Tvoj trojrozmerný voňavý sken

31.10.2022 17:18 · 1 079 zhlédnutí lnvictus

Oddychujeme bez pohybu, nahí vedľa seba. Prsty máme prepletené. Dýchame už ticho, pravidelne a naše srdcia sa zhovárajú zosúladeným rytmom. Byt zapĺňa iba tichá hudba na pozadí...

A ešte niečo.

Tvoja neopísateľne krásna vôňa. Niekedy mám pochybnosti či si krajšia ty sama, alebo tvoja čistá vôňa.

Môj mozog vydá nekompromisný povel a nosom sa priblížim k tvojej šiji. Tam, kde končia svetlé vlasy. Rozšírenými nozdrami mierim k ušnému lalôčiku. Som na stope a tvoje telo sa opäť rozhodlo zahrať so mnou na schovávačku. Vyšle ku mne jedinú molekulu, ktorá presne zapadá do mojej biochemickej zámky a púšťa reťazovú reakciu. Bez jediného slova sa presúvam ku krčnej tepne, a keby sme hrali tú známu detskú hru, tak by si mi pošepkala jediné slovo.

Oteplieva.

Ležíš na gauči bez pohnutia a oči máš zavreté.

Vnímaš ma vôbec?

Uvedomujem si, že moje pohyby práve ovládla nejaká vyššia sila. Oči mám privreté už aj ja a počúvam iba tlkot tvojho srdca, kým môj nos levituje nad najkrajšou krajinou akú poznám. Vznášam sa nad tebou a nasávam do seba nejakú omamnú látku, ktorá čoraz intenzívnejšie vysiela tvoja hebká pokožka. Pokrytá jemnými hodvábnymi vláskami, sťaby takmer neviditeľnými jemnými chĺpkami, ktoré vidia iba vyvolení.

Horúco!

Letím nad kopcami, ktoré končia v strmých štítoch, nad údoliami a pahorkatinami, pričom mám jedinú navigáciu.

Vôňa tvojho tela riadi dron v podobe môjho nosa. Kamery sú vypnuté. Hlava vie, že nepotrebuje vidieť a moje končeky prstov sa ťa nepotrebujú dotýkať.

Horí!!!

Mám trojrozmerný sken tvojho tela, ktorý som si už dávno uložil na svoju tajnú pamäťovú kartu. Je tak farebný ako dúha ktorá začína od vône rafinovaného vábenie na carotise, cez nástojčivý parfém umbilica až po imperatív esencie tvojej rajskej záhrady. Tie farby sa mi spájajú v hlave do jedinečného 3D obrazu - Teba!

Stále ticho oddychuješ vedľa mňa. Usmievaš sa aj keď ti do očí nevidím. Viem len jedno, že každú sekundu absorbujem tvoju vôňu ženy miliardami buniek. Každá jedna vo mne je už dávno závislá.

Od teba.

Má z vás niekto podobný biologický skener v nose?

Zaujímalo by ma, aké sú vaše skúsenosti s fenoménom "niekto mi vonia". Občas sa riadime takzvaným inštinktom a mám také podozrenie, že práve on je silno ovplyvnený chémiou, ktorú nasávame z povrchu tela partnera či partnerky plnými dúškami. Akoby šlo o nejakú návykovú látku.

Zamysleli ste sa už niekedy nad tým, či sú vône blízkej osoby spoľahlivou navigáciou?