Respirátor

12.11.2021 13:46 · 1 200 zhlédnutí lnvictus

Voľné pokračovanie na tému, aké ženy sa nám páčia.

Zlé jazyky tvrdia, že prekrytia tváre sa nezbavíme aspoň najbližších 50 rokov. Nikdy som si nevedel predstaviť, že by som žil v krajine, kde majú ženy povinnosť zahaliť svoju tvár.

Nuž, človek mieni a Covid mení!

Ideálny život s vysnívanou ženou na vysnívanom mieste?

Aby som nezačal negatívne (???), také Santoriny alebo Lesbos. To áno, bez chvíľky zaváhania. Veď v tých končinách mám kopec známych a tie dievčatá sú naozaj veľmi príjemné. Krásna príroda, čisté more, zdravá kuchyňa, víno potokom a opálené baby s telom antických bohýň. Akurátne proporcie. Krásne tvarované prsníky, výraznejšie boky, guľatý pevný zadoček. Socha z bieleho mramora. Skrátka, ráj pre mužov. Grécki polobohovia to majú s nimi naozaj ľahké.

Za tie roky som nebol jedinýkrát svedkom toho, že by sa nejaká vzoprela Minotaurovi z Peloponézu. Mäsité pery kučeravej tmavovlásky je zážitok pre muža, na ktorý sa nezabúda bez ohľadu kam zablúdia ... vášnivé, hlučné a veľmi submisívne.

Dovolenkové destinácie, kde sme nedávno stretávali zakryté tváre a telá, boli a sú pre mňa málo lukratívne. Napriek tomu vždy ma fascinovali oči vykúkajúce spoza prikázaného tmavého oblečenia, ktoré siaha až po zem. A neboli to iba krásne oči. Presvedčil som sa viackrát, že pod tými handrami sú ukryté naozajstné skvosty.

To boli farby a vône! Jedna mi po krátkom zdráhaní vysvetlila, ako môže medom natretý úd vystupňovať rozkoš ženy aj muža pri súloži. Po názornej ukážke som jej už ochotne uveril.

Skúste a neoľutujete!

Teraz už rozumiem ich mužom. Rafinovanosť týchto žien nemá konca kraja. Ako dokážu tie diablice napríklad premeniť obyčajné kuchynské zásoby na afrodiziaká. Ale viem, že tamojší život by ma nepriťahoval. Aj preto, lebo rafinovanosť, ktorú získavajú od svojích mám a starých mám dokázali vycibriť do nevídaných rozmerov. Maľujú sa večer do postele, nikdy nie do mesta alebo do práce. Ich muži si často myslia, že sú pánmi domu. V skutočnosti sú v pasci ženských fortieľov.

Vráťme sa radšej domov a zostaňme v bezpečí.

Doba je však neprajná a zahalené tváre sú našou každodennou realitou aj doma.

Ako aj naposledy. Chcel som si dopriať svoju pravidelnú saunu. Pani vošla do potiarne v bielom rúšku po krk zahalená v bielej plachte, ktorá bola okolo nej tak natesno namotaná, že ledva vedela urobiť krok. Keďže som bol v polospánku, a niečo sa mi snívalo o pyramídach, tak som si chvíľu myslel, že sa prebudila nejaká zabalzamovaná múmia. Na prstoch masívne, akoby rituálne prstene z rýdzeho zlata. Horus. Amon. Eset. Re ... každý prsteň iný. Zorientoval som sa v nich až vtedy, keď na celý wellness zatrúbila so svojím chrapľavým sopránom, že "ona tam s nikým spolu ležať nebude". Vraj všetci môžu byť infekční. Následne tak tresla dverami, že som si myslel, že sklenená náplň skončí v ochladzovacom bazéniku rozdrvená neodvrátiteľnou kliatbou neukojenej "ex". Kvôli rúšku som videl iba jej oči, ktoré mi v tej chvíli pripomínali hromy a blesky. Ako zhmotnenú kliatbu ohrdnutej faraónovej milenky.

Napriek všetkému, ja som si rúška a respirátory zamiloval. Chcem ešte dodať, že iba vtedy, pokiaľ ich majú nasadené dámy. Kolegyňa mi hovorila, že ich má veľmi rada aj ona. Vraj sú neuveriteľne praktické. Nemusí sa natoľko snažiť každé ráno s mejkapom. Vlastne mejkap si pod rúško už ani nedáva. A ani rúž.

Ja neviem. Jej tvár som nevidel pomaly už dva roky.

Zato očiam sa venuje omnoho poctivejšie ako predtým.

Tie krásne ženské oči, vykúkajúce spoza rúšok!

Všimli ste si ten zvláštny vesmírny úkaz aj vy?

Ako počas lockdownov opekneli oči zarúškovaných dám?

Pre mňa veľkosť alebo farba očí nie je až taká podstatná, hoci zelené ma vedia úplne dokonale očariť. Vďaka pandémie som zbadal na nich niečo, čo som si možno predtým v podvedomí všímal, ale netušil som aký majú pre mňa estetický význam. Hovorím o tvare očí celkovo. Ani nejde o to, či sú mandľové, vznešene tvarované, alebo či majú dokonalé riasy. Rúško vie neuveriteľne zvýrazniť dôležitosť pohľadu, ktorý ako prvý vnímam, keď stretnem neznámu ženu. A mám pocit, že je to akési vzájomné.

Rúško nás robí akýmsi smelším. Priamy pohľad do očí. Veď aj tak by ma nespoznala. Zakrytá tvár zostáva navždy anonymná.

Teraz vidím iba dve priezračné zvedavé jazierká nad rúškom či respirátorom, v ktorých sa odzrkadľuje čistá a úprimná duša.

V tej chvíli sa vo mne prebúdza pocit, že by sa mi dotyčná mohla páčiť.

Je to veľmi príjemné šteklenie všetkých vnemov!

Nahlásit komentář