Narodeniny

27.10.2021 04:04 · 1 800 zhlédnutí MissKiss

Týmto blogom by som chcela vzdať vďaku môjmu Shaolinovi za to, aké prekvapenia mi pripravil k narodeninám.

Štvrtok: Ako prvé som objavila malý šušťajúci balíček, keď som si pred tréningom obúvala botasky. Bol totižto strčený v jednej z topánok. Vykľula sa z neho erotická podprsenka, ktorá pozostávala len z pár popruhov, ktoré mali prsia orámovať, ale nezakrývať... Hovorím si, že do Mikuláša ešte ďaleko, ale prekvapenie to bolo príjemné.Ešte v ten istý deň som si po sprche pod nachystaným čistým oblečením našla ďalšie prekvapko! Aj keď to evidentne nebola súprava, bolo vidieť, že tie nohavičky ladil k podprsenke. A mne prebleslo hlavou: Ako to len robí?! Kedy tam tie veci dal? Vôbec nič som si nevšimla. 

Piatok: Vo vrecku mikiny som objavila hraciu kocku so znázornenými rôznymi polohami. Ktovie, ako dlho som s  ňou chodila vo vrecku??

Sobota: V sobotu mi od Neho prišla správa:
Milá čubičko, čeká Tě úkol s možnou nežádoucí expirací.
Níže najdeš vše potřebné...
A pod tým bol zašifrovaný text a fotka, ktorá sa dala zobraziť len jeden raz.
Rozlúštila som text: HLEDEJ HROBEČEK
Bolo mi jasné, že trasa našej prechádzky je presne daná. Z fotky mi bolo jasné, kam treba ísť. Chcela som si švihnúť, aby ten hrobeček náhodou niekto nevykradol predo mnou.Po pár chvíľach rozhliadania sa na mieste som tú hŕbu skál zbadala. To muselo byť ono. Hoci Shaolin mlčal ako hrob. Bolo potrebné už len preliezť dieru v plote a dostať sa ku diaľnici. Viem, znie to trochu absurdne. A ešte absurdnejšie som musela vyzerať, keď som tam pod mostom odhadzovala jednu skalu po druhej, aby som sa dostala k pokladu. Bol to celkom objemný balíček. Ledva sa mi vpratal do batoha. Očká mi iskrili viac než na Vianoce.
Zaujíma vás, čo v ňom bolo? Ehm... vákuová pumpa, ktorú sme ten víkend aj odskúšali. Veď tak či funguje... 

Nedeľa: Za pomoci slovných indícií som objavila ďalšiu podprsenku podobnú tej prvej a ešte putá :O

Pondelok: Dostala som ďalšiu zašifrovanú nápovedu, ktorá ma doviedla k maske na tvár. A neskôr ďalšia šifrovaná správa "Máš poštu", rozšifrovala som. A naozaj v poštovej schránke bol balíček. Pritom som sa do schránky pri príchode z práce pozerala a nič v nej nebolo...
Takto ma rozmaznávať...
A najkrajší darček som dostala večer. Ten už nebol hmotný...

Najviac ma ale potrápil darček týždeň skrytý v teréne. Pri ktorom som sa učila pracovať so súradnicami a stiahla si svoju prvú GPS appku v živote :D Súradnice ma doviedli ku kláštoru (aké poetické). No svoju odmenu som našla až pri druhej návšteve s ďalšou nápovedou.

Majte sa pekne
Vaša MissKiss