Balenie

14.10.2021 01:22 CathyDavid

Popravde mna nikdy muz nezbalil , pokusalo sa ich mnoho ale techniky ich zvadzania a balenia boli smiesne .Naucene frazy; vtipy atd. ma nikdy nebavili pokial sa muz hral na nieco ? Papa...tesilo ma.Prirodzenost je prirodzenost. Ani moj manzel ma nezbalil,len sa opät objavil v spravnu dobu v spravny cas,pritom my dvaja sme sa poznali uz nejaky ten rôcik .
Spravny muzi co chcu nas zeny pochopit a nas aj zbalit to maju v sebe. Ale ako sa vravi nikto uceni na zem nespadol,tak ak si nieco precitat a pochopit nas zeny tak citajte spravnych spisovatelov co Vam vedia dat nieco viac.
Muzi su z Marsu a zeny z Venuse , je to tak sme odlisnymi a pochopit nas nie je jednoduche. Muz by mal vediet rozpravat 5 jazykov lasky aby nas zeny vedel pochopit.Mal by byt kralom,bojovnikom, kuzelnikom a milovnikom.Navod na zeny ; aky taky neexistuje kedze kazda sme ina , svojska .Radcom praveho muza ma byt jeho tuzba objavovat a vnimat svet takym aky je, vnimat zenu taka aka je, so vsetkymi chybami bo ani vy muzi nie ste bez chyb.
Chybou mojho manzela som ja :)))

Nahlásit komentář