Vyvrcholenie

17.12.2021 12:51 nbd

Ahojte, opat by som rad spravil mensi prieskum / anketu, tento krat na temu vyvrcholenia. Ide o to, ze podla mna sa napriklad v porne, ale aj na tomto webe, vo videach velmi casto objavuje muzsky orgazmus - ejakulacia. Zensky az taky frekventovany nie je, asi preto, ze doviest zenu k orgazmu je o dost komplikovanejsie ako uspokojit muza, ale mozno je to len moj laicky (amatersky a neskuseny) nazor. Jednoducho sa mi zda, ze muzsky vystrek je uz taky opozerany, snad neexistuje porno v ktore by nim nebolo zakoncene.

Mna by ale zaujimalo, ako to vnimaju zeny - vzrusuje vas pohlad na muzsky orgazmus? Alebo ho do porna davaju, lebo to vzrusuje muzov?

Je to pre vas uplne v pohode, ked vam muz na konci sexu povie, ze on sa dnes nemieni urobit a jednoducho ziadny vystrek nebude? Citite to vtedy ako nieco negativne, ze vas obral o nejake potesenie alebo je vam to jedno? :)

Myslim si, ze vacsinu muzov potesi a vzrusuje pohlad na zensky orgazmus. Samozrejme nazivo v skutocnom zivote je to este ovela intenzivnejsie - snad kazdy muz chce uspokojit svoju partnerku. Doviest zenu k orgazmu (aspon vo mne) vyvolava pocit vnutorneho uspokojenia, pohladenia ega. Vnimaju to zeny podobne alebo pre vas to vobec nie je taky uspokojujuci pocit? :)

Nahlásit komentář