Stava sa aj v lepších rodinach

7.1.2023 10:13 · 2 417 zhlédnutí jadore31

Pred pár rokmi som si tu písala asi s najväčším" cavom " z môjho mesta,telo vytesané ako skala,bývalý kulturista,momentálne bol tréner v nejakom fitku.

Dali sme si rande ,kávičku v kaviarni,chémia hneď zafungovala,tak sme sa pobrali k nemu do bytu. Keďže som si vypočula,koľko kol on zvládne,koľko báb on pretiahol a akú má kondičku,chcela som to preveriť priamo na mieste činu.

Všetko išlo podľa plánu,spoločná sprcha,rozvásnenie tiel a už som len nasledovala jeho trojuholníkový chrbát do izby. Začali sme sa bozkávať,lizal má,prstoval ,všetko ako má byť,len ten dole nevedel akosi rast. Hovorím mu: " Urobím ti krásny orál" a hneď som sa už aj zosunula dole a lizala mu žaluď a celého vtáka .Druhou rukou som ho honila,ale kde nic-tu nič.A trvalo to teda riadne dlho.

Myslím,že pre muža je to najnepríjemnejšia správa na svete.

Ako teraz zachrániť tuto situáciu ?Keďže nie som primitivka a nechcela som sa ho dotknúť,tak som poznamenala ,že ešte má prsty,jazyk,ústa,nech to dokončí fistingom. Iná by mu už určite dala kopačky. Ja som sa samozrejme neurobila,pretože už nastala taká nervozita aj u mňa,že sa nedalo,ale vstala som a s kľudom Angličana som poznamenala že:" Však to dokončíme nabudúce,nič sa nestalo".

Samozrejme že žiadne nabudúce nebolo,lebo sme sa odvtedy ani nevideli,ani nevolal,aj keď viem pochopiť vás,mužov,že keď to najviac chcete,tak sa to nakoniec nepodarí...alebo je v tom stres,aby si to zvládol a neviem,čo este. Avsak nie u každého...

A preto hovoriť je v tomto prípade striebro a mlčať zlato ..