Balenie

14.10.2021 02:22 · 1 779 zhlédnutí CathyDavid

Popravde mna nikdy muz nezbalil , pokusalo sa ich mnoho ale techniky ich zvadzania a balenia boli smiesne .Naucene frazy; vtipy atd. ma nikdy nebavili pokial sa muz hral na nieco ? Papa...tesilo ma.Prirodzenost je prirodzenost. Ani moj manzel ma nezbalil,len sa opät objavil v spravnu dobu v spravny cas,pritom my dvaja sme sa poznali uz nejaky ten rôcik .
Spravny muzi co chcu nas zeny pochopit a nas aj zbalit to maju v sebe. Ale ako sa vravi nikto uceni na zem nespadol,tak ak si nieco precitat a pochopit nas zeny tak citajte spravnych spisovatelov co Vam vedia dat nieco viac.
Muzi su z Marsu a zeny z Venuse , je to tak sme odlisnymi a pochopit nas nie je jednoduche. Muz by mal vediet rozpravat 5 jazykov lasky aby nas zeny vedel pochopit.Mal by byt kralom,bojovnikom, kuzelnikom a milovnikom.Navod na zeny ; aky taky neexistuje kedze kazda sme ina , svojska .Radcom praveho muza ma byt jeho tuzba objavovat a vnimat svet takym aky je, vnimat zenu taka aka je, so vsetkymi chybami bo ani vy muzi nie ste bez chyb.
Chybou mojho manzela som ja :)))

Přezdívka
Region
certik6974 certik6974
Slovakia Banskobystrický kraj
Lyrecom Lyrecom
Slovakia
pota3 pota3
Slovakia Košický kraj
Aramis456 Aramis456
Slovakia Banskobystrický kraj
Justified Justified
Slovakia Nitriansky kraj
Johny.cz Johny.cz
Czech Republic Hlavní město Praha
Miky_85 Miky_85
Slovakia Prešovský kraj
lnvictus lnvictus
Slovakia
Veronika074 Veronika074
Czech Republic
LevovaLevica LevovaLevica
Slovakia Nitriansky kraj
jadore31 jadore31
Slovakia Košický kraj
pi-pink pi-pink
Czech Republic