S akými podivínmi ste sa...

19.10.2021 04:32 · 2 109 zhlédnutí MissKiss

...stretli?

Aby bolo jasné. Nie je mojím cieľom niekoho zosmiešňovať. Sama sa považujem za úchylného podivína, ktorému prináša radosť napríklad cikanie v sprche či oblizovanie niekoho tváre. Mojou úchylkou sú úchylky ostatných. Tu spomínam pár tých, s ktorými som mala tú česť sa spoznať osobne.

Asexuál
Bol to chlapík,ktorý mi tvrdil, že ho pohlavný styk absolútne neláka a nevzrušuje. Pýtate sa, prečo som sa s ním stretla? Odjakživa ma fascinovali a priťahovali abnormality. A rozprávať sa s ním bolo o čom... Boli sme spolu síce len na pár schôdzkach, jedna z toho bola vo wellnesse a tuším 2x som bola aj u neho v byte. Naozaj sa o nič nepokúsil! Potom to akosi vyšumelo a prerušili sme kontakt...Zhodou okolností som sa od neho ale dozvedela, že ho vzrušuje so ženou zápasiť. Len cítiť fyzický kontakt, telo na telo, vôňu spotenej ženy, vnímať jej silu. ALE bez pohlavného styku. Škoda, nikdy sme sa k tomu nedostali...A čo sa tejto záľuby týka, na internete k tomu nájdete kopu videí.  Len tuším, že vo väčšine prípadov tam potom víťaz môže porazeného aj ošukať :) :D 

Honič
S jednou mojou známosťou som okrem živých stretnutí absolvovala aj niekoľko online rande pred webkou. Páčilo sa mu, keď ma mal na obrazovke. Ja som mu nevenovala veľkú pozornosť. Aj to ho vzrušovalo. Najčastejšie som popri tom maľovala a len tak letmo občas pozrela naňho, ako si ho pri mne na diaľku honí. 

Úradník
Chodievala som k nemu do kancelárie. Fajčiť mu vtáka na kolenách nenápadko pod stolom. Nebol nijak zvlášť obdarený, no priťahovala ma jeho temná osobnosť. Nikdy ma nevidel nahú. Nikdy sa ma ani len nedotkol... Len raz som od neho dostala poriadne zvrhlú knihu od Sade-ho. Asi ako výslužku. 

Paranoik
Do tohto krátkeho zoznamu si dovolím zaradiť aj bývalého, ktorý mal potrebu neustále zaťahovať závesy na oknách (nielen keď sme išli na vec), aby náhodou niekto nevidel jeho chlpatý zadok. A pohlavný styk nazýval "pipíkovanie".

Určite by som sem mohla napísať pár riadkov na túto tému aj o svojom súčasnom partnerovi. Ale o tom zas možno niekedy nabudúce. Teraz mi je aj trocha ľúto, že som tých podivínov nestretla viac :) Okoreňuje to život. Budem sa tešiť, keď sa podelíte o svoje skúsenosti.

Vaša MissKiss