Zamyslenie

13.11.2022 13:28 jadore31

Neviem si odpustiť pár poznámok k autorke blogu,ktorá píše,že muzi nemajú "koule" vstať a osloviť ženy,napísať jej tu navrhy na rande,schôdzku.Minule si ma nazvala Johankou z Arcu,tak teraz ťa ja pasujem do tejto úlohy,ktorá vedie výpravu proti mužom.Jedine,co ma oslovilo v tom blogu bol film " Prelet nad kukučím hniezdom " a úloha Jacka Nicholsona,ktorý za to dostal aj Oscara.Pravom.Bol famózny.A áno,on mal jediný z tých všetkých gule vzoprieť sa sestričke,celému systému,aj keď na to doplatil najhoršie ako sa dalo. Len pytam sa: Čo si týmto blogom chcela povedať?Konstatacia faktu.A nič sa nevyriesilo.A zdá sa mi aj detinské tvrdiť,že predtým muži mali gule niečo urobiť a teraz nemajú.Nebudem sa vŕtať v minulosti,a odhliadnuc aj od faktu,že dnes sme premobilovani, dám len poznámku,že to bolo také isté ako teraz.Boli muži,ktorý mali odvahu nabaliť si babu,a zobrať si ju za ženu a teraz tiež.Zalezi na mužovi,aký je.Ci chce rodinu,alebo nechce.Ci chce vážny vzťah,alebo nie.Ti,co boli aj vtedy odvážni dosiahnut svoj cieľ,ho dosiahli.Isli za ním aj cez mŕtvoly ,ako sa hovori.Napriklad s mojím mužom som sa zoznámila na diskotéke.Mal " gule " ma tam osloviť na slaďáky a potom chodil počas mojich vysokoskol.studii za mnou na intrak.Lebo chcel. .
Ale aj teraz chcu.Len záleží na tom ktorom mužovi,alebo aj žene.Ake má priority v živote.Ti,ktorí sa boja,samozrejme prehrávajú.Tak to bolo za socíku,a tak to je aj teraz.Len trošku treba tomu aj dopomôcť aj zo strany žien.
Napr.ja som sa muža opýtala,že či si ma zoberie,že na kope nebudeme žiť, poznáme sa dlho a chcem rodinu.Odpoved bola kladná a mám 2 krásne dcery,ktoré sa tiež s týmto fenoménom dnešnej doby stretávajú.Ale ti,ktorí si idú za svojom cieľom,sa určite nevzdajú. Takže úplne by som to negenaralizovala a rozmenila to na drobné.Aj teraz sa beru mladí,aj sú svadby,aj vydržia spolu.
Dajme do toho života troška drajvu,radosti a aj tie blogu nech sú troška pozitívnejšie.Najma od vás mladých.Co my skôr narodeni už máme písať?Choďte do karaoke baru,opité sa poriadne a nájdete si tam toľko bab a baby toľko mužov ako len viete.Ako ja minule s partiou bývalých kolegov.Spievali sme do 3 rána.😃
Milujte sa,sexujte,choďte lyžovať,zapíšte sa do kurzov,choďte na dovolenku - tam je všade plno možnosti zoznámiť sa.Ako som aj minule písala v blogu,že má oslovil na letisku ten Turek.Ano,mal gule.Chcel sa zoznámiť so mnou.Len nebol čas a bol tam muz.A teda nakoniec:ti co majú odvahu ,urobia pre to aj najnemoznejsie,dosiahnu svoj cieľ.

Ti,co sa stále budú báť,skrývať sa pred skutočnosťou,budú zbabeli , nebudú mať nič.Tak to platilo a bude platiť. Ako spieva ABBA: The winner takes IT all".

Nahlásit komentář