Som muž = áno?

28.12.2021 10:37 Lapaz

Svet intimity má svoje vlastné pravidlá, rovnako ako každý čiastkový svet. Dvaja muži sú teplé nechutné čudá, dve ženy sú hravé nežné erosenky. Trojka MZZ je hravá uvolnená, považujúca sa za nežnú, trojka MMZ je zvrhlá, špinavá, perverzná.

Je všeobecne známy fakt, že sebekrajšiemu alebo inteligentnému mužovi na úrovni ani s prekrásnymi galériami sa neozve zástup žien s ponukou vyšukaj zo mňa mozog. Kým priemernej, či dokonca, pre mnoho možno až, odpudivej žienke s rozmazanými fotkami úplne stačí, že na nich ani nemusí byť vyzlečená a čelí desiatkam, či stovkám lákavých ponúk a možno často práve aj od tých mužov, ktorých popisujem vyššie.

Ak napíše inzerát žena alebo pár, začína selekcia vhodnosti, typológie, chémie, chtíča, dostupnosti, mobility, zázemia.. jasné, za mňa určite áno. Aby bol sex dokonalý, je dôležité aby zapasovali všetky zložky, proste si to musí sadnúť. Kto to zažil vie, že vtedy slová netreba. Ide to všetko samo, tak prirodzene a výsledok je taký... taký fascinujúci, že prvé slová po sú, nechápem, akoby sme sa poznali roky.

Ak napíše inzerát muž, je považovaný za zúfalca zháňajúceho každú dieru, potrebujúceho zasunúť do čohokoľvek čo sa aspoň podobá na ľudskú bytosť.

Naozaj byť mužom znamená, že ak dostanem odpoveď na inzerát znamená to áno? Lebo veď nič iné mi neostane? Buď rád, že sa aspoň niekto ozval?

Verím, že odhaliť individuality nie je pre každého. Verím, že čítať medzi riadkami je náročné. Verím však, že každý z nás je tu z nejakého dôvodu. Áno, aj ja. Dokonca aj inzerát som pridal. A či z toho niečo bude? Ja neviem. To čo nezávidím, ženám je, že napriek tomu, že je inzerát pridaný v iných kategóriách ozve sa so svojimi pokusmi desiatka BI alebo homosexuálov s ponukami. Ženy, úprimne, ak máte galéria a videá a trošku intelektu, musíte zažívať peklo. :)

Čo som tam chcel povedať? Možno nič, možno vás iba nechať popozerať medzi riadky. Ale nie, to, že som muž neznamená, že skočím za každou pozitívnou odpoveďou, pridaj sa k nám, hľadám/e... Hľadám dokonalosť, nie som zberať čiarok. A ku dokonalosti niečo potrebujem a veľa viem dať.

majte nádherný večer

Nahlásit komentář