Manzelka ma dve sestry.

28.12.2021 07:43 TMVSOM

Ked som ziskal ruku svojej manzelky, vyzenil som samozrejme aj jej rodinu. Ako to byva, svokor je celkom fajn chlapik, ale svokra .. no proste typicka tchyne. Nepochopim ako niekto moze mat eroticke fantazie o svokrach. A to pritom ta moja vypada luxusne. Ale kurnik, je to svokra, osoba vecne nespokojna a neustale sa starajuca do vsetkeho. No a ja som este dostal do rodinneho kruhu dovery aj dve manzelkyne sestry. Jedna o 3 roky starsia, brunetka, a druha o 6 rokov mladsia, odfarbena blondina.
Zaujimave je, ze obe sestry su bez partnerov, a obe sa tvaria, ze takto je im lepsie. Obe sestry ziju svoj zivot, s tym, ze manzelka ma nezasobuje drbmi z ich komunikacie a zivota.

Starsia, brunetka, je vysoko postavena managerka, karieristka, ktora asi rodinu ani nikdy mat nechcela. Zije si podla seba, a matersky pud si vybija na nasich detoch, ktorym kupuje aj to, co si sami nezelali. Rad sa s nou rozpravam, je rozhladena, scitana a ma rada inteligentny humor. Tym, ze je baculka, nie je medzi nami ani len naznak flirtovania. Vsetci vieme, ze tu nikdy nezaprsi. Ja jej akurat tak v dobrom nadavam, ze by mohla cvicit, ked uz nic ine, tak pre svoje zdravie.
Ona mi za “odmenu” dopriava starostlivost o drobnosti jej zivota, v zmysle, ist s jej autom do servisu, zabezpecit opravu kotla ci umyvacky, kupit novu tlaciaren a podobne, vraj chlapske zalezitosti.
Naucili sme sa, ze tam vsade chodim sam. Je to fakt inteligentna baba a vycitila, ze sa citim blbo, priam trapne, ked si okolie mysli, ze sme manzelia. Nemozem za to, no nechcem aby ma spajali s baculkou. Ano, kazdy mame nejake chyby, nikto nie je dokonaly, a ja uz obzvlast nie, no obezitu pokladam za neatraktivnu, a hlavne prejav lenivosti a pohodlnosti. Vzdy som sa citil blbo, ked sme isli napriklad kupovat jej novu telku, a vsade nas pokladali za manzelov. Vtedy to vycitila, odvtedy chodim sam. No doma sa vzdy spolu super porozpravame.

Mladsia sestra manzelky je ina. Je blondina. Umela je vlastne cela. Je velmi pekna, vysoka a chuda. Krasne oblecena, vzdy rada ukazuje svoje stihle nohy. Uces perfektne naladeny, dokonale nechty. A nemame sa velmi radi. Podla mna je hlupa. Teda nielen podla mna, myslia si to vsetci, ale ja jediny to aj nahlas poviem. Tak ano, je to najmladsie dieta, rozmaznavane, ktoremu sa urobilo vzdy po voli. Kym jej sestry si museli byvanie vyriesit, tato dostala od rodicov byt. A tiez je sama. Neviem, ci chce byt sama, alebo je sama preto, ze ju kazdy chlap opusti, no proste vacsinu casu je sama. Na rozdiel od starsej sestry, tato k nam chodieva dost casto. Ani nie, ze by sa chcela pohrat s detmi. Ani nie pokecat s manzelkou. Proste je sama, nudi sa, nas dom je na ceste medzi jej pracou a bytom, tak sa u nas zastavi. Dostane najest, ak pravda mame co, dokonca jej niekedy vyperieme veci, lebo ved cakat kym sa nazbieraju cervene, to trva aj tyzdne. Stava sa, ze zostane vecer u nas pozerat telku a ide domov neskoro. Napriek tomu vsetkemu, nie som s nou velky kamarat. Nemam sa s nou o com rozpravat, kedze je fakt blba. Alebo povedane korektne, slovami mojej polovicky, ona ma ine zaujmy ako ja, a teda nase svety nemaju ziadny prienik.
Ale .. ano, s touto chodim rad nieco vybavovat. Je koketna, usmievava a obtaca si ludi okolo prsta. Ja som tam vzdy len ako hruba sila. Telku si vyberala sama, podla vzhladu, zlavy a znacky. Ja som len pomocnik na manipulaciu. Opravara si dohodne sama, ja len pridem otvorit a zatvorit jej byt. Je to krasna zena, ktora si je vedoma svojej silnej stranky. Kedze rada plava, zvykne s nami chodit do aquaparku. Madarskeho, nedaleho Nasho Mesta. V bazenoch sa s detmi blazni prave ona. Plavat so mnou tiez chodi ona. Vidim, ako nad nou chlapi slintaju a zenske sa tiez radi pozru.
A aj tak nie som rad, ze si myslia, ze sme manzelia. Ona je blba, ale ma krasne telo a peknu tvar.
Je nestastim, ak ma zena super povahu a nahovno postavu. Ale este vacsim nestastim je, ak ma super postavu, ale totalne napicu povahu.
… asi tolko v tomto roku.