rýchlovka v saune

1.10.2021 06:24 yeliglans

ide o krátky príbeh, alebo koncept

Konečne prišlo ochladenie a pre nás sezóna saunovania. Vonku už mrzlo a my sme sa s partnerkou vybrali do našej obľúbenej sauny v meste. Je taká komornejšia a ku koncu sa dá aj zasunúť. Ideme už v pondelok, aby tam nebolo veľa ľudí a naozaj ich tam moc nie je. Po skoro ročnej pauze nám sauna prišla vhod a super sme si oddýchli.
Pol hodinu pred koncom klasicky zriadenec vypína sauny a teplota pomaličky klesá. Čo využívam a naposledy sa poriadne potím. Zrazu dnu vojdu dve nové tváre. Mladé dievčatá, snáď nemajú ani dvadsať. Úplné nahé vjdu a rozložia sa oproti mne. Začnú sa potichu rozprávať a hladiť sa. Nerozumiem moc, lebo to vyzerá na ukrajinky. Ako keby som tam ani nebol jedna druhej roztiahne nohy a začne ju prstíkom šimrať po pipine. Očný vnem spustil automatickú reakciu a krv sa valila do spodného mozgu. Z posledných síl som vyšiel rýchlo von a rýchlo sa ponoril do ochladzovacieho bazénika. Dúfal som, že studená voda pomôže od mojej začínajúcej erekcie, ale myšlienky boli stále tam v saune.
Všimol som si, že lehátka obsadzujú oblečení muži. Vzadu som videl partnerku ako mi máva aby som už išiel. Naznačil som jej, že ešte minútku a úpenlivo som sa snažil mylslieť na staré ponožky. Nič nepomáhalo. O minútu som vyšiel von z ľadovej vody s kompletnou erekciou. To samozrejme neušlo pozornosti prítomných mužov. Jeden okamžite ku mne priskočil a zatlačil ma do bazéna. Začal mávať na ďalších a vytiahol jednu dievčinu zo sauny. Rýchlo inštruoval improvizovanú scénu. Jeho asisten mi tlmočil, že mám proste ísť von a pozerať len na ňu a nechať nech robí svoju prácu. Ona sa postavila kúsok od schodov a Akcia. Pomaly som vyšiel znova von aj mojou erekciou a pozeral len na ňu. Ona držala uterák, ale miesto aby mi ho podala ho pustila na zem zakľakla. Hneď mi ho začala fajčiť a kamera sa presunula dole. Režisér všetko komentoval a dirigoval. Asistent mi tlmočil, že ide o scénu bez dialógu, len s hudbou na pozadí. Chcel, aby som sa jej urobil do úst, ale to nešlo. Snažil som sa mu vysvetliť, že mňa orál tak moc neberie a striekam zásadne do pičky. Asistent tlmočil a úplne som videl ako režisér premýšľa. Rýchlo vyštekol pár príkazov a už mi mladá ukrajinka vytŕčala zadoček. Nebolo na čo čakať. Rýchlo som ho tam šupol a jazdil hore dole. Keď mi mala kamera zabrať tvár tak ma vždy upozornili a mal som sa tváriť veľmi emotívne. Aj druhá ukrajinka bola teraz vonku a pozerala na nás. Bol som obklopený asi desiatkou ľudí, dvoma kamerami a chlápkom, ktorému sa nezastavila huba.
Vzadu sa objavila moja partnerka. Režisér k nej poslal dvoch chlapov, aby ju tam držali kým neskončíme. Už to trvalo dosť dlho a tak som naznačil, že budem striekať. Režisér určil, že si mám dať jej nohu na plece, aby kamera mala lepší záber. Nebolo to moc pohodlné, ale podarilo sa mi to na šupu a bez zbytočného zastavovania prirážania. Režisér bol nadšený a keď sa moje semeno začalo tlačiť von bol v siedmom nebi.
Nakoniec mi ho ukrajinka pekne poolizovala a Stop. Všetci chlapi ma plácali po chrbte za môj výkon a tu prišla moja drahá polovička. Začala mi vyčítať, že musela čakať, a to bez vedomia prečo čaká. To bolo to najhoršie. A potom sa pustila do režiséra. Asistent nestačil prekladať a sám som ju musel brzdiť aby režisér vôbec pochopil, že svoj životný výkon potrebujem poriadny honorár. Ten nakoniec vyjednala k svojej spokojnosti a mohli sme ísť domov.