, a ten malý ručník prehodený cez bedrá o chvíľu skončí na zemi, krátko potom ako sa objaví nahý masér či nahá masérka, o čo sme mali vyslovene záujem. Cestou domov neskorá káva či pivo, pri čom sa kocháme vo výhľade, ktorý je nám vystavený na obdiv od celkom neznámych žien či mužov.

A tešíme sa na naplnenie našich celodenných túžob umocbených z nahoty po večernom návrate domov k milovaným alebo práve k tým, s ktorými sme si cez deň dohodli nahé stretnutie cez Amatérov. Nič nie je krajšie, ako pocit z prvého dotyku dvoch horúcich tiel, ktoré sa o chvíľu splynú ...

Dráždime sa a dráždime sa aj navzájom. Vizuálne aj dotykmi. Až do úplného vyvrcholenia. Uživame si skutočné alebo pomyslené pocity z nahoty a je nám pri tom viac než dobre. Je to ako silno návyková droga a my nedokážeme bez tých emócií byť!

Škoda že tohtoročné leto končí a naše telá budú čoraz viacej zahalené, čakajúce opäť na príjemné zohriatie

Nahlásit komentář